נמשכת למבוגרים....

sexylady24

New member
נמשכת למבוגרים....

שלום לכולם .... אני בחורה בת 24 והייתי רוצה לשאול אתכם אם יש סטיה מסויימת להימשך למבוגרים מגילי ( אני מדברת על פערים של 20 שנה ויותר )... ומה הבעיות שעלולות לצוץ מקשר שכזה או שלא : - )

למה לקרוא לזה סטייה ?

כי זה לא משהו נורמטיבי ? כי החברה עלולה להביט על כך בעין ביקורתית ? כאן באה השאלה - כמה באמת אכפת לך ממה שיגידו - או - שהמשיכה הזאת באה מתוך צורך מסויים. אם באמת ובתמים מצאת לך מישהו מקסים, נפלא ובמקרה גם ותיק במחוזותיינו מבחינת הפז"מ - אז קורה... כי כאמור לא שולטים באהבה או במשיכה רומנטית - ואז הכל טוב ויפה. אם מדובר בדרך חיים - כלומר - את בכלל לא מסתכלת על מישהו משנתון 76 ומעלה.. אז זה עלול להעלות השערה (וכאן אני נכנס לפסיכולוגיה בגרוש...) שאולי את מחפשת דמות אב, דמות מגוננת, מישהו בעל בטחון כלכלי, בטחון עצמי - או בקיצור לא ילד... וכל זה נובע מחוסר מסויים שקיים אצלך - כמובן שאלו רק השערות ולא יותר. הבעיות היחידות שאני יכול לחשוב שעלולות לצוץ הן : 1- את עדיין ילדה (מבחינה גילאית) ואולי קיימים המון דברים שאת צריכה לחוות כנערה בסביבת הגילאים שלך - חוויות שיעצבו אותך לעתיד, ואני בטוח שאת משוכנעת שאת אדם בוגר בגופו ובנפשו - ואני האחרון שיכול להתווכח. אבל אנחנו לא נשארים ילדים לנצח - וכדאי לנצל את התקופה הזאת - כי היא לא תחזור. 2- מה יגידו השכנים, איך אמא תגיב, איך החברים יגיבו כשיש מישהו הרבה יותר מבוגר בסביבה - וכמובן - שמועות ... וובכן - יש לי רק דבר אחד להגיד בנושא - אם טוב לך - אז שיחפשו..... בכל מקרה - בהצלחה

magenta73

New member
בעיות שעלולת לצוץ...

אם את רוצה מערכת יחסים רצינית שתוביל לזוגיות ומשפחה, כן... גברים בני 44 בדרך כלל, רובם, או נשואים או גרושים +. (רווקים בגיל הזה, אין מה לדבר עליהם, הם שרוטים מהתחת)... עכשיו, הנשואים... רוצים מערכת יחסים מחוץ לבית המשפחתי, אז גם עליהם אני לא אדבר. גם כי אני לא בעד. גרושים פלוס, מן הסתם לא ירננו וישמחו להתחיל משפחה חדשה. אז זה דבר אחד. דבר שני שמשתמע מזה, זה שאת לא נכנסת למערכת יחסים רק עם גבר אלא גם עם האקסית שלו ועם הילדים שלו. דבר שלישי, תחשבי בני כמה הוא יהיה כשהילדים שלכם יגדלו... ואם את לא רוצה שום דבר רציני... סבבה בבסיס. תעשי מה בא לך. מי אנחנו שנגיד שזה בסדר וזה לא? (רק כדאי שתבדקי את מערכת היחסים שלך עם אבא שלך... הייתי חייבת... סטודנטית לפסיכולוגיה... זב בדם... סליחה)

נמשכת זה קורה אבל זה חריג ומיותר

בחורים בוגרים מנוסים מאוד ולא מעט מהם מנצלים את כשרונם המילולי לתת לבחורה הרגשה או תחושה של כייף ובטחון ובחורות לא מעטות נופלות ברשת. ולדעתי הבעיות יצוצו לכם בכל צעד במשפחה וחברים והסביבה . את היית נותנת לבתך להתחתן עם בחור בפער של 20 שנה ויותר תעני בכנות ויש לך את התשובה הכי אמיתית . יש מצבים שצריך לתת ללב להחליט .במקרה הזה להיגיון. ואגב זה לא סטיה מצידך . זה כן סטיה מצידו ויסלחו כל הסוטים....זה דעתי .

magenta73

New member
זה לא סטיה

יש בזה מרכיבים פסיכולוגיים רבים, למה גבר "בוגר" או שנגיד, מבוגר, יעדיף פרגית. אבל סטיה זה לא. לפחות לא לפי הנורמות החברתיות. מגעיל. שובינסטי, אנרכונסטי, כן. סטיה - לא. ולמה? בגלל שבראש ובראשונה גדלנו להאמין שזוגיות בסופו של דבר תפקידה להביא חיים חדשים. גבר בן 40 + יכול להביא חיים חדשים. אשה בת 40 + זה כבר בסימן שאלה... בטח כשהיא עומדת במבחן מול בחורה בת 20 +... אז הוא מרגיש זקן? אז הוא מרגיש שכוחו ואונו כבר לא ממש כוח ואונו? מה יציל אותו? מה יתן לו דחיפה ענקית לאגו? יפה. פרגית. כמובן שמדובר בקיצוניות ובהכללה. לאחרונה אישית גיליתי שיש כמה וכמה בחורים בני 40+ שהם מאוד גבריים, סקסים וצעירים בראש, בגוף ובנפש. אבל כאלה, וסליחה מראש, לא ילכו על בחורות שיכולות להיות הילדות שלהם...

03lior

New member
את לפחות מודה במה שאחרים לא

חיזקי ואימצי ועשי לך חיים ממני המבוגר באדם

sexylady24

New member
../images/Emo13.gifתודה לכם !!!!

עזרתם לי לסדר ת'מחשבות ולהחליט כמה החלטות חשובות ........

למעלה