נמשכת למילים...
אנחנו הרבה שנים ביחד... לאחרונה עברנו לגור ביחד והסקס נהיה חלש עד בלתי קיים. הוא לא מפסיק להתלונן על זה.
אני מתרצת את זה (גם לעצמי) שאני עייפה בגלל הלימודים/עבודה/ניקיונות/בישולים אבל זה ממש לא זה...
אבל בפועל זה לא בגלל זה... אני לא חיה פראית במיטה כי אני נמשכת למילים. לרגשות.
מדליק אותי שהוא משתף אותי ברגשות שלו, במה שעובר עליו ביומיום ושקשה לו...
מדליק אותי לייעץ לו, לעזור לו, לתמוך בו.
אבל הוא לא טיפוס כזה.
הוא לא טיפוס של מילים. אפילו לא מתקרב לזה.
הוא טיפוס של מעשים.
הוא אף פעם לא אומר שקשה לו. הוא מתמודד עם הקושי שלו לבד.
וזה מצליח לו.
הוא לא מביע אהבה במילים. לא אומר לעיתים קרובות "אני אוהב אותך", הבעת האהבה שלו כלפיי כרוכה למשל בפליקים בטוסיק. אותי זה מעצבן. מבחינתו הבעת אהבה זה סקס מטורף ופראי.
לפני שעברנו לגור ביחד היינו כל ערב מדברים בטלפון שעה...
והשיחה הזו עשתה ממש טוב למערכת היחסים שלנו...
עכשיו אין לנו זמן לדבר...
אנחנו מגיעים מאוחר מהעבודה, אוכלים מול הטלוויזיה, מתקלחים והולכים לישון... ביומיום אין זמן לדבר בטלפון.
ניסיתי לשנות את זה, ולאכול בלי טלוויזיה... אבל זה פשוט לא עובד...
הזמן היחידי שלנו לדבר זה שנייה לפני שנרדמים...
ואנחנו סחוטים מעייפות... ולרוב זה רק הוא מקשיב לי עשר דקות ואז מסכם אותי ואומר שצריך ללכת לישון...
סורי... אבל לא בא לי סקס כשאני לא יודעת מה קורה לו בחיים...
וניסיתי להסביר לו את זה.. הוא אמר שהוא מנסה לשתף יותר, אבל הוא פשוט לא בנאדם כזה, וידעתי את זה תמיד, ושאני צריכה להבין ששינויים קורים לאט...
ועד אז... מה?
אנחנו הרבה שנים ביחד... לאחרונה עברנו לגור ביחד והסקס נהיה חלש עד בלתי קיים. הוא לא מפסיק להתלונן על זה.
אני מתרצת את זה (גם לעצמי) שאני עייפה בגלל הלימודים/עבודה/ניקיונות/בישולים אבל זה ממש לא זה...
אבל בפועל זה לא בגלל זה... אני לא חיה פראית במיטה כי אני נמשכת למילים. לרגשות.
מדליק אותי שהוא משתף אותי ברגשות שלו, במה שעובר עליו ביומיום ושקשה לו...
מדליק אותי לייעץ לו, לעזור לו, לתמוך בו.
אבל הוא לא טיפוס כזה.
הוא לא טיפוס של מילים. אפילו לא מתקרב לזה.
הוא טיפוס של מעשים.
הוא אף פעם לא אומר שקשה לו. הוא מתמודד עם הקושי שלו לבד.
וזה מצליח לו.
הוא לא מביע אהבה במילים. לא אומר לעיתים קרובות "אני אוהב אותך", הבעת האהבה שלו כלפיי כרוכה למשל בפליקים בטוסיק. אותי זה מעצבן. מבחינתו הבעת אהבה זה סקס מטורף ופראי.
לפני שעברנו לגור ביחד היינו כל ערב מדברים בטלפון שעה...
והשיחה הזו עשתה ממש טוב למערכת היחסים שלנו...
עכשיו אין לנו זמן לדבר...
אנחנו מגיעים מאוחר מהעבודה, אוכלים מול הטלוויזיה, מתקלחים והולכים לישון... ביומיום אין זמן לדבר בטלפון.
ניסיתי לשנות את זה, ולאכול בלי טלוויזיה... אבל זה פשוט לא עובד...
הזמן היחידי שלנו לדבר זה שנייה לפני שנרדמים...
ואנחנו סחוטים מעייפות... ולרוב זה רק הוא מקשיב לי עשר דקות ואז מסכם אותי ואומר שצריך ללכת לישון...
סורי... אבל לא בא לי סקס כשאני לא יודעת מה קורה לו בחיים...
וניסיתי להסביר לו את זה.. הוא אמר שהוא מנסה לשתף יותר, אבל הוא פשוט לא בנאדם כזה, וידעתי את זה תמיד, ושאני צריכה להבין ששינויים קורים לאט...
ועד אז... מה?