נמ. היי.

inbal287

New member
נמ. היי.

טוב אז סוף סוף יש לי אינטרנט אחרי תקופה שהמחשב שבק חיים. אני מנהלת את הפורום הזה כבר כמעט שנה, הפכתי אותו מקומונה לפורום ונתתי לכם אותו כדי שתפתחו אותו, תהנו בו, תכירו בו עוד מעריצים של 30 ותרכזו את כל המאמצים שלכם כדי ליחצן את הלהקה ולהביא אותם לארץ. אני מודה, יכולתי להיות מנהלת יותר טובה. האמת, חלק יודעים את זה, אני לא מרגישה שייכת לכאן. מכיוון שאני עדיין רוצה לנהל את הפורום ולנסות לתרום כמה שאני יכולה, למרות העובדה שאני בצבא והכל, החלטתי שזה יהיה רעיון ממש טוב להכיר את כל מי שגולש כאן... אז אולי תספרו לי קצת על עצמכם? תעדכנו אותי במה שקורה עם הלהקה? אתם גם מוזמנים למסן שלי - [email protected], רק תודיעו לי מי אתם כשאתם מתחילים לדבר איתי, כדי שלא אתבלבל. זהו... אני מקווה שזה יעבוד ובאמת יעזור. ענבלירון
.

אני כל כך גאה בך יקירה

אני ממש רוצה להדגיש כמה ענבלירון דואגת לפורום הזה, באמת! והיא צריכה להיות חלק מההווי שלו!

ShAhArnavonXD

New member
האמת..

היא לא היחידה.. אני זוכרת שכשהצתרפתי את עוד היית פה יותר.. והיית מאוד פעילה.. עכשיו בגלל הצבא את פחות..ואת זה כולם מבינים..(נכון..?)וגם כתבת פה שהאינטרנט שלך שבק חיים.. אז אני שחר ואני בת 14 מהמרכז.. ברוכה השבה!

inbal287

New member
היי../images/Emo9.gif

זה בלי קשר לצבא, מההתחלה זה מרגיש ככה.

adiiiXD

New member
קודם כל תודה , את ענקית

קצת אחרי שהצטרפתי לפורום התגייסת, אז אני לא ממש מכירה אותך... אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש ככה, כי אני יודעת שמעריכים אותך פה
אני עדי פרץ מדימונה ואני בת 14
אמ, אני מזל שור ושנה הבאה עולה לכיתה ט' .

inbal287

New member
היי, נעים להכיר../images/Emo9.gif

אולי יש כאן כאלה שמעריכים אותי, אבל הרוב הגדול לא מכיר אותי... וחשוב לי כן להכיר את כולם.

DarkSecretLove

New member
טוב אז אני אופקיטה ../images/Emo3.gif

אוהבת הליכות על הים בשקיעה,מוזיקה וסרטי אימה מה התחביבים שלך עינבלירון יקירתי?
אוהבת אותך המון ואני מתגעגעת בטירוף@ תאמיני לי שלא יכולתי לבקש מנהלות יותר טובות ממך ומשני
אוהבת@@

inbal287

New member
נמ. אותך לא בא לי להכיר../images/Emo11.gif.

סתם, נשמת על שלי
. התחביבים שלי?
אני אזכיר לך - לשיר, לקרוא, לצלם, לצייר, לכתוב, להעביר יותר ממחציץ חיי בתפוז... נמ, מה עוד? לשמוע מוזיקה, כמובן
. תודה בובה... את יודעת כמה אני מעריכה אותך!
.

30stm boo

New member
גם אני יחסית חדשה ולא מכירה פה הרבה אנשים...

אבל אני מאד ישמח להכיר;) אגב הנה המסן שלי:[email protected] תוסיפו בהמונכם:p

למעלה