נמ. פיק! X3

KiaritChan

New member
נמ. פיק! X3

שם: הסוס המכני!!!1#@%*% פאנדום: אה..בליצ'. בערך. ג'אנר: קומדיה,פיגור וכל מה שנקשר. מקום ההתרחשות: שער ראשון,ראשון לציון. שעת ההתרחשות: בין 16:30 ל-17:30 בערב. הערה: הפיק נכתב עפ"י מקרה אמיתי והוכנסו קטעים שלא קרו מעולם,ומשפטים שרציתי להגיד ולא אמרתי. [: והוא נכתב מתוך שיעמום,משמע – הוא חסר פואנטה לגמרי ואם אתם קוראים אותו..אתם חסריי חיים ^-^ אני מבקשת לא לנסות להבין מה קורה שם.

KiaritChan

New member
ובהודעות. חלק א'.

נמ.<: דמויות: הולואיצ'י – ירדנ [אני.בקיצור]: ילדה קטנה והזויה שמטרת חייה היא לחבק אנשים ולמחוץ אותם למוות. ודרך אגב,היא ממש לא קשורה לסיפור הזה. איצ'י – עדי: לא ילדה ולא קטנה ולא הזויה שסוחבת איתה 24 שעות ביממה תיק מלא בחפציי איצ'יגו,מכאן אנחנו מסיקים שהיא מכורה קשות. ישלה אוטו ומשקפיים במידה -8,משמע היא מאגניבה. אוני-צ'אן – דני[הל]: האוניצ'אן של קיאריט שנדחף לסיפור הזה בלי שום קשר. ישלו תיק סמוראי צ'מפלו מאגניב והוא היצור הכי אדיש שקיים עלי אדמות. אוהביםאותך ניצ'אן <: זו הייתה שעת אחה"צ מוקדמת,השמיים החלו להתכהה אט-אט ומנורות הרחוב החלו נדלקות בזו אחר זו באור לבנבן ובוהק. הכביש התמלא במכוניות,בתוכן אנשים הממהרים להגיע לביתם ולהתכונן לשבת. שער ראשון,הקניון הקטן בכניסה לעיר ראשל"צ היה כמעט ריק מאדם,צווחות צחוק של ילדים נשמעו מקצה הקניון. לא רחוק משם,בעצם במרחק כביש בלבד – פסעו להם 2 יצורים מטרידים, שניהם ניראו מותשים למדי והתנשפו בכבדות. "מאיפה אתה מוציא את הרעיונות האלה,ניצ'אן?" שאלה הנערה הצעירה והמוזרה שהתהלכה כמעט במסטוליות מוגזמת לצידו של מי שהיה אמור להיות הניצ'אן שלה וקרא לעצמו דני[הל],אבל הוא כנראה התעלם מהשאלה והיה מרוכז בשיווי משקל של עצמו. התחרות ריצה הקצרה מתחת לגשר שערכו קודם התישה אותם לגמרי. "אז..חנ לאיכולה לבוא,אינלי ת'פלא' של רייבנ ועדי לא יודעת,מה עושים?" היא שאלה. "הולכים אליי,אני מניח" מלמל דני[הל],"היי,ירדן, אל תתאכזבי,יהיו לך עוד הזדמנויות לפגוש אותם" הוא הוסיף,כשראה את מבטה המושפל. היא מייד הרימה את ראשה וחייכה חיוך קטן,בעודה הולכת אחריו באיטיות – מידי פעם מעיפה מבט לעבר הנייד שלה,בתקווה שיצלצל. תקוותיה הכמוסות התגשמו,הנייד צילצל ועל הצג הופיע השם 'איצ'י',"אני בדרך" נשמע קול מצידו השני של הקו,"יאי! אנחנו נחכה" ענתה ירדנ. "הם באים?" שאל דני[הל], "אה..עדי בדרך" הם התיישבו בכניסה לשער ראשון,ובזמן שחיכו..קראו קצת במנגה שדני[הל] קנה באנימהוליק,החנות אנימה ברחובות משם הם חזרו,דיברו על הא ודא ובעיקר – נקרעו מצחוק. "נמנמ,ניצ'אן,למה אנשים חושבים שאנחנו חסריי בית?" שאלה ירדנ, "הם לא חושבים שאנחנו חסריי בית. הם חושבים שאת חסרת בית." הוא צחק ונתן לה את המכה הקטנה בראש,שבכלל לא הייתה אמורה לכאוב שהוא היה נותן לה בכל פעם שאמרה משהו טיפשי,"אבלאבל תראה איך הם בוהים בנו" היא התעקשה. "למי אכפת?" הוא חייך,"תראי את זה!" הוא הקריא בקול קטע מהמנגה,שגרר עוד גל של צחוק. לפתע,שוב צלצל הנייד. "היא הגיעה!" קראה ירדנ בהתלהבות יתר. השניים אספו את חפציהם ופנו להיכנס לקניון-חור. "איך יש לך כוח לזוז?" שאל דני[הל],היה קצת מוזר לראות את ירדנ מדלגת בהתלהבות אחרי הריצה והמוות בהכחשה שהם חוו קודם. לייד המקדולנד'ס,או דוכן קרפ צרפתי אם תרצו,עמדה נערה גבוהה,היא בהתה בדוכן וחייכה לעבר היצורה הקטנה שקיפצה לעברה בהתלהבות. היא זיהתה אותה מייד, "הולואיצ'י!!!!!!!!!#@$^$*%^&$^#^%" היא קראה בהתלהבות וקיבלה את היצורה בחיבוק מוחץ ושובר עצמות,"אונסאונס!איצ'י!" קראה ירדנ וניסתה להשתחרר,אבל היא לא נעזבה כ"כ בקלות. בסופו של דבר היא הצליחה להשתחרר מידיה של של איצ'י הקשוחה והאפלה,"אעאע! זאנפאקטו!" היא הצביעה לעבר החרב הגדולה שנחה על גבה של איצ'י,"בהחלט. אין כמו זאנגטסו" אמרה איצ'י ושלפה מייד את החרב,מכוונת אותה לעבר ירדנ הקטנה,שקפצה לאחור וניפנפה במגילתקיר בזעם,"אתאת לא מסוגלת עליי! אני יותר קאשוחה ואפלה ממך! אפילו ששכחתי את זאנגי בבית!" "טיפשה." זרקה לעברה איצ'י,"הייתי אמורה לדעת שאני אצטרך אותו היום? בכלמקרה,תכירי. זה דני[הל] ניצ'אן,ניצ'אן,זאת עדי. תתחבקו ותעשו שלום",אמרה במהירות ירדנ,שהעדיפה לא להכנס לוויכוחים ווונאבי מריבות מיותרות על שטויות כאלה. השניים לחצו ידיים,ומייד החלה איצ'י להוציא מתיקה כל מיני צעצועיי איצ'יגו קטנים וחמודים, "מאיפה כל זה?" שאל דני[הל],"דוכן של גיא?" איצ'י הנהנה בראשה,"איכ. הוא יקר רצח..תבואי לחנות ברחובות!" "מה זה הרעש הזה?" שאלה ירדנבלי שום קשר,למשמע קולות צווחה וצחוק שהגיעו ממאחוריי דוכן הקרפ הצרפתי,"ליצן." ענתה איצ'י, "בואו נלך לראות!" קראה ירדנ וקיפצה בהתלהבות לעבר הקולות, "את..את..היפר!" קראה אחריה איצ'י,"מה קרה?" היא שאלה מייד ברגע שירדנ עשתה פרסה.. "זה..זה..יש שם אוראהארה!" "מה זה אוראהארה?" שאל דני[הל],"ליצן מפחיד עם כובע של קיבוצניקים!" ענתה ירדנ, "אפשר להרוג אותו?! אפשר להרוג אותו?! הא?!הא?!" היא שאלה בעודה נתפסת ברגלה של איצ'י,שנאנחה קלות,"כמובן. אין כמו להוציא עצבים על ליצנים מעצבנים. וניצ'אן?" דני[הל] חייך ברשעות ****הקטע הבא אינו מיועד לאנשים עם בעיות לב,נשים בהריון ולליצנים****

KiaritChan

New member
חלק ב' @@"

ושלף ממקום לא ברור חרב מבריקה וכסופה,הוא זרק את התיק הצידה ונעמד בין 2 היצורות המטרידות בפוזה מטרידה עוד יותר. "אבלאבל מה איתי? אין לי חרב ולא כלומ!וממתי ניצ'אן סמוראי?!" קראה ירדנ ובהתה רגע בדני[הל] ורגע בעדי וניפחה את פרצופה בכעס"ניא! חכולי!" הילדים הקטנים החלו להתרוצץ במעגלים ולנפנף בידיהם בפחד ואימה כש-2 היצורים עם החרבות פרצו למסיבה וזינקו היישר אל הבמה,עליה עמד אוראהארה,שהחל להסתובב במקום ולתת לעצמו אגרופים בראש בחוסר אונים כשהוא קורא,"יורואיצ'י!יורואיצ'י!!! איפה את כשצריכים אותך?! אוף..למה פרשתי מעסקיי שיניגאמים?! מתפרנסים מזה יותר טוב! די כבר!" הוא הועף באוויר מצד לצד,כשאיצ'י ודני[הל] משחקים בו מסירות,בלי לשים לב שהחרבות נעלמו כליל בלי הסבר. "עכשיואני עכשיואני!" ירדנ,שטיפסה על הדוכן קרפ צרפתי,חיכתה עד שאוראהארה יהיה בדיוק מתחתיה,וכשהרגישה שהגיע הזמן..היא קפצה מהדוכן ונחתה ממש עליו,היא הייתה כבדה כ"כ..עד שמחצה אותו למוות כשנחת על הרצפה. "שמנה." פלט דני[הל],"אנורקס" החזירה לו ירדנ והוציאה לו לשון. [הוויכוח הזה נמשך עוד כמה דקות אחדות – עזבו. זה אחד מהוויכוחים הרגילים שלנו שנמשכים עודועודועוד] "יאי סוס מכני!" קראה ירדנ וטיפסה על הסוס המכני שניצב בכניסה לחור-קניון,דני[הל] התיישב מאחוריה,לשניה. "2 שקל! אין בעיה!" קראה איצ'י,"לאלאלא. אלאל..>: אנימפחדת." מלמלה ירדנ,אבל מאוחר מידי,איצ'י הכניסה את הכסף לאן שצריך להכניס אותו,הסוס לא זז. "אני בטח כבדה מידי בשבילו." "או שהכסף פשוט נתקע/נכנס למקום הלא נכון" מלמל דני[הל],הוא ואיצ'י ניסו בכל דרך לתקן את הבעיה,מה שלא ממש הצליח. "וככה הלכו להם 2 שקל" מלמלה ירדנ וירדה מגבו של הסוס,"הוא בטח מרגיש הקלה עכשיו. אני צמאה. בואו נלך לשתות" היא התקדמה כמה צעדים לעבר הניו-פארם,והסתובבה לכיוונם,"אני יודעת שאתם מתגעגעים לימיכם כתינוקות,אבל זה ממש לא הזמן לנוסטלגיות." היא זרקה לעברם כשראתה אותם עומדים ומקשקשים לייד הסוס. "מיאאאו הסוס הזה זז!" קראה ירדנ והצביעה לעבר הסוס המכני,שזינק מייד ממקומו והחל לדהור במהירות אל מחוץ לקניון,"אמרתי לכם שהייתי כבדה מידי בשבילו. אוף..אני צריכה דיאטה" "מה שנכון,נכון" פלט דני[הל]. השלושה נכנסו לניו-פארם, "שתיה!" קראה ירדנ,תפסה בידו של דני[הל] וסחבה אותו לעבר מכונת השתיה,"אני מייד אצטרף אליכם. יש עניין חשוב שעליי לטפל בו" קראה אחריהם איצ'י,ופנתה למדור הליפסטיקים. +כמה דקות אחר כך+

KiaritChan

New member
חלק ג' @@"...

"חזרתי!" "איפה היית?" שאלה ירדנ, "קניתי לך את זה. יצור אפל כמוך צריך להראות אפל." היא שלפה מתיקה ליפסטיק שחור ודחפה אותו לידיה של ירדנ,"אני לא שמה את זה. תשכחי מזה. ניצ'אן,תגיד לה!" אבל דני[הל] לא אמר דבר,הוא התייחס למקרה כמופע בידור והתיישב בתוך אחת המכונות ושיחק עם הג'ויסטיק,הגעגועים לפלייסטיישן בחנות אנימה,שהיה כל חייו השתלטו עליו. "אבל אוף. ליפסטיק שחור זה לג'יי רוקרים וחסריי בית! אני לא אחת כזאת!" צווחה ירדנ, "למי אכפת!? אתאת הולו! את חייבת להראות קפלה ואשוחה! אל תאלצי אותי להשתמש באמצעים קיצוניים!" "כמו מה?" "כמו זה!!!" איצ'י שלפה במהירות את זאנגטסו וכיוונה אותו לגרונה של ירדנ,"זה..זה לא פייר. את יודעת ששכחתי את שלי בבית" מלמלה ירדנ, "ולכן זה כ"כ כיף. אוף,תני לי להרגיש קצת סמא" "אבל את תמיד הסמא! את רומזת שאני לא מספקת אותך?!" לשמע המילים האלה ירק דני[הל] את המים שלגם מהבקבוק ודפק את ראשו בתקרת המכונה. "תהיה בשקט. אתה בכלל לא אמור לשמוע את הוויכוח הזה." אמרה איצ'י, "אתן לא מעניינות,אבל הג'ויסטיק הזה..אוף.הייתי צריך להישאר בחנות..עם הפלייסטיישן שלי..אהה.." הוא מלמל בחולמניות,ומצא עצמו רץ בסלואו מושן בשדה חמניות [כי סמוראי צ'מפלו!] כשבמקום עייניו הופיעו לבבות וורדרדים,ידיו מונפות לצדדים,ומצידו השני של השדה רץ לעברו הפלייסטיישן,מניף את כבליו ~החשמליים~ באוויר ואוסף לחיקו את דני[הל].. אבל.. מה שדני[הל] לא ידע.. זה שלפניי כמה דקות.. הפלייסטיישן הזה.. שחה בבריכה.. *הקטע הבא צונזר עקב מראות כואבים במיוחד* "מיאו,ניצ'אן? ניצ'אן?!" דני[הל] פקח את עייניו,ומייד פלט צווחה שוברת לב,"מה קרה לך?!" הוא שאל, "היא הכריחה אותי. מה יכלתי לעשות?! זה לא נחמד כשמנפנפים מעל הראש שלך בחרב ענקית.." מלמלה ירדנ והסתירה את שפתיה,"ומה קרה לך?" "פלייסטיישן רצחני חיבק אותי." הוא מלמל..ירדנ ואיצ'י ציחקקו, "מה את צוחקת? זה לא שאת במצב יותר טוב." אמר דני[הל] והצביע על הליפסטיק השחור שהיה מרוח על שפתיה של ירדנ. "תפסיק לצחוק עליי!" קראה ירדנ, "אבל זה התפקיד שלי. וחוץ מזה,זה כיף. אז תשתקי ותני לי להנות" אמר דני[הל],"לארוצה!" קראה ירדנ וזינקה על דני[הל], איצ'י בהתה בכדור העשן שהלך וגדל בעקבות הריב חסר הטעם הזה. "אתם תמיד ככה?" היא שאלה, "כ90% מהזמן. תגידי לו! >:" קראה ירדנ, איצ'י שלפה את זאנגטסו והתקדמה בצעדיי ענק לעבר דני[הל],שבהה בה במבט האדיש הרגיל שלו,"תזיהר ממני." "תיזהרי ממני" הם הביטו זה בזו במבטים רצחניים,ונדמה היה שברקים ניצתים ביניהם. "אמאמ..ניצ'אן?איצ'י?" "שתקי!" "אבלאבל..אני צריכה ללכת.." מלמלה ירדנ,עיניה מתמלאות דמעות. "אבלאבל רק הגעת" צווחה איצ'י, "לא אשמתי שאבא בא מהרמהר" אמרה ירדנ . השלושה החלו להתקדם לעבר היציאה מהחור-קניון והתיישבו באחת מתחנות האוטובוס הקרובות לחור-קניון,דני[הל] ואיצ'י דיברו על מבחניי הפסיכומטרי,מה ששיעמם את ירדנ לגמרי,היא הסתכלה באי חשק במכוניות העוברות והשבות על הכביש,בתקווה לא לראות את המכונית של אביה. אבל יש דברים שאי אפשר למנוע מהם לקרות, והמכונית הזהובה של אביה עברה מולם על הכביש, "הוא הגיע! הוא חונה בצד השני!!!" היא קפצה ממקומה ופתחה בריצה לעבר הצד השני של החור-קניון,כשאיצ'י ודני[הל] שועטים מאחוריה. הם נעצרו לייד המכונית,ירדנ הסתובבה אליהם,בדמעות בעיינים,"אז..זהו. חיבוק?" היא חיבקה את איצ'י,שוב – מחיצה כואבת. ואז גם את דני[הל],כמובן. "לא מחצת. בוגד." היא מלמלה,"הו. את רוצה מחיצה?! קבלי!" הוא גיחך וחיבק אותה שוב,הפעם – מחיצה,לא ממש כואבת,אבל מחיצה. וכמובן..המכה הרגילה בראש. הסיפור שקראתם עכשיו נכתב מתוך שיעמום טוטאלי,חוסר חיים ואובדן שכל. מוקדש לדני אוניצ'אן ועדי-איצ'י, באהבה גדולהגדולה ^___^ קרדיט לעדי על הרעיון לפיק הזה. או שזה בכלל היה רעיון שלי..אני לאזוכרת. ניחא. ©

keep smiling

New member
אבל, אבל..! ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

איפה הקטע שבו אתן שמות לדני לק ורוד עם נצנצים 100ממים?
חוץ מזה היה מדהים בטירוף לייק שיואו

keep smiling

New member
בושה! ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה היה הדבר הראשון שהיה אמור לקרות שם.];

KiaritChan

New member
רציתי לשים לו לק שחור @@"

אבל מרוב התלהבות שכחתי ת'לק בבית. חוצמזה הוא בטח היה נותן לי עוד כאפה בראש ;[ והיא בטח הייתה כואבת @@"

Jifannit

New member
אם אתן צריכות ישלי לק בצבע דם.@@;

*התלהבות* קניתי היום ^___^~;;

Jifannit

New member
תעשו את זה עם כפפות.

דברים כאלה הם מזוהמים, בני השטן;;

keep smiling

New member
XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אל תדאגי נהמע, אני אגן עלייך מפני הלק והנצנצים הממזריים שבתוכו!
[מוווווואאאהההה!!!!!!!!!!11111111111אחדאחדששוחצי
]

keep smiling

New member
X!*W!..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

Xת ‏N‏‏N‏‏w‏ ח!3פנ*ת, חת*כת פ7*ק*תתתתתת!!!

KiaritChan

New member
אני?פריקית? לא.

וועלק כפרעליך אניאניאני ערס אני! אניאניאני אשרמט אותך יא'שרמוטע! [@@"]

KiaritChan

New member
אבל דני מת על זה.

[הייתי רוצה לראות תגובה שלו למה שאמרתי עכשיו @@"..קיפי,תביאי אותו לפה?XP]

keep smiling

New member
איך בדיוק אני אעשה את זה?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

"מיצי-מיצי-מיצי, דני'לההה."..? XD