ננוטכנולוגיה

youlee

New member
ננוטכנולוגיה

קראתי מאמר שמילא אותי אופטימיות. פיתוח חדש של גלולות לטיפול ממוקד במחלות שעדיין לא נמצא להן מרפא או שקיים טיפול שיש בו להרוס מערכות אחרות בגוף. למשל בחולי סכרת שזו גם מחלה אוטואימונית בה הגוף תוקף את הלבלב הגלולה אמורה לגרום לגוף לייצר אינסולין. נשמע מעודד לא? יאללה שנשמע בשורות טובות ושתגיע הישועה במהירות האור. הנה אפילו הזמנתי טיסה...

lupland

New member
אין כותרת..השעה 02:56 בסדר?

יולי שלום. לפני יומיים נכנסתי לפורום של חברת תרופות מסויימת וביקשתי עזרה בחיפושים אחר חברות שעוסקות אך ורק בתחום חקר הלופוס וחברות שעוסקות גם בחקר הלופוס.לשמחתי קיבלתי כמה תשובות ובמשך כמה שעות קראתי על התפתחויות ולצערי גם כשלונות שהיו עד כה בשנתיים האחרונות. השמחה הגדולה כמובן היא שיש לא מעט שעוסקים במחקר יום יום בנוגע ללופוס.אך רשות המזון והתרופות האמריקאית (FDA) היא מאוד מאוד מחמירה במתן אישורים ולכן הדבר אורך זמן לא מועט.יש חברה אחת שנמצאת בשלבים מתקדמים עם תרופה הנוגעת לפגיעה כלייתית של חולי הלופוס. נכון לעכשיו כל אותם חברות נמצאות אצלי בעמודה נפרדת בתיק ההשקעות שלי כך שאם יש התפתחות כלשהיא אני מקבל ידיעה על כך מייד. ועוד דבר קטן: עמותת הלופוס האמריקאית עורכת כינוס במלון מריוט-וורדמן שבוושינגטון הבירה בחמישי ובשישי לספטמבר.כינוס זה יהיה בשיתוף מחלקת הבריאות האמריקאית וידון במצב הנוכחי ובכל הנוגע למחקרים וטיפולים בעתיד של חולי הלופוס. הנושאים שידונו שם יהיו יהיו סביב התפתחויות אחרונות במחקרים סביב הלופוס.גנטיקה.הריון עם לופוס.וילדים עם לופוס. נקווה לשמוע התפתחויות. נ"ב:ויוי.אנחנו כאן גם הלילה?

3VIVI

New member
עוד קצת,,הולכת להכין ../images/Emo96.gif-רוצה?

מחר צריכה להיות בת'א בבקר אבל יחי הרגע- מה שיהיה יהיה מחר,, יש עוגת גבינה

lupland

New member
שורש ז.ב.ב בהטיות שונות

אך...פיספסתי אותך בשעה וקצת...המים עדיין חמים??? האמת היא שהקיץ הזה יצא לי לשתות הרבה יותר מיצים טבעיים (בספק רב עד כמה הם אכן טבעיים...אבל ניחא) ואני לא אתפלא אם אמצא מאמר בקרוב שיספר לי על איזה ויטזביבין(ב' דגושה) שנמצא שם ואחראי על איזה הורמוזבובון(שוב ב' דגושה) מסויים שמפריש איזה זברבובון שנוצר ע"י זברבוביה כימית שמתאפשרת הודות ל זירבובים כאלו ואחרים במוחנו וכו' ובשורה התחתונה-מפריש זבביר שאחראי על העירנות. אז...יש קפה נטול זבביר כזה או אחר?

למעלה