נניח ואתה מגלה שאתה חולה במחלה

נניח ואתה מגלה שאתה חולה במחלה

סופנית. ונניח שבד בבד אתה גם מפתח לאט לאט משהו עם איזה בחור, כלום לא ברור חוץ מההרגשה שמשהו קורה. תספר לו? מצד אחד, לגיטימי, למה שהבחור יהיה מעורב רגשית בסיפור עם בחורה שהולכת לקרוס עכשיו, למה לו להתמודד עם מחלה קשה, או אפילו.. מוות (אני לא מאמינה שכתבתי את זה). למה שלא תהיה לו את האפשרות להימלט עוד קודם? מצד שני, כזה תיק, ואנחנו בקושי מכירים?

מיטללל

New member
לא יודעת

אני מקווה שזו שאלה היפוטתית. "מגיע" לצד השני לדעת, בהחלט אבל אני לא יודעת מה אני הייתי עושה בסיטאוציה כזאת.. מספרת ? אני מניחה שהייתי. אבל מראש לא נראה לי שהייתי נכנסת למשהו רגשי במצב כזה
איך הייתי מגיבה אם חבר היה מספר לי דבר כזה? בהמון דמעות.. לא הייתי מנתקת את הקשר. אבל גם לא הייתי ממשיכה אותו... לא יודעת. זה מזכיר לי סיפור שפעם ידיד סיפר לי, משהו אמיתי שקרה לידידה שלו. בחור ובחורה הכירו. יצאו כמה פעמים. התחיל משהו. ואז.. לילה ראשון (מדהים) יחד. סקס. שיחות נפש. (לילה לבן, מה שנקרא) הרגשה שזה *זה*. אחרי הלילה, הבחור נסע ברכב שלו, שוב לילה בלי שינה, נרדם על ההגה, עבר תאונה דרכית קטלנית, ששינתה את כל הפרצוף שלו והשאירה בו כמה נכיות. הבחורה חשה רגש לבחור. גם חשה נקיפות מצפון... אבל עדיין אחרי תקופה מסוימת, חתכה ת'קשר. מה הייתם עושים בסיטאוציה כזו ? נשבעת לכם שאני לא יודעת... יודעת מה *צריך*, יודעת שהייתי מכריחה את עצמי.. לא יודעת.

בשלולית

New member
לא עלינו.

לא רוצה לחשוב בכלל מה הייתי עושה. אבל שמעו... היה לי חבר... שאחרי שנפרדנו הוא סיפר לי שכנראה יש לו סרטן במוח. ככה חושבים ושהוא כרגע בבדיקות. אמר לי כל מיני שמות של בדיקות ודברים שהוא הולך לעבור ואני כמובן חיפשתי חומר באינטרנט על זה... טוב.. נכנסתי לסרטים.... זה היה עוד כשהיה לי חבר... סיפרתי גם לחבר.. הוא לקח את זה סבבה... ואני ממש הרגשתי לא טוב... רציתי לראות אותו... להיות בקשר לברר כל הזמן לשלומו... לא יודעת למה... בדיעבד זה נראה לי דבילי... שכל כך דאגתי. ועוד יותר דבילי- שזה התגלה כסתם גוש ובכלל לא סרטני. באותה תקופה הייתה לו גם חברה וממש לא קינאתי בה. מסכנה. אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומה. מצב בעייתי. אבל אין ספק שצריך להגיד את זה לבן זוג. הוא צריך לדעת ומעבר לזה - בני זוג צריכים להיות פתוחים אחד עם השני.

מצבים כאלה הם מבחן ענק לאהבה

אני מישהי שאני אוהב לא הייתי עוזב גם אם היא היתה הופכת לנכה חס וחלילה כי זה לא קשור למצב הגופני של מי שאני אוהב אני אוהב את הבן אדם ולא את הגוף שלו

Cobe Anan

New member
למרות שאתה לא משתמש בסימני פיסוק..

אני תמיד אוהב לקרוא את מה שאתה כותב..

Cobe Anan

New member
לא, אחי- לא בציניות. אני באמת אוהב.

פשוט מצחיק אותי קצת שאין אף פסיק או נקודה בהודעות שלך, ובכל זאת הן כתובות כל כך יפה..

TheWhiteTigris

New member
ולמרות

שאתה לא חובב אנטרים, אנשים עדיין אוהבים לקרוא את ההודעות שלך.

Cobe Anan

New member
אני דווקא מת על אנטרים..

ואם תקרא הודעות ששלחתי ממחשב, תופתע לגלות אנטרים והדגשות לרוב.. אבל לצערי אין אנטר בסלולר...

זה לא בדיוק מה שהיא שאלה

גם אני לא הייתי נפרד מהאהבה שלי, אם חס וחלילה היה קורה משהו כזה. אבל היא שאלה על זוג שלא מכיר הרבה זמן, ואני לא בטוח שהייתי נכנס למערכת יחסים עם נכה או חולה סופנית.

תלוי מה את מחפשת מהקשר הזה

אם את מחפשת סתם ידיד שיעביר לך את הזמן בסבבה ואין שם משהו רציני במיוחד אז אין שום סיבה לספר לו -כל עוד זה מדבק או יכול לפגוע בו גם.. אם זה מישהו שיש בינכם קליק -קשר כימיה מיידית ואינטימיות סטייל אז אם זה חשוב- זו דרך ממש טובה לנפות אנשים- השרדות החזקים אם הוא מספיק חזק להתמודד עם זה ומכבד אותך הוא ישאר והרווחת אוצר לדעתי. בהצלחה:)

למעלה