נניח ו..

נניח ו..

נניח ואני פוגשת מאהב חדש, ואחרי איזה חודש אנחנו רוצים קצת לבסס את הקשר, בכך שלא כל פעם נלך למלון חדש, או נזדיין על חוף הים. האם כדאי להזמין אותו לביתי בימים ובשעות שבעלי לא בבית? האם כדאי לשכור יחד אתו דירת חדר? האם כדאי להתנחל אצלו בדירה ? מה אתם ואתן מציעות ומציעים? וגם, אני רוצה לשאול, שווה לקנות לו מתנה לחודש קשר או לא? [הוא קנה לי, אגב.]

magenta73

New member
את הרי אומרת

שבעלך מודע למאהבים שלך, אז לגבי אם לקחת אותו הביתה - לדעתי את צריכה לשאול את בעלך אם הוא מסכים. דירת חדר עולה הון בימים אלו, אם את ובעלך עם חשבון משותף - גם פה הוא צריך לדעת/להסכים. מתנה? אם בא לך.

תודה על התשובה הרצינית

אבל לא מתחשק לי שבעלי יפגוש את המאהבים שלי. חשבון בנק נשותף? יש והסכומים שבו מיועדים לתשלומים על הוצאות הבית השונות.

ועל זה בדיוק שאל תומר את שאלתו

"התמימה" שעליה סירבתי לענות, בשל הניסוח הקלוקל והמוסרני שלה. או אתה מתחיל להבין קצת מה קורה ביני לבין בעלי. תבורך נשמה.

yogi125

New member
חודש זה פרק זמן קצר

להשכיר דירה ביחד. אם לו יש דירה ואין בעיה להיפגש שם אז למה מחכים?לגבי הדירה שלך אם לבעלך לא מפריע אחלה. מתנה כשבא לי אני קונה בלי שום קשר לאורך זמן( כי סתם בא לי לפנק)

איפה קראת שאין לו דירה, מתוקה?

תקראי את הודעתי מחדש, נשמה ואז תסתלבטי על מה שאפשר, כדי שלא תצאי כאילו לא יודעת לקרוא.

האמת , לא ממש משנה לי איך אני אצא...

אני מוכנה אפילו לשאת במחיר של "כאילו אני לא יודעת לקרוא" לא ממש קריטי בשבילי. לי אומנם התפספס מהקרנית העובדה שרשמת בהודעותך הראשונה שאכן יש לו דירה.... אז השאלה עכשיו היא.... למה בכלל ההודעה שלך נכתבה מלכתחילה ?! ממליצה לך ללכת קצת יותר למטה לתגובה שרשמתי למישהי אחרת, צעירונת אחת... שכאשר שני אנשים רוצים להיות ביחד זה יכול להיות גם בבית שימוש ציבורי....בתנאי שהם אוהבים כמובן....

למעלה