נניח נצא מעזה.. מה אז?

tapuzo

New member
נניח נצא מעזה.. מה אז?

נניח יוצאים מעזה. כששדרות תחטוף קטיושות יציעו בשמאל להזיז אותה קצת מזרחה? כשהפיגועים יהיו על הקיבוצים על גבול רצועת עזה יציע פואד חצי שיכור שם להכנס בהם חזק ולהקים רצועת בטחון? השמאל אחראי לאסון אוסלו. 1000 הרוגים. ברחו מדרום לבנון, הכניסו את דרום לבנון לעזה. עכשיו הם רוקדים על דם 16 קורבנות הטפשות שלכם, עד מתי?? חמור מכך שאתם מנותקים מהעם, אתם מנותקים מהמציאות. שילכו להפגין, זה כל מה שיש להם עוד לעשות בחיים..

tapuzo יקר

בס"ד הבעת דיעה לגיטימית ונכונה, השמאל הוא זה שאחראי לאסון אוסלו, אבל בשום אופן הוא לא אחראי ל-1000 ההרוגים שנהרגו לנו בתקופת האינתיפאדה הקשה שנכפתה עלינו ע"י הפלסטינים. היציאה מעזה בהחלט לא תפתור את הבעייה כי הקסאמים יגיעו מעבר למה שהם מגיעים היום. ליאת.

מה עובר עלייך ../images/Emo35.gif

אתה מאשים את השמאל הציוני בהמוני ההרוגי
אולי תאשים את ראש המפלגה שלך
אולי תפנימו כבר שאתם הממשלה הנוכחית, וגם הממשלה הקודמת, ותפסיקו להאשים את השמאל בכל דבר. אנחנו ציונים בדיוק כמוכם, רק חושבים בדרך אחרת. כולנו רוצים שבמדינה הזאת יהיה טוב. אנחנו יהודים. ציונים. וישראלים לא פחות ממכם. אז די עם השנאה הזאת.

E l i z a b e t

New member
לידיעתך...

לכל ממשלה יש מציאות והממשלה של שרון(הראשונה) קמה למציאות של אינתיפאדה. שנמשכת עד היום ושהתחילה בימי ממשלת השמאל- של ברק. כך שהממשלה הזו והקודמת פשוט נלחמות במה שהשאירה לה ממשלת השמאל.

../images/Emo6.gif

הממשלה של שרון נבחרה כי "יש לה את הנוסחא לחיסול הטרור " (ציטוט מדוייק) למה שרון לא משתמש בנוסחאת הקסם
הממשלה של שרון נבחרה כי היא הבטיחה לטפל בבעיות שנוצרו, איכן הפיתרון

E l i z a b e t

New member
אף אחד לא הבטיח לך נוסחאות

כלכלה- התוכנית של ביבי הולכת ומוכיחה את עצמה, תהליך מתקדם. ביטחון-זה לא קסם, זה תהליך שצריך לעשות אנחנו נלחמים בחלאות אדם,כאלה שמתעללים בגופות וחלקי גופות של חיילים שמסוגלים לירות הילדה מטווח אפס שמסוגלים להרוג אם וילדיה. אנחנו נלחמים בטרור!!! זה תהליך מסובך שהשיטות לו משתנות בהתאם למצב. תראי את ארה"ב הגדולה והחזקה- לא הצליחה להביס את אל קעידא אשר עדיין מהווה איום על ארה"ב והיא הרי חזקה ויש לה הכוח והיא לא מצליחה. אנחנו נעשה הכל כדי להביס את טרור ולא שהוא יביס אותנו!!!

תגובה..

כלכלה- אכן התוכנית של ביבי מוכיחה את עצמה. מספר הרעבים והמובטלים גדל, ומספר העשירים ההופכים למיליארדרים גדל. הוד ביבי- לוקח מהעניים ומעביר לעשירים. ביטחון- הרי יש "נוסחאת קסם", למה לא להשתמש בה כמו ששרון הבטיח
הבטחתם שלום שישמור עלינו ? איה השלום ? סילבן שלום
ארה"ב היא לא דוגמה למעצמה שמנצחת במלחמות. עם כל הכבוד אנחנו לא ארצות הברית, ואתה יודע מה ? כולי תקווה שלא נהיה ארצות הברית. טרור לא מכריעים בכוח, אלא בעזרת הסכם שלום.

E l i z a b e t

New member
שרון לא הבטיח קסמים

הוא הבטיח מלחמה בטרור! התוכנית של ביבי- תהליך שחלק ממנו היא גם חשיפה של אנשים שעבדו בצורה שחורה, אולי זה הם שהצטרפו למעגל המובטלים? קישור של התוכנית לחיי היומיום: כאשר מנסים להרזות בהתחלה משמינים ואח כך מרזים בדיוק כמו כאן יורדים כדי לעלות

שרון

הבטיח שלום וביטחון, ובנתיים אין את זה ואין את זה. לכי תספרי את הסיפור על הדיאטה לילדים הרעבים שאיןלהם מה לאכול. אני בטוחה שהם יבינו.

E l i z a b e t

New member
ןאת לכי תספרי את הסיפור

על פיתרון הבעיות של המדינה בכך נפנה את עזה- לילדים שגרים ברצועה ובשדרות, אשקלון ואשדוד!!! אבל לא נראה לי שהם יבינו!

E l i z a b e t

New member
תגידי

את שומעת טלוודזיה? רדיו? קרואת עיתון? הרמטכ"ל הכבודו ובעצמו אמר כי פעולת צה"ל שבא נהרגו החיילים הייתה מתקיימת בין כה וכה.

הרמטכ"ל תפקידו להגן על פעולות הצבא

והוא הרמטכ"ל הכי פוליטי שהיה מאז קום המדינה. תפקידו של הרמטכ"ל לבצע ולא לדבר. אני בוטחת יותר בוילנאי, יתום, פרס ואפילו בשרון, מאשר ברמטכ"ל שעם סיום כהונתו ירוץ יחד עם קליינר. וכן, תודה על ההתעניינות, אני שומעת רדיו, רואה טלוויזיה , קוראת עיתון, ואפילו מחוברת לאינטרנט .

E l i z a b e t

New member
יש לכם תירוץ לכל דבר

רק להגיד כמה שאתם צודקים כשתתעוררי למציאות תגידי

E l i z a b e t

New member
האמת היא שיש לי תשובה

רק שאין טעם לענמות לך כי את בשלך ולא מקשיבה לאף אחד אז תלכי מחר להפגנה ותשכחי מהחיילים מהשפחות מהאסונות פשוט תוציאי את כל המ שאת חושבת, תיפקרי זעם על הממלשה, המדינה על כל מי שאת רוצה... שבת שלום!!!

אני מנסה להידבר

ואת נשארת בשלך.. אבל במקום להיכנס לויכוח. באמת אסע מחר את כל הדרך הרחוקה לעצרת, כשהחיילים והמשפחות בליבי, כדי למנוע את ימי האבל על החללים הבאים. שבת שלום

שרימפי

New member
../images/Emo5.gif

נראה לי שאנשים פה מסניפים טיפקס. אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את כל זה.

למעלה