במקרה יש אצלנו בחברה עוד צוותים ועוד משרות פתוחות. אני אנסה להציג גם את קיומם, ואם אחד מהם יעניין אותו - אמליץ שיראיינו אותו שם.בדיוק מתלהב מהמשרה שהצעתם לו - האם תפסלו אותו מיד ולא תמשיכו איתו יותר?
(נניח שהוא עומד בדרישות שלכם והוא עבר את המבחן המקצועי בהצלחה או שטרם בחנתם אותו מבחינה מקצועית).
כן, אלא אם כן יש משרות אחרות שאפשר לבדוק את התעניינותו בהם.בדיוק מתלהב מהמשרה שהצעתם לו - האם תפסלו אותו מיד ולא תמשיכו איתו יותר?
(נניח שהוא עומד בדרישות שלכם והוא עבר את המבחן המקצועי בהצלחה או שטרם בחנתם אותו מבחינה מקצועית).
לא יודע אם הייתי מגדיר את זה בתור "מתלהב", אבל אני רוצה להזכיר לך ול-vinney שראיון עבודה אמור להיות דו כיווני - כפי שהמראיין מנסה לעמוד את טיבו ויכולתיו של המועמד, המועמד אמור לעמוד את טיב החברה, ואת אופי המשרה הספציפית אליה הוא מתמיין.איך בכלל יודעים שמישהו "מתלהב" ? ובעידן שמשהו כמו כל אדם שלישי משקר בקורות חיים איך יודעים שהוא לא עושה הצגה?
אני מסכים שהתלהבות ובכלל רגשות חיוביים יכולים לשפר ביצועים, אבל עדיף לבדוק "תוצרים" של הדברים האלו כמו ידע כישורים והישגים (דברים שהרבה יותר קשה לזייף).
לא יודע אם הייתי מגדיר את זה בתור "מתלהב", אבל אני רוצה להזכיר לך ול-vinney שראיון עבודה אמור להיות דו כיווני - כפי שהמראיין מנסה לעמוד את טיבו ויכולתיו של המועמד, המועמד אמור לעמוד את טיב החברה, ואת אופי המשרה הספציפית אליה הוא מתמיין.
דבר אחד שחשוב לשים לב זה האם המומעד שואל שאלות לגבי תחומי אחריות, אופי התפקיד, טכנולוגיות שעובדים איתן וכו'.
לכן, במקום ישר להאשים אנשים עם buzz words כמו unconcious bias שזה בולשיט גמור ומשמש להאשמות שוו בלבד, כדאי לחשוב טוב טוב איך בודקים שהמועמד לא רק מתאים מבחינת כישורים טכניים למשרה, אלא גם היחס המתאים.
לא, לא הייתי מסכים. מה זה ״אופי בעייתי״?הרי וודאי היית מסכים לפסול מועמד על אופי בעייתי מבחינות שונות שימנעו שילוב בצוות, אז מה בעיה עם בדיקה של עוד תכונה אחת?
תגיד לי אתה...לא, לא הייתי מסכים. מה זה ״אופי בעייתי״?
זה מושג שאתה הבאת. אל תבקש ממני להגדיר מושגים שאתה המצאת.תגיד לי אתה...
לא.אתה מוכן לקבל כל התנהגות מחבריך לצוות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.