נניח שאת מחפשת משהו רציני

נניח שאת מחפשת משהו רציני

יצאת עם מישהו לפגישה ראשונה ממש לא תכננת סקס ובכל זאת הגלגלתם למיטה.
בהנחה שנהנית, האם העובדה ש"התקדמתם מהר" עלולה לגרום לך לפסול את הקשר?

ELLA1992

New member
ממש לא :) אנחנו במאה ה21

במידה ושניכם נהניתם אז הכל טוב, אל תתנו לאיזו סטיגמה מיושנת להרוס לכם.
האם לפסול אותו או לא? תחליטי בעצמך, אבל אל תתני לעובדה הזו (שהתקדמתם מהר) להטות את החלטתך.
מה הן השאלות שצריכות להשפיע על החלטתך?---->האם היה לך טוב בחברתו? איך הוא התייחס אליך? האם היית רוצה לפגוש אותו שוב? אלו השאלות שצריכות להישאל.

בהצלחה

Shamy

New member
תשובה - לאו דווקא!

תראי כמו שיש נשים שונות עם החשיבה על סקס בדייט ראשון או שלישי או אחרי חודשים של הכרויות כך גם גברים..

1.יש גברים שיודעים לעשות מעין הפרדה בין סקס לבין כוונות רומנטיות של בחורה בקשר. דהיינו יכול להיות גבר שמבחינתו בחורה שנכנסת למיטה בדייט ראשון איתו זה בסדר (זה סקס היא רצתה . אני רציתי , היה אש ) והוא יודע להגיד לעצמו שזה לא אומר שאת זולה ואת רוצה מערכת יחסים רומנטית ארוכה וגם יודעת להיות ליברלית במיטה..
ומאידך יש כאלו שנשארים במעין תפיסה שהייתה נכונה לדור של ההורים שלנו, בה הדיבור על סקס היה סוג של "טאבו" שלא לדבר על סקס בדייט ראשון. לדור הזה היה נכון יותר לומר שהתפיסה העיקרית הייתה שמי שנכנסת למיטה בדייט ראשון היא נחשבת "זולה" (לא אומר שזה היה נכון אז ולא היום..אבל זה הייתה התפיסה המקובלת נכון לדאז - לפני 40-30 שנה אולי אפילו 50) ויש כאלו שהעבירו את המסר הזה לדור שלנו וזה נשאר בראש. אז יהיו גם גברים כאלה שיחשבו שאישה שעושה סקס איתך בדייט ראשון היא זולה ו"לא שווה להשקיע בה" למערכת יחסים לטווח ארוך.

אני משוחדת באופן אישי ולא שופטת אף אחד וחושבת שסקס הוא סקס ואין מניעה לעשות אותו בדייט ראשון (העיקר להיות מוגנים זה מה שחשוב..
) אבל זה תפיסה מאוד ליברלית ולא יותר מדי נשים יסכימו איתי.

כך או כך אני חושבת שבשבילך מה שחשוב , הוא שתהיי אותנטית עם עצמך - אל "תשחקי" את המשחק כדי להשיג מישהו שיתאהב או התאהב בדמות שמכרת לו באמצעות משחקי חיזור , אלא מישהו שיידע ויראה מי את באמת בלי פוזות , מסיכות ודאווין וירצה להשאר כי הוא אוהב את מה שאת ולא מה שספרים לדייטים יגידו לך להיות.
שורה תחתונה : אם לך מתאים להכנס בדייט ראשון למיטה או אפילו שלישי עם בן אדם מסוים -זה בסדר גמור! אפילו יותר מזה..
הערת שוליים : רק לזכור לא לשכוח "הגנה" בבית אלא שתהיה עלייך (היום זה כבר לא טאבו שאישה תסתובב עם קונדומים בתיק..או דיאפרגמה או WHATEVER THE HELL YOU WANT, זה לא חובת הגבר הבלעדית )
העיקר שתהיי שלמה עם מה שאת עושה ועם מי "שאת עושה" ב100% כל הזמן

I SEE YOU1

New member
כשהמטרה היא היכרות רצינית

במידה ולא מכירים לפני כן, לדוגמא: ממקום העבודה, קורס, לימודים וכד' - הכניסה למיטה בדייט ראשון ממלאה צרכים שונים מאשר נכנסים לאחר שמכירים באמת.
בדייט ראשון זוהי משיכה פיסית פר אקסלנס, כי הרי לא באמת מכירים האחד את השנייה. אין פה שאלה של חוקים מתי להיכנס למיטה, הכל זה איך מרגיש לכל אחד מהצדדים אחרי...
הדעה הכללית הרווחת שנשים הן יותר רגשיות ונקשרות אחרי סקס ורוצות להכיר את הגבר יותר ואילו גבר מאבד עניין מהר אחרי הסקס בדייט ראשון ולא רוצה להמשיך להכיר את הבחורה.
news flash, זה ממש לא כך
יש נשים שיודעות להתנהג בדיוק כמו גבר, מאבדות עניין אחרי סקס בדייט הראשון. נכון, שלא כולן, אבל בהחלט יש כאלה.
הצעה שלי - ולא מתוך ליברליות או שמרנות, אלא מתוך נסיון - אם רוצים קשר רציני - להתאפק ולדחות יצרים מיניים עד לאחר שרוצים לספק אותם מהמקום של הנפש ולא מתוך צורך גופני.

מהנסיון שלי סקס נוטה לחזק את הקשר

כשאני דוחה את זה לפגישות מתקדמות יוצא שפחות חשוב לנו לשמור על הקשר,
לדוגמה נגיד שאחד הצדדים יוצר קשר בתדירות שלא נראית לצד השני או עושה משהו אחר שלא נוח לצד השני מאוד קל לוותר על הקשר ולהגיד נמצא משהו אחר,
אבל אם היה ביננו סקס טוב גם אני וגם הצד השני בדרך כלל איכשהו "נלחם" יותר כדי לשמור על הקשר.
לדעתי יש בסקס משהו שהופך זוג לזוג ומאפשר להתמודד עם משברים קטנים

I SEE YOU1

New member
מקבלת את דעתך השונה משלי...

אני שואלת את עצמי, בהנחה שהייתי פועלת כמוך - מאיזה מקום זה ה"נלחם" לשמור על קשר? ממקום של רצון לחזור על הסקס הטוב שהיה או להכיר באמת את הצד השני?
דרך אגב, מעניינת המילה שבחרת - "נלחם". לשמור על קשר היא מלחמה בעיניך?

חח במידה מסויימת..לפעמים חוטפים פגיעות ובכל זאת ממשיכים קדימ

נראה לי שהסקס זה הסוכריה שממתיקה את ההרגשות הפחות נעימים הטבעיים שמאפיינים תחילת קשר שבו מנסים לרקוד יחד שני אנשים אבל לפעמים דורכים בטעות אחד על השני
שני אנשים שבאים עם חבילה שונה ממקום אחר וחוקים שונים מבלי להכיר לעומק את החבילה של הצד השני זה רק טבעי בעיני שיוצרו חוסר נעימות וזה גם אם מתעלמים מהרגשות המעורבים שמרגישים כאשר מסכנים קצת את האגו בהיכרות חדשה
אז לשאלתך את צודקת בעיני שלפעמים מצליחים להמשיך הלאה בזכות ההנאה שבמיטה ולא רק ממניעים טהורים של להכיר את הצד השני אבל אז לפחות יש הזדמנות להכיר אחרת פשוט חותכים וזהו (ואנחנו דור עם יד מאוד קלה על ההדק - כלומר רובנו ממהרים לוותר מיד כשנפגעים ממשהו שהיה אמור להתנהל לדעתינו אחרת) הרבה אנשים ואני בתוכם יתקשו להתמודד עם המקל בלי הגזר

I SEE YOU1

New member
שאפו
על הכנות שאתה

זקוק לגזר. זה בסדר, גבר הוא גבר

וזה נכון שאתה שייך לדור שחי בשפע בלתי נדלה ולכן קל הרבה יותר לוותר מאשר לעבוד, לפעמים - לעבוד קשה, כדי להכיר את האישה שרוצים.
ת'כלס, ת'אמת, אני סקרנית - הסיטואציה שתיארת בשאלה הראשונה שלך, אתה חווית?
אם כן, מה נסגר עם הבחורה? אל תשאיר אותי במתח

למעלה