תשובה - לאו דווקא!
תראי כמו שיש נשים שונות עם החשיבה על סקס בדייט ראשון או שלישי או אחרי חודשים של הכרויות כך גם גברים..
1.יש גברים שיודעים לעשות מעין הפרדה בין סקס לבין כוונות רומנטיות של בחורה בקשר. דהיינו יכול להיות גבר שמבחינתו בחורה שנכנסת למיטה בדייט ראשון איתו זה בסדר (זה סקס היא רצתה . אני רציתי , היה אש ) והוא יודע להגיד לעצמו שזה לא אומר שאת זולה ואת רוצה מערכת יחסים רומנטית ארוכה וגם יודעת להיות ליברלית במיטה..
ומאידך יש כאלו שנשארים במעין תפיסה שהייתה נכונה לדור של ההורים שלנו, בה הדיבור על סקס היה סוג של "טאבו" שלא לדבר על סקס בדייט ראשון. לדור הזה היה נכון יותר לומר שהתפיסה העיקרית הייתה שמי שנכנסת למיטה בדייט ראשון היא נחשבת "זולה" (לא אומר שזה היה נכון אז ולא היום..אבל זה הייתה התפיסה המקובלת נכון לדאז - לפני 40-30 שנה אולי אפילו 50) ויש כאלו שהעבירו את המסר הזה לדור שלנו וזה נשאר בראש. אז יהיו גם גברים כאלה שיחשבו שאישה שעושה סקס איתך בדייט ראשון היא זולה ו"לא שווה להשקיע בה" למערכת יחסים לטווח ארוך.
אני משוחדת באופן אישי ולא שופטת אף אחד וחושבת שסקס הוא סקס ואין מניעה לעשות אותו בדייט ראשון (העיקר להיות מוגנים זה מה שחשוב..
) אבל זה תפיסה מאוד ליברלית ולא יותר מדי נשים יסכימו איתי.
כך או כך אני חושבת שבשבילך מה שחשוב , הוא שתהיי אותנטית עם עצמך - אל "תשחקי" את המשחק כדי להשיג מישהו שיתאהב או התאהב בדמות שמכרת לו באמצעות משחקי חיזור , אלא מישהו שיידע ויראה מי את באמת בלי פוזות , מסיכות ודאווין וירצה להשאר כי הוא אוהב את מה שאת ולא מה שספרים לדייטים יגידו לך להיות.
שורה תחתונה : אם לך מתאים להכנס בדייט ראשון למיטה או אפילו שלישי עם בן אדם מסוים -זה בסדר גמור! אפילו יותר מזה..
הערת שוליים : רק לזכור לא לשכוח "הגנה" בבית אלא שתהיה עלייך (היום זה כבר לא טאבו שאישה תסתובב עם קונדומים בתיק..או דיאפרגמה או WHATEVER THE HELL YOU WANT, זה לא חובת הגבר הבלעדית )
העיקר שתהיי שלמה עם מה שאת עושה ועם מי "שאת עושה" ב100% כל הזמן