שמלת תחרה1
Well-known member
שאתם יושבים במסעדה.
והמבוגרת שבמשפחה מוציאה אוכל מהבית ומניחה על השולחן.
איך תגיבו לסיטואציה?
איך תגיבו לסיטואציה?
מעמיד פנים שלא ראיתי את זה כדי לא להביך אותה.שאתם יושבים במסעדה.
איך תגיבו לסיטואציה?
לאן נעלמת לי?מעמיד פנים שלא ראיתי את זה כדי לא להביך אותה.
ממש לא משנה אם זו המבוגרת או הצעירה, אבקש ממנה בשקט להכניס את האוכל שהביאה בחזרה לתיק שלה!שאתם יושבים במסעדה.
איך תגיבו לסיטואציה?
לא עושה מאומה , לא מעיר לה ולא כלום.שאתם יושבים במסעדה.
איך תגיבו לסיטואציה?
קודם כל תלוי עד כמה היא "המבוגרת". אם מדובר בס"ה באדם שמבוגר ממני בשנה-שנתיים, יתכן שאביע את מבוכתי ואת עמדתי שזה לא מתאים. אם מדובר באדם באמת מבוגר, לא אומר מילה.איך תגיבו לסיטואציה?
הוזמנו ליום הולדת במסעדה בבית מלון על חוף הים. וידעתי שהאוכל בופה.שאתם יושבים במסעדה.
איך תגיבו לסיטואציה?
אם אדם מבוגר שאחראי למעשיו עושה דבר מה- מי אני שאקבע בשבילו אם זה בסדר או לא?שאתם יושבים במסעדה.
איך תגיבו לסיטואציה?
זה משנה. אם לא עוררת תשומת לב לא ישימו לב, אם תעיר לה גם צוות המסעדה עלול לשים לב. עדיף להעמיד פנים שלא ראית או לנסות לעזור לה להסתיר את מה שהיא עושה כדי שלא ישימו לב.יש מסעדות שמאפשרות דברים כאלה ויש אחרות שרואות בתופעה שכזו עלבון וטבו. אז זה כבר לא "איך אני אראה זאת". מצב כזה עלול להסתיים במפח נפש גדול...
זה משנה. אם לא עוררת תשומת לב לא ישימו לב, אם תעיר לה גם צוות המסעדה עלול לשים לב. עדיף להעמיד פנים שלא ראית או לנסות לעזור לה להסתיר את מה שהיא עושה כדי שלא ישימו לב.
זה משנה. אם לא עוררת תשומת לב לא ישימו לב, אם תעיר לה גם צוות המסעדה עלול לשים לב. עדיף להעמיד פנים שלא ראית או לנסות לעזור לה להסתיר את מה שהיא עושה כדי שלא ישימו לב.
בכל זאת, אני הייתי מעיר, וכמו שכתבתי קודם בשקט ובלי לעורר תשומת לב, אם לא היתה מסלקת את האוכל שהביאה אני הייתי קם מהשולחן.זה משנה. אם לא עוררת תשומת לב לא ישימו לב, אם תעיר לה גם צוות המסעדה עלול לשים לב. עדיף להעמיד פנים שלא ראית או לנסות לעזור לה להסתיר את מה שהיא עושה כדי שלא ישימו לב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.