נניח

מיטללל

New member
נניח

אתן יוצאות עם מישהו במקביל אתן גם מכירים את ההורים שלו ברמה של: שלום... חיוך... ביי... עד פה? הכל בסדר אבל נניח יום אחד אתם בבית של המישהו,בסלון, מתחילים להימרח אחד על השניה, למישהו אין כוח לעלות לחדר שלו ולך אין כוח להתווכח (גם ככה יש שקט מוחלט) ואז נניח פתאום אתם קולטות את האמא של המישהו מולכם.. שאתן, נניח, עם חזייה. ואז, נניח, את לא זוכרת מה קרה או מה אמרת בשתי דקות הקרובות. רק שפתאום את למעלה, עם לחץ דם לא סביר..... ועכשיו נניח, את עדיין מרגישה מובשת ופויה למרות שהכל טבעי למרות שכולנו ילדים גדולים... פשוט מובשת נניח

ת מ ו ז

New member
לא ניראה לי שהיית מגיעה למצב כזה

בחיים אבל אם כן..אומרים סליחה וממשיכים להתנהג כרגיל...

pain is MY love

New member
אאוץ'!

נניח שאין יותר מדיי מה לעשות... אבל נניח שבכל מקרה דברים כאלה נשכחים במהירות. הכל טבעי ובאמת כולנו ילדים גדולים עברנו את פרעה בטוח שנעבור גם את זה....

ממש לא נעים...... ../images/Emo122.gif

עדיין לא קרה לי.. רק קרה לי משהו קצת דומה עם האקס עשיתי לו הפתעה רומנטית בבית שלי.. נרות, אוכל, פרסתי שמיכה על הריצפה.. כמו פיקניק כזה.. ואחרי כמה זמן ההורים שלי התקשרו למזלי ואמרו שהם בדרך.. אז התחלנו להתלבש ולסדר, ואחרי 10 דקות בערך אחי וגיסתי הגיעו (לפני ההורים שלי) והיינו קצת לא ממש מסודרים וגם בחדר עדיין הייתה אוירה רומנטית שכזאת, בקיצור - הם הבינו מה הלך שם... וזה היה קצת לא נעים, אבל בסדר.. מזל שזה היה אחי עם ההורים של.... אף פעם לא הופתעתי, למזלי הרב... זה נשמע לי כ"כ מביך

Zoharrr

New member
כמו שאני מכירה את עצמי

אז בטח הייתי נקרעת מצחוק ושמה את החולצה שלי בחזרה..... ואומרת לבונבון באוזן:"טוב, אז הולכים לחדר שלך? ונועלים את הדלת..." הייתי מזה קרובה למצב כזה!!!! הייתי בבית של בן דוד שלי והיה שם איזה מישהו שנראה מזה טוב...אבל מ-ז-ה טוב...הבנאדם הכי יפה שראיתי מקרוב.... והיינו באיזה חדר בבית וישבנו על המיטה ודיברנו ועיניניים התחילו להתגלגל (תרתי משמע) והייתי קטנה יותר אז עצרתי אותו כשהגענו למצב של בלי חולצה...ורק אחר כך נזכרתי שההורים של שנינו יושבים בסלון שזה חדר ליד... בגלל זה אמרו לי שאין לי אלוהים....

PinkWin

New member
דבר שקרה לחבר שלי

עם החברה הקודמת. אמא שלו "בטעות" נכנסה לחדר בזמן שהם שכבו. דבר שקרה לחברה שלי, דבר מפדח מאוד!!! כשהיא היתה אצל החבר שלה(הוא גר עם ההורים), בקיצור הם עשו את שלהם. לאחר כמה ימים האמא של החבר אומרת לחברה שתהיה קצת יותר בשקט(מקווה שהבנתם
) אני הייתי קוברת את עצמי במקומה

לא נעים...

מביך.. אבל לא לשכוח..שגם אמא עשתה כאלו דברים..
הולכים קדימה..ממשיכים...

yuvi55

New member
אומרים לא ידענו שתחזרו,בואו אורגיה

מתנצלים, אומרים לא ידענו שתחזרו כל כך מהר,מצטערים ונכנסים מיד לחדר שלו או שלך, להומור מרגיע הייתי מציע לצטרף לאורגיה מרתקת,(אם האמא חתיכה, אחלה כוסית), סתם סתם צחוקים, לא כדאי, סתם עצה הומוריסטית, יעיפו אותכם מיד מהבית

magister

New member
מצויין!

האמא תשמח שאת "מטפלת" טוב בבן שלה, הבן ישמח בגללך... אז את מה יש לך לדאוג? סיטואציה נהדרת, פשוט תמשיכו בשלכם. והכי חשוב תעשו חיים ותהנו!

buyaka

New member
זה פחות מפחיד אותי מאשר שיתפסו....

אותי ואותו בבית שלייייייייייייייייייייי! ועוד ההורים שלייייייייייייייייי! ההורים שלו קולים אז זה פחות מפחיד

נ ו ל י 1

New member
מפדח ולא נעים!

לא חושבת שהייתי מגיע לזה... מראש מונעים את זה, נכנסים לחדר ונועלים!

אז נניח אבל רק נניח....../images/Emo3.gif

שזה קרה גם לי וזה קצת מביח במיוחד שזו לא אמא אלה אחות קטנה שלו ובמיוחד שאתה בקשר רציני ושאח"כ האמא אומרת לו שזה לא יפה.... אז זה מביח ושבועיים ראשונות קצת לא נעים להיכנס לבית שלו שוב אבל נכנסים אח"כ ופשוט מוודים שטעויות לא יקראו שוב.....

תגידו יש כוסיות בפורום הזה??

נראה יש כאן בפורום הזה מל'אנתלפים פצצות כוסיות שהייתי משחיל ב'אנה ת'סדרו לי כאן איזה מישהי ב'אנה מיטל אני א'זיין ת'אממאמ אמאש'לך יא זונה שרמוטה הייתי דופק בך כזה זיון יא אללה

למעלה