ננסה בשני חלקים
אולי ככה זה

ננסה בשני חלקים ../images/Emo151.gif אולי ככה זה

זה יעבור? נאוה? איך הייתה וועדת קבלה?
אשה יפה ? מה שלום בתך? האם ההטרדות הופסקו לגמרי? איילין? יש התפתחויות עם ההליכה לגן בבוקר? 34 ! מזל טוב לבחירת שם השנה ? מתי אתה מקיים את ההבטחה לטיול בפארק? פורג´ ? ספר המחזור מוכן? חגית? איך הקשר עם אבאחו"ל? לי.ג מצאת מעון? איך היה הדיון? ניצת ? ספתא בבית ? טוב לה יותר? ולי , העמלנית הבלתי נואשת , מה חדש עם גילי? לא , פסח עוד לא הגיע , האמת החג הכי קרוב הוא חג האהבה , או בעצם "חג המחולות" ב ט"ו באב שיוצא ב- 24 ליולי. אבל מי שלא יודע , לא זוכר , לא הכין שיעור בית , להלן סיכום החודש האחרון בפורום : (בתקווה לפתוח מסורת של סיכומי ביניים כאלו או אחרים
) אז מההתחלה לסוף : (מאז ועד היום
)
איליין התחילה עם
מה לעשות עם ילד שבוכה בבוקר ולא מוכן להיפרד מאמא ולהיכנס לגן ? ובכמה וכמה הודעות ניסינו לתת עצות ולרדת לעומק הבעיה. האם הוא דואג מדי לאמא ?
li.g התלבטה האם לשחרר את שחר למעון או מטפלת? ובהמשך שיתפה אותנו בלבטיה , איך למצוא בחור חדש ברחוב , עם תינוקת בעגלה? (בכל זאת הלבד שלנו קצת עצוב , זה לא חדש ) ולאחרונה שיתפה גם בכאב הגדול והחששות לקראת היום - הדיון בהכרה באבהות של אב "סרבן" . נושא כואב שמעורר סוגים שונים של רגשות ודעות.
פט , טריה טריה בעניני חדוריות שאלה איזה אלבום ילדות כדאי להכין לתינוקת (בת 3 חודשים ) , אם זה לא בטוח שאבא יהיה דמות אינטנסיבית בחייהן?
lioraisr מנסה כל הזמן לארגן אותנו לנסיעות (טיול בשבועות ) , מפגשים חברתיים וארגות קבוצות "תמיכה" לא וירטואליות . ניסינו להכניס גם את גילי למפל העיתונאית בסוד העניין או להיכנס לסודות שלה , אך עדיין אין התפתחויות ממשיות. צפו להמשך התהליך (בסוף עוד ניפגש באיזו דרך , תראו תראו
)
ניצת שושן מארגנת לנו שיחות נפש ופינת קיטורים מדי פעם , אפיסת כוחות בגלל טיפול "ללא הפסקה" בילדים , כשאבא לא לוקח אותם , לקיחת אחריות של הילדים הבוגרים יותר ובוגרים פחות על ההורה החד , כמה עצוב שספתא חולה ואיך נפרדים בכבוד ואהבה.
ניצת ואביגיל חולות כמה ימים (שבוע , שבועיים ) ובקושי מתפקדות בפורום ובחיים בכלל
פורג´ (האחים וויזלי ) מתלבט בשאלה איך לספר לחבר(ים) סקרן (ים) בפעם הראשונה בחייו שהוא חדורי? ותוך כדי , בלי שנשים לב בכלל הוא מנסה לאמר לנו שבעצם יש לו יומולדת החודש , אז לא פיספסנו את ה -
כמובן
וגם מגלה , בגלל האוכל , שאמא אוהבת אותו . WOW איזו תגלית !!!!!! מרגשת .
אשה מלאה ויפה38 מביאה סיפור קשה על אב נוטש בגיל ינקות , עד כדי ויתור פורמלי על אבהותו והפיכת הבת לברת אימוץ . ופתאום מנסה לחזור לחייהן על ידי הטרדות . מה עושים? למה מגיעים למצבים כאלו?
מאי19 חוזרת לאחר שתיקה ארוכה ושואלת אם חבר חדש זה גם אבא בעיני בת שנתיים וקצת ? מה עושים עם זה , איך אוכלים זה , היא , החבר , האבא ? ואחר כך קצת עצובים כשזה נגמר
האם אכן נגמר? וגם היא ככה בדרך אגב מגלה לנו ש - 19 למאי זה בעצם יומולדת של הבת אז.... גם לכן הוגש
.
ואז הפציעה אל תוך חיינו בגדול - |הדגש נאוה פרנס, נטורופתית - עם שפע עצות , רעיונות מעשיים לכל אחד ולכל בעיה וה "פיצוץ הגדול" סיפורה האישי , המורחב וה"שונה דופן" של חינוך בייתי. נדמה כאילו היא כאן כבר שנים . ואנחנו ממתינים לשמוע מה קורה עם וועדת הקבלה לקליטה ביישוב החדש?
אמא של רינת חושבת שעשתה טעות נוראית בכך שאיפשרה לילדה ולמטפלת להיצמד מדי בעבותות האהבה וחוששת שהמטפלת תתפוס את מקומה בלב הילדה. לאט לאט אנו מנסים להדריך ולייעץ איך לכבוש את לב הבת בחזרה וכמה טוב באמת שיש כזו מטפלת.
ו ophra (עפ ) שואלת איך והאם להעניש?
מ ו צ א ת א ו ת ך לא יודעת מה לעשות עם החרדות והחששות שמא ופן וחס וחלילה יקרה משו לאוצרות הקטנים שלנו . היא צודקת !
חיפוש ית מזכירה לנו את האגדות הקסומות כשהיא מספרת על חבר דמיוני .
9978 ממחיז לנו את סיפור הפרידה בשיר לילדים. הוא מתעתד להוציא ספר . אנחנו נשתדל לעזור .
ו - אחרון אבל מאוד מאוד מאודדדד חביב יקירנו חדהורי 34 שהכפיל את חדורויותו ביום אחד ע"י הוספת V O L K (זאב) למשפחתו ולמשפחתנו. חגית חדורית זכתה כמובן בפרס בתחרות בחירת השם , שהוכרזה ואנחנו צפים לשמוע חוויות מהטיול בפארק.

עבדתי על הפרדס ../images/Emo6.gif

אז אפשר להמשיך? (מעניין , כי לא קיבלתי התראה שזו הודעה ארוכה מדי
) זהו , בלי לשים לב עברנו די הרבה בחודש הזה . ובין לבין אנחנו קצת מתלוצצים , קצת בוכים, הרבה עייפים , חוגגים חגים , הרבה מחבקים ומעודדים. יישרכח לכולכם
תמשיכו כך .
וברכות לכל המצטרפים החדשים החודש בתקווה שתמשיכו לבקר לשתף ולהשתתף וגם תספרו לחבר´ה :
איליין
ל - li.g
פט
אשה מלאה ויפה38
נאוה פרנס, נטורופתית
אמא של רינת
ל - tali 26
חיפוש ית
ל - 9978 וסליחה אם פיספסתי מישו . ואל תשכחו לראות את המאמר המתעדכנים להם באיטיות. מאמר חדש שהוסף - "משפחה " כיחידה חוקתית בת זמננו / מאת אירית רוזנבלום עו``ד
ואל תשכחו , אם לא ידעתם עד היום , את הסקר הישן נושן שלנו שנמצא שם מיום פתיחת הפורום. להלן סיכום הסקר: (סה"כ ענו : 9 )
חד הוריות - האתגר. מהו האתגר הגדול ביותר העומד בפנייך כהורה במשפחה חד הורית? או - במה נראה לך שאת/ה משקיע/ה יותר מזמנך ביחס לזוג הורים (כל אחד בנפרד) ממשפחה דו הורית. האפשרויות :
4 קולות (44% ) - פרנסה - אני משקיע/ה יותר זמן בעבודה לפרנסתנו מאשר הורה "רגיל" כי מטלה זו אינה מתחלקת ביני לבין שותף/ה ואין לי ברירה.
0 קולות (0% ) - חינוך - עיקר מעייני מושקעים בחינוך ואני מקדיש/ה לכך את רוב זמני הפנוי. מסיע/ה אותם לחוגים , יושב/ת על שיעורי בית ביחד איתם , לוקח/ת אותם לאירועי תרבות שונים. כי הכי חשוב לי שיהיו משכילים .
קול 1 (11% ) - חברה - את רוב זמני אני משקיע/ה בזמן איכות עם ילדי והדגשת חשיבותם , על מנת שילמדו לקבל את עצמם כשווים עם כולם , בשיחה , משחק , ובילויים חברתיים שונים בצוותא. חשוב לי למלא את ה"חסך" של הורה שני , מבחינה זו. 4 קולות ( 44% ) - אני לא חושב/ת שאני משקיע/ה יותר מאשר הורה אחר במשפחה דו-הורית. אבל אני דואג/ת לכך שכל תחום במידה שווה יקבל את תשומת ליבי לפי הצורך באותה התקופה. בכל מקרה אני לא יוצא/ת מגדרי כדי להעניק "מנה כפולה" מכל דבר.
0 קולות (0% - אני זורם/ת עם החיים ולא מקדיש לכך מחשבה מראש. לפעמים אני משקיע/ה מאוד ולפעמים ישנם מצבים בהם אני נותן/ת קדימות לצרכי שלי כאדם , ולא מטרידה אותי העובדה שאין לי בן/בת זוג שישלימו את מה שאני לא מקדיש לו זמן. הילדים בימינו גדלים היטב גם ללא השקעה אינטנסיבית ,מעבר לצרכיהם הבסיסיים. רעיונות לסקרים חדשים יתקבלו בברכה ובתודה. עד כאן דברינו לערב זה ותודה שהגעתם עד הלום ובכלל תודה שכולכם כאן
ו -
וברכות מראש למי שיגיע חדש ויצטרף אלינו.

רק חיבוקים ונישוקים מגיעי לך../images/Emo24.gif

איזו מאמי
רק חודש?! אני מוכן להשבע שעבר הרבהההההה יותר זמן ספר המחזור נמסר לפני יום יומיים לאחר אזהרות שיצנזר לנו המון
נראה אם יעזו
מזל טוב לכולנו על החודש הנפלא והכייפי שעברנו ביחד, בין אם זה בבישולים או בשיעורי פיזיקה (שתודה לאל שהמורה הזאת המליטה כבר) דרך אגב- בסיכום הראשון שלך נשמעת כמו הקריין של תוכניות הבלינדייט
אני עדיין אומר שזה יותר מחודש ושהגיע הזמן לשנות סופסוף את הסקר -_-... -פורג´, מנצל את החופשה

בפעם הבאה אני אדביק כאן הקלטה

התשמע קולי???? מה לך ולקרייני בליינדייט ? מZה התכניות האלו בכלל? אני מכירה רק כתבנים של בליינדייט (בפורומים ובאתרים השונים
) . ובעברית אומרים נשיבוקים או חיבושיקות
טודה

העקשנית

New member
אני על תקן של אורחת ../images/Emo68.gif ../images/Emo121.gif

אבל שכחתי לעשות את הסימן.... מה שנקרא-רואה ואינו נראה סליחה.

מה פיתום ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא יצא לך להיות חדשה החודש
(כן כן פורג´ של סיכום רק של החודש האחרון ולא של הרבע שנה כולה שאנחנו על המפה ).
מפאת עצלנותי לא הבאתי בפרוטרוט את כל התגובות החכמות והתומכות ששם את משקיעה הרבה.
כי הרי אנחנו לא פורום רק של "כותרות" .
והנושא החדש שלך , הוא חדש מספיק כדי להיכנס לעדכון הבא
אז יצאת קירחת מכאן ומכאן ומכאן שזה : אופסססס גדול מצידי כלפייך ובטח כלפי עוד כמה. אז התנצלות פומבית מפני כל מי ששמו לא הוזכר בגלל הסיבות והנסיבות המקילות (עלי) דלעייל.
וגם שכחתי להזמין שוב את כל מי שהתחילו לכתוב אבל שכחו לחזור. אז אתם מוזמנים

העקשנית

New member
טוב, פסדר...הבנתי. אז חזרתי למסלול../images/Emo9.gif

בהתחלה לא הבנתי. תודה על ההסבר. וההתנצלות התקבלה בברכה.

../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif וואו כל הכבוד לך

רואים שאת גם עושה שיעורים קבלי ממני 10 על הבחנתך הקצרה והקולעת מורידה את הכובע

למעלה