ננסה להחיות את הפורום? במה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
סיימתי אתמול את PREY והוא מעולה-מבחינתי מועמד חזק למשחק השנה

משחק עם כלכך הרבה אופי ,מסוג המשחקים שלא שוכחים אף פעם.
הדמו שקיבלנו עשה לו עוול , והבעיות המרכזיות תוקנו.
הם השקיעו הרבה מחשבה באיך לגרום לנו להאמין שאנחנו בתחנת חלל ולא בסתם מבוך של חדרים. בכל פרט קטן השקיעו מחשבה - מהצלילים ועד למיילים שאתה קורא במחשבים פתוחים.
הוא שאב המון השראה מHALF LIFE -כבר שנים שלא קיבלנו משחק בסגנון הזה.
&nbsp
סיימתי אותו אתמול בבוקר ואני עדיין מריץ מחשבות על הסיום ועל הסוף שבחרתי (יש כמה דרכים לסיים אותו).
&nbsp
יש למשחק חסרון אחד שזה ה10% האחרונים של המשחק בהם אתה נשלח מצד אחד של התחנה לצד השני וחזרה (די מיותר ) .
&nbsp
מומלץ בחום
&nbsp

Tekken 7 וSF5.

טקן 7: איזה משחק יא אלוהים.אני מסכים עם IGN בכל מילה שנתנו לו ציון 95 והממוצע שלו היה ראוי לפחות להיות 92.

אני אוהב בו הכל. עשיתי היום איזה 25 משחקים באונליין, אולי יותר.
מאז היציאה האונליין עבד על הפנים בPS4, אבל עכשיו הוא עובד מושלם.
הnet code הוא כנראה הכי טוב אי פעם במשחק מכות של AAA.

יש במשחק מכניקה כזו, שמתי שאתה עומד למות אתה יכול לעשות סוג
של מכה מאוד חזקה/סופר/לימיט ברייק/אוברדרייב.
בהתחלה חשבתי שאשנא את זה, כי זה מתגמל את מי שמשחק גרוע. אבל התרגלתי ועכשיו המשחק פצצה.

אני מקווה שחברים יוכלו לשחק איתי היום בלילה, כי בא לי לחרוש עליו.

עוד לא עשיתי את הסטורי מוד, מה שכן אני יכול להגיד שזה פלטיניום ממש קל למי שאוהב סינגל פלייר, כאילו בלי הסטורי מוד אני כבר באיזה 53 או 57%

בדרך לפלטיניום, וצריך מעט מאוד אונליין בשביל זה.

SF5: קאמי קיבלה את ה air throwשלה מSF4 בחזרה, (ברוך השם)
עכשיו היא יותר אגדית מתמיד. (היתה חייבת את זה עם ה900HP הדפוקים האלה)

PlayGirl3

New member
פרסונה 5 / ארקהם נייט

סיימתי את פרסונה 5. בגדול משחק מאוד כיפי, אבל ככל שהתקדמתי בו הגעתי להבנה שהוא לא טוב כמו 3 ו-4. הסיפור מתניע רק באזור המבוך השישי וכשכבר מתחיל להיות מעניין, הסוף (הנמרח בצורה מוגזמת!) כבר מעבר לפינה. הסיפור הוא גם קופי-פייסט של 4 פחות או יותר, אבל כאמור מבוצע פחות טוב.
הדמויות לא מעניינות כמו במשחקים הקודמים וזה כולל את ה-social links/confidants שסתם צריך לעזור להם באיזשהי בעיה ואין להם שום פיתוח דמות אמיתי.
ממש חבל כי מבחינת הגיימפליי, המבוכים, הפרסונות וכל המסביב הוא מדהים. אבל אין מה לעשות ומשחקים מהסוג הזה נופלים או קמים על הדמויות והעלילה. כמה שהמבוכים היו בסיסיים ב-3 ו-4 אלה משחקים ברמה אחרת. למי ששיחק בהם ברצינות והגיע לסוף לא נשארה עין יבשה כשה-social links מגיעים לעזרת הגיבור לפני הקרב האחרון.

בטמן ארקהם נייט ממש אחלה. הבאטמוביל מפריעה לי הרבה פחות ממה שחשבתי שתפריע אחרי כל הביקורות והתלונות. יותר אהבתי את ארקהם סיטי עם כל המבנים-מבוכים-עצומים ברחבי העיר שאפשר לחקור וגם היו שם הרבה יותר נבלים.
יש לי השערה מי זה הארקהם נייט, ואם אני טועה אז מאוד חבל כי הרעיון שלי למי זה מתחת למסיכה פשוט אדיר ויהיה יותר טוב מכל דבר אחר שהם יכלו לחשוב עליו.

הייתי רוצה שתגידי מי את משערת....

לא שאני הולך לאשר/לרמוז/להכחיש סתם כדי לראות כמה החוש השישי שלך מחודד :)

בנוגע לפרסונה 5, אני חוזר אליו אחרי הפסקה ממש ארוכה
(בעיני הוא אדיר, ההפסקה היתה בגלל החיים האישים לא קשורה למשחק)
אז אחרי שאני אסיים אותו אני אעלה איתך שוב את הדיון הזה שנוכל לדבר על זה לעומק.

אבל ממה שאני מבין הסיפור לא ממש סיפק אותך בקטע של Plot. בקטע של הדמויות אני מופתע קצת, כי בשרשורים השבועים היה לי את הרושם שממש אהבת את הדמויות האלה.

אני נזהר מלפתח את הדיון הזה יותר מדי (למרות שאני ממש רוצה) כי אני עדיין ממש בהתחלה, לא נגעתי במשחק המון זמן ואני כל כך מת לחזור אלי בימים הקרובים.

מה שאני כן יכול להגיד זה שאני מאוהב במבנה האפיזודי שהם עשו במשחק הזה, שכל ארמון פחות או יותר עומד בפני עצמו והעלילה שמקשרת את כולם היא רופפת, הרגשה של סדרת טלווזיה שכל פרק לא קשור לקודם.

זו גם הרגשה מאוד מאוד דרגון קווסטית ואני ממש אהבתי את הכיוון הזה.

אבל בקטע של הדמויות אם הן לא עוברות שינוים משמעותים והופכות לדמויות עגולות אני יכול להבין מאוד את האכזבה לגביהן.

מישהו 2

New member
Injustice 2

הספקתי לקנות ולשחק ב- Injustice 2.

התאכזבתי לגלות שלא עיצבו מחדש את הקומבואים של הדמויות מ- Injustice 1.
הפלאש הוא אותו הפלאש, אקווה מן הוא אותו אקווה מן, סופרמן אותו סופרמן , באטמן הוא אותו באטמן (נראה לי שכבר הבנתם הרעיון). אפילו האולטימייטים של חלק מהדמויות לדעתי האישית ירד ברמה ממה שהיה להם במשחק הקודם.
מהבחינה הגרפית השיפור משמעותי.

דבר נוסף שמפריע לי הוא כל עניין השריון. הוסיפו למשחק פיצ'ר של משחקי תפקידים. כשאתה משחק עם דמות מסוימת אתה מעלה אותו רמות ופותח בשבילה תלבושות.
לא סתם תלבושות, תלבושות כאלה שממש נותנות לך boost להתקפה, הגנה ודברים כאלה.
המשחק גם בנוי ככה שברירת מחדל שלו, הבוסט של העלייה ברמות והתלבושות קיים. ושני השחקנים צריכים לפתוח תפריט נסתר (בכפתור הזוי) ובו זמנית להסכים על כך שהמשחק יהיה שיוויוני ולא יהיה בוסט של השריון והרמה.

מה קורה בפועל? שחקן שמגיע לרמה 50 ופותח את החליפה הכי חזקה לדמות שלו , נלחם נגד נובים רמות 1-10. לא מספיק שעם הזמן הרב שהוא השקיע במשחק וכמות הניסיון שלו היו מספיקים כדי לחסל את הנוב בעיניים עצומות, המשחק רק מחזק אותו עוד יותר עם תלבושות ויכולות מיוחדות. האם בכלל אפשר לקרא לזה פייט? רוב האנשים אפילו לא יודעים שזה קיים, או שהם סתם מאניקים ולא רוצים להפעיל את זה, ואתה תקוע איתם במשחק, כי המשחק כבר התחיל אז לא תשחק איתם לפחות ראונד אחד?
* במצב Ranked הבוסט של השריון מבוטל ולא ניתן להפעיל אותו, אבל רוב השחקנים משחקים Player, או king of the hill.

חבל מאוד שזה ככה לדעתי.
עם זאת, הרעיון של התלבושות והלבוש הוא נחמד כשלעצמו, זה כל פעם כיף מחדש להיכנס ולמדוד את הבגדים החדשים שהשגת וכל פעם מחדש כשכבר חשבת שאתה לא יכול להראות יותר badass המשחק מוכיח אותך בטעותך פעם נוספת.

בקיצור אני הייתי משנה את זה ככה שברירת מחדל השריון והבוסטים לא עובדים אף פעם, ושני השחקנים צריכים להסכים שהם רוצים להפעיל את זה, וזה היה מתקן את המשחק מבחינתי.

בגדול, המשחק טוב. הוא מהיר, הוא זורם יש בו הרבה אפקטים ומהלכים מגניבים שקל מאוד לתפעל אותם , או לגרום שהם יקרו בטעות לשחקנים מסוג ה- button mash.
הוא משחק שהייתם רוצים שיהיה לכם אותו לכל אירוע של חברים שבאים לבקר , מסיבת פלייסטיישן או מה שזה לא יהיה, הוא יעשה את הערב.
מצב סיפור *מוצלח* ברמה שתספק מעריצי DC קומיקס. יש עלילה עם היגיון , עם הדמויות המוכרות, עם אקשן.
וגם באונליין, אם אתם אוהבים משחקי מכות ורגילים לסטייל של מורטל קומבט, כנראה שתסתדרו איתו בקלות.

PlayGirl3

New member
ראיתי את הסטורי מוד ביוטיוב, אחלה סרט

זה באמת דפוק, אחת הסיבות שהתרחקתי ממנו כמו מאש.

(לא שזה היה קשה, אני איש של מארוול גם ככה) אבל הקטע של השריון זה הקש ששבר את גב הגמל.

אני יכול לצערי להבין למה הם עשו את זה אבל.

לרוב האנשים,הקטע הזה של אונליין במשחקי מכות/צבירת נקודות/ליגות וכו'
זה מייאש ומשעמם, והם כנראה חשבו שרוב האנשים ירצו להתמיד במשחק יותר
עם מערכת המשחק תפקידים הזו.

peach20

New member
טום ריידר החדש...

בערך באמצע, האמת, לא מצליחה להתחבר ולשאר המשחקים בסדרה כן התחברתי. לא המשימות מענינות, לא העלילה, לא יודעת מה קרה...דווקא זכה לביקורות טובות...

למעלה