ננסה שהשאלה תובן. לפני קניית מיקרוגל

fish75

Member
מכני או דיגטלי.כנראה שדיגטלי.מצאתי באנטרנט מקרוגל דגטאלי..אחת הביקורות היתה:חסרון;כאשר משאירים את הדלת פתוחה לאוורור מאדים כדוגמא תאורת המכשיר נשארת דולקת. כלומר:לא נכביית; כמובן שבגלל זה לא קניתי את המקרוגל הנ"ל.איך לפני שקונים (קנייה באנטרנט או בחנות למוצריחשמל) ניתן לוודא זאת?​
 

רשר

Well-known member
מנהל
כל מיקרוגל כולל מאורר להוצאת לחות כך שאין צורך להשאיר דלת פתוחה מסיבה זו ואם רוצים לאוורר תבשיל אפשר להוציאו ולסגור את הדלת,
אם הנורה היא הבעיה פשוט מנתקים אותה כי אין לה כל תפקיד חיוני,
לגבי דיגיטלי או אנלוגי זה תלוי בצורת השימוש ובגיל המשתמש - אצלי בבית יש התנגדות גורפת מצד כולם לדיגיטלי - פשוט אנלוגי נוח במיוחד אם רוב הפעולות הן באותה העוצמה,
 

fish75

Member
כל מיקרוגל כולל מאורר להוצאת לחות כך שאין צורך להשאיר דלת פתוחה מסיבה זו ואם רוצים לאוורר תבשיל אפשר להוציאו ולסגור את הדלת,
אם הנורה היא הבעיה פשוט מנתקים אותה כי אין לה כל תפקיד חיוני,
לגבי דיגיטלי או אנלוגי זה תלוי בצורת השימוש ובגיל המשתמש - אצלי בבית יש התנגדות גורפת מצד כולם לדיגיטלי - פשוט אנלוגי נוח במיוחד אם רוב הפעולות הן באותה העוצמה,​
איך מנתקים נורה/ניתן לנתק נורה ?היתרון של הדיגטלי זה הדיוק סופר לפי שניות...יתכן שעדיך מכני​
 

רשר

Well-known member
מנהל
הנורה נמצאת מאחורי זכוכית שניתן להוריד להחלפה אם נשרפה,
לגבי דיוק - סתם עבודה בעיניים כי חצי דקה בהספק נמוך = לזמן קצר מכך בהספק גבוה, הכל עניין של נסוי ותהיה מה הכלי שלך נותן לתוכן ונפח התבשיל שלך, רק נסיון מלמד איך להגיע לתוצאה הרצויה:
אורז אחד אחד בכלי פלסטיק יעודי (אפשר גם זול סיני במקום NZ) עם מעט שמן ותבלינים בגובה עד חצי הכלי תוספת מים רותחים עד 2 ס"מ מעל האורז 3 פעמים 3 דקות בעוצמה בינונית (כנראה 600w) עם הפסקות של לפחות דקה בין הפעמים - 11 דקות, והמתנה סגור כ 5 דקות, כך אין גלישת מים והציבור מהלל את המבשל,
יצא קצת יבש? מוסיפים מים רותחים לעוד 2 דקות,
 
למעלה