הנורה נמצאת מאחורי זכוכית שניתן להוריד להחלפה אם נשרפה,
לגבי דיוק - סתם עבודה בעיניים כי חצי דקה בהספק נמוך = לזמן קצר מכך בהספק גבוה, הכל עניין של נסוי ותהיה מה הכלי שלך נותן לתוכן ונפח התבשיל שלך, רק נסיון מלמד איך להגיע לתוצאה הרצויה:
אורז אחד אחד בכלי פלסטיק יעודי (אפשר גם זול סיני במקום NZ) עם מעט שמן ותבלינים בגובה עד חצי הכלי תוספת מים רותחים עד 2 ס"מ מעל האורז 3 פעמים 3 דקות בעוצמה בינונית (כנראה 600w) עם הפסקות של לפחות דקה בין הפעמים - 11 דקות, והמתנה סגור כ 5 דקות, כך אין גלישת מים והציבור מהלל את המבשל,
יצא קצת יבש? מוסיפים מים רותחים לעוד 2 דקות,