ננצקו - סתם בשביל לעצבן אותך

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
ננצקו - סתם בשביל לעצבן אותך

גבי קדוש - ראש העיר 056-460064 סימה נמיר - סגנית ראש העיר (עדין) 056-480634 שמעון אלגריסי - סגן ראש העיר וממלא מקום (עדין) 050-313121 יפתח מזרחי - סגן ראש העיר בשכר (לתמיד)-050-655554 רוני בן שושן - מחזיק תיק החינוך (מר חינוך) 050-368918 שמעון ממן - מחזיק תיק ההנדסה (לא להרבה זמן, נחשו למה?) 051-550097 שמוליק שלם - מחזיק תיק הסטודנטים - 053-937747 יהודה מורדי מחזיק תיק הסמים ועוד משהו - 050-216273 מוריס גנון - מחזיק תיק התיירות (ומחזיק תיק הטיילת-סגורה) 051-494333 ברום קבלו - לא מחזיק כלום, חוץ מעצמו 050-276363 פסיה ארוך - לשעבר יו"ר ועדת חינוך ואיכות סביבה ועוד.- 053-907337 סטניסלב שפלסקי - מחזיק תיק היהלומים 055-803136 חיים אלעל - מחזיק את כולם בביצים 051-252233 אולג צ´רנומוריץ - מחזיק תיק העולים והאיגרוף 054-663750 דובי כהן - לא מחזיק כלום, גם לא מקדוש 054-371271 מאיר יצחק הלוי - מחזיק הרבה תיקים לשעבר 050-892725 אבי אזולאי - מחזיק תיק ההסתדרות 050-368015 אלי לנקרי - מחזיק תיק החוכמה במועצה 051-700180 ברוך ארבסמן - לא מחזיק כלום

pilovich shahaf

New member
התייר שנהרג בתאונה בירדן...../images/Emo59.gif

התייר שנהרג בתאונה בירדן-חיסול של מנגנוני הבטחון הסורים...:- הבוקר נהרג "תייר" ישראלי בירדן כך נמסר ע"י הרשויות המקומיות בירדן וע"י בית החולים בעמאן. אלא שהתייר כלל לא היה תייר אלא סוכן מוסד מנוסה בעל יכולת מודיעינית ומבצעית.כאשר במבצע זה תפקידו היה מודיעיני בלבד. סוכן המוסד חוסל ע"י מנגנוני הבטחון של סוריה כאשר היעד הסופי היה איסוף מודיעיני של בכירים בשלטון. מבחן התוצאה. פ"ש.

פ ו פ א י

New member
תיאוריות קונספירציה יש הרבה !!../images/Emo34.gif

אתה עם תיאוריות הקונספירצייה אומר שכל תייר ישראלי בירדן הוא סוכן מוסד, נו באמת אף פעם לא ניגבת חומוס בעקבה, מה זה אומר שגם אתה סוכן של המוסד - של המערכת ... מבחן התוצאה. אני כנראה יגיע לעירק בימים הקרובים אז גם אני סוכן של המוסד . פופ א י

pilovich shahaf

New member
פ ו פ א י - עיראקי נוסע לעיר..../images/Emo4.gif

על האופק 5 שמעת...
אתה יודע מה החלק הכי חשוב באופק 5....
אתה יודע מי המציא את החלק הזה...
מבחן התוצאה. פ"ש.
פופאי, אוכל תרד, איך אמר אהוד ברק ראש הממשלה לשעבר ליועציו, תאכילו את התיקשורת 3 פעמים ביום תרד...המשך יבוא

פ ו פ א י

New member
תשובה לבוס שלי...../images/Emo24.gif

החלק החשוב ביותר הוא המשדר... אין לי מושג מי המציא אותו... אל תגיד לי שזה קשור אליך...????? כל אדמירל אוכל המון תרד: מה מקור השם?????

pilovich shahaf

New member
פ ו פ א י-אם התכוונת למשדר מצלמה../images/Emo45.gif

אזי צדקת, אבל אם התכוונת למשדר שמשדר את מה שהמשצלמה מצלמת, אזי לא צדקת...
תשובה- המצלמה זה החלק הכי חשוב-העיניים של המדינה באופק 5...
מי המציא את המצלמה- "העיניים של המדינה"...
תשובה- המוח היהודי-ישראלי {אדם צנוע, עניו, נעים הליכות, איש תם ויושב אוהלים...}, נוסה לראשונה בארה"ב ועבר לשימוש בנאס"א בארה"ב בהצלחה...
אם זה קשור אלי...
תשובה- זה קשור לכל אחד ואחת מאיתנו- "גאוות עם ישראל בארץ ובעולם, ובקשר אלי...
מה מקור השם תרד...
תשובה- היום ידוע לנו שראש הממשלה לשעבר אהוד ברק, בעצם היה עסוק בללמוד להיות איש תיקשורת...ציטוט "שוב ושוב חזר ברק באזני יועציו על משל התרד. משל שהוא, כניראה, המציא...:- אתם צריכים לתת לעיתונאים-תרד. פעם אחת עוגת תרד, פעם אחת פאי תרד ופעם אחת סלט תרד"....
סוף ציטוט. במילים אחרות זה לא משנה מה ישאל המראיין, אהוד ברק תמיד היה מגיע לאן שהוא תיכנן, ולא חשוב באיזה צורה הוא עטף את הדברים..."זהו משל התרד", קאפיש
מבחן התוצאה. פ"ש.

ננצקו

New member
פוזה לידעתך

ניסיתי ורוב המספרים האלה ממש לא נכונים אולי 2 או 3 מספרים נכונים כל השאר מנותקים או שהחליפו מספרים ואת ממש לא מעצבנת אותי להתעצבן מרמה נמוכה כמו שלך ממש לא אין סיכוי

poza

New member
עכשיו שאמרת אני כנראה אצטרך לפנות

שוב לעיריה ולבקש את הרשימה. אוף ואז שוב השמות עם הטלפונים הנכונים יתפרסמו. תגיד זה לא יעצבן אותך?

poza

New member
פילוביץ´ -שיחקת אותה. אני כבר שנים

מנסה להשיג את הרשימה הזו.

למעלה