פיפטה ומאי שמחה בשמחתכם
שהיה לכם טעים ובמיוחד לילדים ולכל מי שטעם אז עוד משהו קטן ניתן לעשות אחרי שבישלנו את הקציצות וכל המים נספגו, נשארת במחבת שכבת שמן דקה והרבה טעם של קציצות , בשלב הזה ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות מטגנים בשמן של הקציצות עד שהתפוחים שחמחמים ורכים (בערך חצי שעה כן אני יודעת הרבה זמן אבל שווה) ממליחים , מפלפלים ומגישים עם הקציצות בתאבון . עוד מתכון ישן וטוב בערך משנות השישים של קרם בווריה כן אני יודעת לכולם יש מתכון מנצח אבל למי שלא ומי שסתם סקרן וחשקה נפשו אזי שווה לנסות תבנית בגודל של 30 על 40 (פיירקס) חומרים : לרסק 100 גרם בישקוטים לפירורים קטנים (או פתי בר) ממסים 20 גרם ג´לטין (שקיק וחצי) בחצי כוס חלב ומערבבים היטב. מחמים בסיר 2 כוסות חלב ומוסיפים תוך כדי בחישה 1 כוס סוכר , 1 שקיק סוכר וניל , 5 חלמונים את הג´לטין המומס בחלב ואת הבישקוטים המרוסקיםומערבבים היטב . מביאים לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2 דקות רק עד להיווצרות בועות . מסירים מהכיריים ומסננים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מהגושים , משהים לצינון. מקציפים 5 חלבונים ומערבבים לתוך הקרם המצונן יוצקים מחצית מהכמות לתבנית ומאחסנים במקפיא כחצי שעה . מקציפים 1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) עם 1 כפית אבקת סוכר מערבבים עם שארית הקרם ויוצקים על הקרם שקפא בתבנית מאחסנים במקרר לפחות 3 שעות וכמובן בהגשה סירופ שוקולד פיסטוקים קצוצים וכו´ למי שאין או נגמר סירופ השוקולד ויש לו מייפל אז ניתן לאלתר על ידי עירבוב בצלוחית עמוקה של סירופ מייפל להוסיף לו קקאו עם מעט מים חמים לערבב היטב ולסנן והנה לנו סירופ שוקולד לבוואריה הרבה יותר טעים מהרגיל. צאו לכולם ועיקר שיהיה טעים תמיד