ננש
ומומלץ לכולם

פיפיטה

New member
ננש../images/Emo51.gif ומומלץ לכולם

הכנתי את הקציצות שרשמת ואני חייבת להודות לך, יצא משהו......משהו.........בני ביתי התלהבו וזללו. הבת שלי חוץ משניצלים לא אוכלת בשר ואפילו היא אכלה ונהנתה. כמובן שאני מוסיפה את זה לספר המתכונים שלי ורושמת
. ושוב
 

may55

New member
מצטרפת לתודה הקציצות נעלמו מיד

השניצלים הממולאים רעיון ניפלא חלקם מילאתי בפטריות
 

ננש

New member
פיפטה ומאי שמחה בשמחתכם

שהיה לכם טעים ובמיוחד לילדים ולכל מי שטעם אז עוד משהו קטן ניתן לעשות אחרי שבישלנו את הקציצות וכל המים נספגו, נשארת במחבת שכבת שמן דקה והרבה טעם של קציצות , בשלב הזה ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות מטגנים בשמן של הקציצות עד שהתפוחים שחמחמים ורכים (בערך חצי שעה כן אני יודעת הרבה זמן אבל שווה) ממליחים , מפלפלים ומגישים עם הקציצות בתאבון . עוד מתכון ישן וטוב בערך משנות השישים של קרם בווריה כן אני יודעת לכולם יש מתכון מנצח אבל למי שלא ומי שסתם סקרן וחשקה נפשו אזי שווה לנסות תבנית בגודל של 30 על 40 (פיירקס) חומרים : לרסק 100 גרם בישקוטים לפירורים קטנים (או פתי בר) ממסים 20 גרם ג´לטין (שקיק וחצי) בחצי כוס חלב ומערבבים היטב. מחמים בסיר 2 כוסות חלב ומוסיפים תוך כדי בחישה 1 כוס סוכר , 1 שקיק סוכר וניל , 5 חלמונים את הג´לטין המומס בחלב ואת הבישקוטים המרוסקיםומערבבים היטב . מביאים לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2 דקות רק עד להיווצרות בועות . מסירים מהכיריים ומסננים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מהגושים , משהים לצינון. מקציפים 5 חלבונים ומערבבים לתוך הקרם המצונן יוצקים מחצית מהכמות לתבנית ומאחסנים במקפיא כחצי שעה . מקציפים 1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) עם 1 כפית אבקת סוכר מערבבים עם שארית הקרם ויוצקים על הקרם שקפא בתבנית מאחסנים במקרר לפחות 3 שעות וכמובן בהגשה סירופ שוקולד פיסטוקים קצוצים וכו´ למי שאין או נגמר סירופ השוקולד ויש לו מייפל אז ניתן לאלתר על ידי עירבוב בצלוחית עמוקה של סירופ מייפל להוסיף לו קקאו עם מעט מים חמים לערבב היטב ולסנן והנה לנו סירופ שוקולד לבוואריה הרבה יותר טעים מהרגיל. צאו לכולם ועיקר שיהיה טעים תמיד
 

Sarika

New member
ננש, יה מאנגודרי סולו דה מאלדאר

לאס רצאפטאס קסקריביטאס. (שמנתי רק מקריאת המתכונים). ב ר א ב ו
 

ננש

New member
עוד משהו טעים אני יודעת זה לא

פורום מתכונים אבל שווה לנסות ושווה לחלוק זאת אתכם אז עוף עם חומוס מבושל. להשרות 2 כוסות חומוס לילה קודם למחרת לבשל שעה וחצי עם מים וכמה שיני שום שלמות (בלי מלח או תבלין אחר בכלל). לשמור את נוזלי הבישול . לטגן כ 6-7 חלקי עוף (כרעיים ושוקיים) משני הצדדים להוציא מהסיר . להוסיף לסיר 4 בצלים קצוצים לטגן עד הזהבה להוסיף 5 שיני שום כתושות לטיגון קל להוסיף את העוף ,חומוס מבושל תבלינים :מעט כורכום מלח פלפל כמון וקצת אבקת מרק עוף לערבב ולהוסיף את מי הבישול של החומוס עד גובה העוף לערבב ולטעום ולתקן תיבול אם צריך. להגיע לרתיחה ולבשל שעתיים על אש קטנה בסוף הבישול לפזר מעל או כוסברה קצוצה או בצל ירוק קצוץ או פטרוזליה בתאבון .
 
למעלה