נסגר הגולל על מפלגת קדימה

sunshine2u

New member
נסגר הגולל על מפלגת קדימה

מהיום יש לה כיוון אחד-אחורה. היא לא תהיה מפלגת שלטון, אומנם ישארו לה מספיק מנדטים בשביל להכניס תעשיריה הראשונה לכנסת, היא כנראה תהיה מרכיב חשוב בקואליציה אבל לא המרכיב החשוב ביותר. השבוע הקרוב יכריע אם אנחנו הולכים לשלטון שמאל בראשות פרץ או שלטון ימני מסורתי קלאסי בראשות נתניהו, ההבדלים במנדטים בין המפלגות קטנטנים אבל לנתניהו יש הרבה יותר סיכוי להרכיב ממשלה, יחד עם 15 המנדטים של הימין הלאומי, 10-15 המנדטים של קדימה(או של המפלגות הדתיות או ביחד), 15 המנדטים של הליכוד, ו15 המנדטים של עוזבי הליכוד לטובת קדימה, והחוזרים אליה על ארבע. פרץ עשוי לקבל תמיכה יפה של 30 מנדטים אולי שינוי ומרץ יצטרפו אליו ויהיה לו 40 מנדטים ופלוס המנדטים של קדימה .. אבל הוא יהיה חייב להכניס ערבים לממשלה, בעיה בעייתית. בקיצור שרון סיים את תפקידו ושוב פעם הוכח שבמדינה שלנו אין מקום למפלגת מרכז רצינית.גם אם אנחנו ממש רוצים את זה

sunshine2u

New member
ועל זה אני מוסיף-רפואה שלמה לשרון

המדינה הזו חייבת את קיומה לסדרת האנשים כמוהו ודוגמתו, מבחינתי הוא בסרייה של הרצל, דוד בן גוריון, בגין, רבין... שיחזור לאיתנו אבל שלא יחזור לממשלה, וממושבו בחוות השיקמים הוא יוכל לחבר ביוגרפיה עצמית שתהיה רב מכר

אים אתה שואל אותי........

אני לא יתפלא אים הם בכלל לא יעברו את אחוז החסימה !! קדימה - מרץ - יחד = כלום

למעלה