"נסה אותי" - הקליפ המלא

tomadonna

New member
"נסה אותי" - הקליפ המלא

יום שלישי ה 21 לפברואר, לפני כשנה בערך התחלתי פרוייקט שנבע מאחד ההשראות היפות שקיבלתי – "נסה אותי". מה שהתחיל בתור פרוייקט אישי הלך וגדל, התפתח ליצירה יקרה ואהובה. היום בדיוק הקליפ הזה הוצג בפסטיבל הקולנוע בלוס אנג'לס וכן, בתי שלכם טובלת במים הבינלאומיים, אנחנו יודעים כמה זה מגיע לה. אז זה בשבילכם – משהו שרצינו לחלוק כבר הרבה זמן אבל חיכינו להזדמנות הכי טובה וזהו המקום המושלם לעשות זאת. בגלל אנשים כמוכם ובגלל האהבה הגדולה שלכם ליצירה, שווה להמשיך את המלחמה. תהנו מכל הלב, תומר.

gmillet

New member
ניסיתי...

ראיתי את הקליפ כמה פעמים - אז קודם כל ח"ח על ההשקעה, יש שם כמה תמונות מעניינות ומעברים יפים (אהבתי את הדימויים של החיה) אבל אני חייב להגיד שבגדול לא ממש התחברתי. התנועות של הבחורה והליפסינג נראים מאולצים, האווירה הכללית לא מתאימה לי לשיר שהוא עוצמתי וקצבי לעומת כבדות ומודחקות מסוימת בקליפ. אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד, יכול להיות שיש לי ציפיות גבוהות... בכל מקרה זה רק דעתי האישית ואני בטוח שאנשים אחרים יאהבו אותו יותר.

ADVAM4

New member
הוא כ"כ יפההה!!!

מי מופיעה בקליפ?. ותומר.. אתה יודע אולי אם הוא יעלה בערוץ 24.. ואם כן.. מתי?!

DEAR TOMER

אז נחשף הסוד הגדול. כל הכבוד לך. ידיד שלי הוריד אותו ואמר שמקסים!! אני עדיין מנסה ומנסה ומנסה ומנסה ולא מצליחה. מאכזב נורא. זה מוריד לי אחרי איזה שעה רק רבע שיר!!! טוב- נמשיך לנסות. תומר- ברכות והמון בהצלחה. תודה על השיתוף... יום נפלא יעל

tomadonna

New member
וליעל

תנסי ללחוץ עם הכפות הימני של העכבר ולבחור "שמירה בשם" כך הוא יוריד לך את הקליפ למחשב ולא תצטרכי לחכות כל פעם מחדש....

tomadonna

New member
תודה לכולכם על התגובות

אני רק אענה על כמה שאלות שנשאלו פה: בתי יודעת על הקליפ עוד ממזמן, התרגשה מהעשייה בתור אמן וכמובן שהיא חלק בלתי נפרד ממנו, אחרי הכל זה השיר שלה. בקשר ל 24 - המגמה הייתה ונשארה בעינה לא לשדר אותו, מכיוון שהבחורה בקליפ היא כמו שהבנתם...אינה בתי. מה שכן - הוא נחשף לראשונה לקהל הרחב פה בלוס אנג'לס, דבר שבהחלט מרגש וקיבל תגובות חיוביות גל כשלעצמו וגם על בתי כזמרת שהוצגה במילים הבאות: The video features the song of singer/songwrite Betty, a very famous and well known artist in Israel. כבוד גדול. מייד אחרי עלתה דנה וייס, כתבת החדשות של ערוץ 2 ומתוקה אמיתית, להציג את הסרט "10 ימים בעזה" שמלווה את עשרת ימי ההתנתקות. כמובן שהקליפ שלנו היה רחוק מכל נושא פוליטי/מדיני/לאומני אבל לפעמים להפתיע את הקהל במשהו לא צפוי זה גם חשוב... אני אנסה לצרף עוד תמונות מהאירוע בזמן הקרוב... תומר

למעלה