יואב שניר
Member
Get Firefox browser — Mozilla (US)
Choose from Desktop, iOS, Android, or let us email you a mobile download link.
www.mozilla.org
יש כלי קטן כזה שברגע שאתה מפעיל אותו ברקע, הוא דואג שפיירפוקס לא יזלול יותר מידי זיכרון. כבר שכחתי איך השם שלו. פעם הייתי משתמש בו.בוקר טוב אליהו !
פיירפוקס חי, בועט, וזולל זיכרון כבר יותר מ-15 שנה (אם לא סופרים את אביו הרוחני, נטסקייפ)
היה ליאותו פעם, לא הראה גדולות ומצורותיש כלי קטן כזה שברגע שאתה מפעיל אותו ברקע, הוא דואג שפיירפוקס לא יזלול יותר מידי זיכרון. כבר שכחתי איך השם שלו. פעם הייתי משתמש בו.
מצאתי תלינק
Firemin Portable 8.2.3.5332 Free Download - FreewareFiles.com
Firemin - Free program to eliminate memory leaks in the Mozilla Firefox web browser.www.freewarefiles.com
הוא עשה בעיות, במיוחד עם הגלישה ב- הישן (לא ניסיתי באתר החדש).שנים אני עם פיירפוקס...לא מסתדר עם כרום או אדג' ששניהם טובים אבל כוחו של הרגל ..אצלי פיירפוקס הכל עובד בלי בעיה. יחד עם זאת פיירפוקס צנח במשתמשים לא מעט ....אם בצדק או לא אני לא אובייקטיבי זה פשוט המצב...אני מקווה לעבוד איתו עוד שנים רבות
בעיות יכולות להיות לא רק מהדפדפן לי לא היו בעיות כלל לא בישן לא בחדש לא בשום אתר למעט אתרי ממשלה מעצבנים שדורשים רק את הדפדפן המובנה של חלונות...חוץ מזה תמיד הוא משתפר ומוסיפים יכולות וכדומה...אם יש בעיות צריך לבדוק בצורה מקיפה איפוס בעיות אחרות וכו'..תוספים אולי בעייתיים ..לפעמים זה הגדרות תצוגה חוסמי פרסומות ..בעיות ווינדוס שצריכות תיקון...קשה לענות לך על רגל אחת מה ולמה אישית בכמה וכמה מחשבים וווינדוסים שונים ולינוקס גם לא היו לי בעיות עם פיירפוקסהוא עשה בעיות, במיוחד עם הגלישה ב- הישן (לא ניסיתי באתר החדש).
זוכר את הויכוחים בפורום בין חסידי FF לנאמני ה-Ex.חח
עד 2010 בערך, כשהיתי מנהל בתפוז פורום דפדפנים. < רציתי להיות מנהל של פורום אחר חחח >
היתי גורו של IE ופתאום ניסיתי FF
בברורחח
עד 2010 בערך, כשהיתי מנהל בתפוז פורום דפדפנים. < רציתי להיות מנהל של פורום אחר חחח >
היתי גורו של IE ופתאום ניסיתי FF
מה זה?ובגלל אפשרויות הקיסטום הבלתי נגמרות שלו
למשל זה:מה זה?
צילום מסך חלקי?למשל זה:
לא צילום חלק מהמסך !צילום מסך חלקי?
יש לי את זה ללא תלות בדפדפן, גם אם בכלל לא פתחתי דפדפן. זה מתבצע ע"י כפתור הצילום מסך של המקלדת וכל שנותר לי לעשות הוא לתחום את האזור, אך אם גלשתי לתחום גדול מידי, הוא נחתך, אלא אם כן אפתח אותו באמצעות הצייר.
לא צילום המסך החלקי !צילום מסך חלקי?
יש לי את זה ללא תלות בדפדפן, גם אם בכלל לא פתחתי דפדפן. זה מתבצע ע"י כפתור הצילום מסך של המקלדת וכל שנותר לי לעשות הוא לתחום את האזור, אך אם גלשתי לתחום גדול מידי, הוא נחתך, אלא אם כן אפתח אותו באמצעות הצייר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.