נסו את Firefox. לא תתחרטו.

dudi4321

Active member
משתמש בו זמנית בפיירפוקס וגם בכרום.
מאז שבוטל הפלאש, מה שלא עובד טוב בפיירפוקס מנסה בכרום וזה עובד. כנ"ל סרטונים בפייסבוק נתקעים, בכרום לא נתקעים.
עובד בשניהם על הגדרות ברירת מחדל, ללא חוסמי פרסומות!

em28

Well-known member
בוקר טוב אליהו !
פיירפוקס חי, בועט, וזולל זיכרון כבר יותר מ-15 שנה (אם לא סופרים את אביו הרוחני, נטסקייפ)

רוב הזמן נח

Well-known member
בוקר טוב אליהו !
פיירפוקס חי, בועט, וזולל זיכרון כבר יותר מ-15 שנה (אם לא סופרים את אביו הרוחני, נטסקייפ)
יש כלי קטן כזה שברגע שאתה מפעיל אותו ברקע, הוא דואג שפיירפוקס לא יזלול יותר מידי זיכרון. כבר שכחתי איך השם שלו. פעם הייתי משתמש בו.

מצאתי תלינק

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
יש כלי קטן כזה שברגע שאתה מפעיל אותו ברקע, הוא דואג שפיירפוקס לא יזלול יותר מידי זיכרון. כבר שכחתי איך השם שלו. פעם הייתי משתמש בו.

מצאתי תלינק
היה ליאותו פעם, לא הראה גדולות ומצורות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שנים אני עם פיירפוקס...לא מסתדר עם כרום או אדג' ששניהם טובים אבל כוחו של הרגל ..אצלי פיירפוקס הכל עובד בלי בעיה. יחד עם זאת פיירפוקס צנח במשתמשים לא מעט ....אם בצדק או לא אני לא אובייקטיבי זה פשוט המצב...אני מקווה לעבוד איתו עוד שנים רבות

דיברגנט חדש

Well-known member
שנים אני עם פיירפוקס...לא מסתדר עם כרום או אדג' ששניהם טובים אבל כוחו של הרגל ..אצלי פיירפוקס הכל עובד בלי בעיה. יחד עם זאת פיירפוקס צנח במשתמשים לא מעט ....אם בצדק או לא אני לא אובייקטיבי זה פשוט המצב...אני מקווה לעבוד איתו עוד שנים רבות
הוא עשה בעיות, במיוחד עם הגלישה ב-|תפוז| הישן (לא ניסיתי באתר החדש).

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הוא עשה בעיות, במיוחד עם הגלישה ב-|תפוז| הישן (לא ניסיתי באתר החדש).
בעיות יכולות להיות לא רק מהדפדפן לי לא היו בעיות כלל לא בישן לא בחדש לא בשום אתר למעט אתרי ממשלה מעצבנים שדורשים רק את הדפדפן המובנה של חלונות...חוץ מזה תמיד הוא משתפר ומוסיפים יכולות וכדומה...אם יש בעיות צריך לבדוק בצורה מקיפה איפוס בעיות אחרות וכו'..תוספים אולי בעייתיים ..לפעמים זה הגדרות תצוגה חוסמי פרסומות ..בעיות ווינדוס שצריכות תיקון...קשה לענות לך על רגל אחת מה ולמה אישית בכמה וכמה מחשבים וווינדוסים שונים ולינוקס גם לא היו לי בעיות עם פיירפוקס

dudi4321

Active member
חח
עד 2010 בערך, כשהיתי מנהל בתפוז פורום דפדפנים. < רציתי להיות מנהל של פורום אחר חחח >
היתי גורו של IE ופתאום ניסיתי FF

em28

Well-known member
חח
עד 2010 בערך, כשהיתי מנהל בתפוז פורום דפדפנים. < רציתי להיות מנהל של פורום אחר חחח >
היתי גורו של IE ופתאום ניסיתי FF
זוכר את הויכוחים בפורום בין חסידי FF לנאמני ה-Ex.

זו היתה תקופה של חדשנות אמיתית שבה השועל פרץ את הדרך והכרום בא על המוכן וכבש את הפסגה.

em28

Well-known member
אני עם פיירפוקס וכרום במקביל.
מעדיף את פיירפוקס בגלל כמה הרחבות שלא מצאתי להן מקבילה בכרום ובגלל אפשרויות הקיסטום הבלתי נגמרות שלו.

צילום מסך חלקי?
יש לי את זה ללא תלות בדפדפן, גם אם בכלל לא פתחתי דפדפן. זה מתבצע ע"י כפתור הצילום מסך של המקלדת וכל שנותר לי לעשות הוא לתחום את האזור, אך אם גלשתי לתחום גדול מידי, הוא נחתך, אלא אם כן אפתח אותו באמצעות הצייר.

em28

Well-known member
צילום מסך חלקי?
יש לי את זה ללא תלות בדפדפן, גם אם בכלל לא פתחתי דפדפן. זה מתבצע ע"י כפתור הצילום מסך של המקלדת וכל שנותר לי לעשות הוא לתחום את האזור, אך אם גלשתי לתחום גדול מידי, הוא נחתך, אלא אם כן אפתח אותו באמצעות הצייר.
לא צילום חלק מהמסך !
ניהול הטאבים מסרגל הצד, שליטה במיקום הכפתורים,
צילום מסך חלקי?
לא צילום המסך החלקי !
שליטה בחלון הצג, אפשרות קביעת מיקום הכפתורים, צמצום השאח המבוזבז לאובת הדפדפן, טאבים בחלון הצד - נסה לעשות זאת בכרום, לא הולך.

evike

Well-known member
מנהל
התוכנה הכי טובה לצילום מסך GREENSHOT לאחר ההתקנה, כפתור ה PRINTSCREEN שבמקלדת משתמש אוטומטית בתוכנה לצילום המסך.
אין מה להשוות לצילומסך המובנה, ומאז שאני משתמשת רק בה, שנים, לא מבינה איך השתמשתי בתוכנה המובנית.

evike

Well-known member
מנהל
גם אצלי השועל הוא דפדפן ברירת המחדל, וגם הכרום מותקן, הוא פחות נוח. רק שיש כמה אתרים שלא עובדים טוב עם השועל, ואז אין ברירה אלא לעבור לכרום.
ה IE או הEDGE, הם מותקנים וללא שימוש.

למעלה