נסו להרגיע אותי...

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
נסו להרגיע אותי...

נסו להרגיע אותי...
כמו שכבר בטח הספקתם להבין ממני, אני במתח נוראי(שאתן בטח מכירות) ונחכה בקוצר רוח ליום ראשון. התחלתי היום להרגיש מעין מיחושי בטן קלים, כמו של מחזור, אבל עדיין אין מכשפה... יכול להיות כאלה מיחושים ועדיין יש סיכוי לחיובי????????????????? בי, בי, הלחוצה, מיכל

קייצית

New member
מיכלי יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif

נסו להרגיע אותי...
כמו שכבר בטח הספקתם להבין ממני, אני במתח נוראי(שאתן בטח מכירות) ונחכה בקוצר רוח ליום ראשון. התחלתי היום להרגיש מעין מיחושי בטן קלים, כמו של מחזור, אבל עדיין אין מכשפה... יכול להיות כאלה מיחושים ועדיין יש סיכוי לחיובי????????????????? בי, בי, הלחוצה, מיכל
מיכלי יקרה

מיכל, שולחת לך חיבוק להרגעה ומשקה קל כי צריך לשתות הרבה, ובטיפולים עוד יותר. מה אומר לך יקירתי אותי קשה מאוד להרגיע בתקופת ההמתנה, וככל שמועד הבטא קרב כך המתח הנוראי הזה רק גובר והולך. נסי להיות עסוקה, תנקי את החלונות שלך, או תסדרי את הארונות (רק לא לעבוד יותר מדי קשה אה ?
). מניסיון אישי וממה שקראתי בפורומי הפוריות, אי אפשר לדעת לפי סימנים אם יש או אין הריון, לפעמים יש הריון בלי שום מיחושים מיוחדים, ולפעמים יש את כל הסימנים ואין הריון. גופנו עמוס ההורמונים מתעתע בנו ולעיתים באכזריות רבה -
. מחכה כאן כדי לחגוג את המסיבטא שלך !!! קייצית

ytyr

New member
קייצית

מיכלי יקרה

מיכל, שולחת לך חיבוק להרגעה ומשקה קל כי צריך לשתות הרבה, ובטיפולים עוד יותר. מה אומר לך יקירתי אותי קשה מאוד להרגיע בתקופת ההמתנה, וככל שמועד הבטא קרב כך המתח הנוראי הזה רק גובר והולך. נסי להיות עסוקה, תנקי את החלונות שלך, או תסדרי את הארונות (רק לא לעבוד יותר מדי קשה אה ?
). מניסיון אישי וממה שקראתי בפורומי הפוריות, אי אפשר לדעת לפי סימנים אם יש או אין הריון, לפעמים יש הריון בלי שום מיחושים מיוחדים, ולפעמים יש את כל הסימנים ואין הריון. גופנו עמוס ההורמונים מתעתע בנו ולעיתים באכזריות רבה -
. מחכה כאן כדי לחגוג את המסיבטא שלך !!! קייצית
קייצית
תודה על התגובה המהירה. אנסה לשמוע בקולך ולהיות עסוקה עוד יותר ממה שאני מנסה, מה שבטוח שמהשעה 3:00 הילדים חוזרים ואהיה FULL עסוקה. אולי אביא אותם מוקדם יותר? בכל מקרה תודה, תודה ,מיכל

ויי ויי ויי.... ../images/Emo178.gif

נסו להרגיע אותי...
ויי ויי ויי....

כמה קשה את עוברת את זה!
חבל ששכחתי להמליץ לך לאמץ את התרגיל באוטו-סוגסטיה של נועם@בת, מנהלת פורום פוריות השכן. היא מכריזה על כך שהשבועיים של ההמתנה לתשובה הם בעצם שישה חודשים, ואם כך, אין טעם להתחיל להתרגש ולהתאבסס כבר בהתחלה, נכון? אז היא דוחה את המתח לשלב מאוחר יותר. ולפני מרגישים, כבר מגיע הזמן להבדק.... ובאשר למיחושים, זכרי שתופעות הלוואי של המכשפה דומות להפליא לתופעות הלוואי של הריון. אין כללים ואין חוקים בעניין הזה. ואין שום דרך לדעת מראש. כמובן שזה יהיה חיובי, מיכל יקרה! את חייבת להמשיך ולהאמין!

ytyr

New member
אני מבטיחה

ויי ויי ויי....

כמה קשה את עוברת את זה!
חבל ששכחתי להמליץ לך לאמץ את התרגיל באוטו-סוגסטיה של נועם@בת, מנהלת פורום פוריות השכן. היא מכריזה על כך שהשבועיים של ההמתנה לתשובה הם בעצם שישה חודשים, ואם כך, אין טעם להתחיל להתרגש ולהתאבסס כבר בהתחלה, נכון? אז היא דוחה את המתח לשלב מאוחר יותר. ולפני מרגישים, כבר מגיע הזמן להבדק.... ובאשר למיחושים, זכרי שתופעות הלוואי של המכשפה דומות להפליא לתופעות הלוואי של הריון. אין כללים ואין חוקים בעניין הזה. ואין שום דרך לדעת מראש. כמובן שזה יהיה חיובי, מיכל יקרה! את חייבת להמשיך ולהאמין!
אני מבטיחה
אני מבטיחה קודם כל לעצמי וכמובן שגם לכן שאשתדל לחשוב כל הזמן חיובי. אני בטוחה שזה המעשה הכי נכון, אמנם הוא קצת קשה לי אבל אנסה בכל כוחי. המון המון תודה לכן - אתן מקסימות. מיכל

ח נ י ת ה

New member
אצלי ביום שהלכתי לעשות בדיקת הריון

נסו להרגיע אותי...
אצלי ביום שהלכתי לעשות בדיקת הריון
כל הדרך בכיתי שקיבלתי. כי היו לי מיחושים בבטן וגם התחלת המכשפה. ובצהרים הודיעו לי שאני בהריון. ממש הפתעה. אי אפשר לדעת עד הבדיקה.

מיכל הי חמודה../images/Emo24.gif

נסו להרגיע אותי...
מיכל הי חמודה

רוצה לספר לך ששמעתי מבנות שכן נקלטו שהיו להן כאבי בטן דמוי מחזור. אגב,גם בהריון ספונטני(אצלי למשל אז) היו כאבי בטן כמו של מחזור. חמודה יום ראשון הוא קרוב,זה יגיע ואיתו התשובה המדויקת. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. ורגע:למה שלא ייקלט? שלושה עוברים דרגה A זה מכובד מאוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה