נסחפתי...איזה כייף

נסחפתי...איזה כייף

סיפור סיפור! __________________ הפגישה שלנו מתרחשת בביקתת עץ על מצוק גבוה הצופה לים. ברקע השמש ככדור אש שוקעת לים, והדי הגלים המיתנפצים לרגלי המצוק, מהדהדים באוזנינו. אנו יושבים על שטיח רך,וביננו שולחן קטן ערוך בארוחת דגים צלויים,יין משובח,ושאר מטעמים. את לובשת שימלת עטלף עם שרוולים רחבים ,ואני לובש כותונת משי עם צורון סיני ומיכנסי טוניק תואמים. אנו אוכלים לאט,לאור הנרות וצלילי הרקע- ומנהלים שיחה רגועה ולוחשנית משהו,כאילו רומזת לבאות. אחרי זמן מה,אני קם מימקומי ומתישב לאט לאט מאחורך,ומחליק את ידי לתוך השרוולים של שימלתך,ומגלה להפתעתי ושימחתי שאת בלי חזיה. אני מלטף לאט לאט את השדיים המתוקות שלך,לאט לאט כאילו מפסלות- את החיטובים המושלמים,ולא מפספסות שום קימור ושום בליטה. את נאנחת מיתשוקה,ומרגישה איך הפין הזקור שלי נילחץ בתחילת ישבן האגס שלך. לאט לאט ידי כאילו מפסלות,מיסביב סביב,ועולות לפיטמות הזקורות שלך. את נישענת אלי לאחור ואני נותן לך חיבוק גדול וחזק,וסוחט את השדיים שלך חזק חזק. את נישענת אלי עוד לאחור,ומפנה אלי את רואשך,ואני מטביעה נשיקה גדולה ורטובה על השפתיים החושניות שלך. אחרי זמן מה,אני מרים אותך על ידי,ולוקח אותך על ידי לחדר הרחצה. אני ממלא אמבטיה במים חמים בניחוך ורדים,ומפשיט אותך לאט מכל בגדייך. לאט לאט אני מרים אותך על ידי,ומניח אותך במים הנעימים האלו בריח ורדים. כשאני רואה את גופך החשוף והעדין הזה מול עיני,זה כימעט מוציא אותי- מידעתי,וגורם לפין שלי להיתנפח בצורה מסוכנת למיכנסיים שלי. אחרי כן אני מרים אותך מהאמבט החם,ועושה לך ``דוש`` קר לחדד את קצות עצבייך. אחרי כן אני מייבש את גופך לאט לאט במגבת עדינה,אך לא לגמרי. אני משאיר את גופך רטוב מעט,ומרים אותך על הידיים,לסלון. אני משכיב אותך על השטיח לפני האח,ושם כרית לרואשך. אש בוערת באח,וגם בנקיק שלך. אני מתחיל ללטף את פנייך בקצות אצבעותי,לאט לאט לאורך הפנים. לאט לאט יורד לצואר,ביקצות אצבעותי,ומישם מטפס לשדייך. לאט לאט מיסביב לפיטמות``בלי לגעת`` בהן ויורד מיסביב סביב לבסיס השדיים, לאט לאט ביקצות האצבעות. את גונחת ומיתפתלת מיתשוקה,ואני ממשיך ללטף אותך- לאט לאט בקצות האצבעות. אחרי כן אני מלטף רק את הפיטמות שלך,ומוצץ אותם חזק חזק. עתה אני יורד לבטן בקוים ארוכים שמישטפלים לכיון המותניים. לאט לאט לאאא.......ה וממשיך לכיון משולש האהבה,לאט לאט בירכיים הפנימיות,מיסביב לכוס בלי לגעת. וממשיך לאורך הרגלים עד לקצות האצבעות,לאט לאט. עתה אני מתחיל לעלות בחזרה ,אבל...עם הלשון. עולה לאט לאט לאורך הרגליים ויורד,שוב עולה לאט. אחרי כן אני מפסק את רגלייך וכורע בינהם,ועולה עם הלשון בירכיים הפנימיות עולה עולה לאט לאט,עד שמגיעה למיפגש הגבולות. ובמיפגש הגבולות ישר לפני,אני רואה את נקיק הניפלאות,רך,רטוב וחם! ובמרכז הנקיק הדגדגן התפוח שלך מיתשוקה. ואז מרוב תיאבון אני זולל את הכוס שלך,זולל חזק בכול פה. זולל וזולל בכל פה,ואת מיתפטלת בתשוקה, גונחת ונאנקת ,ואני לא מרפה. תופס את הדגדגן בין שפתי,מוצץ ומוצץ,יונק ומלקק ומגביר את הקצב. את רוצה שאני כבר אכניס לך את הנקניק המקסיקני החם ובתפוח שלי,אבל לא! אני לא מכניס אותו,אלא מגביר את ה``עינוי`` שלך עוד. עכשיו אני נעזר בידיים,ופותח את הכוס החם ,המתוק והרטוב שלך, ומכניס את הלשון עמוק עמוק פנימה. אני עולה יורד שוב ושוב עם הלשון והראש,וכל פעם האף שלי פוגעה בדגדגן שלך וזה גורם לך לפיצוצים וזרמים בכל הגוף,מה שמביא אותך ליצרוח בתשוקה. ואז אני מרגיש גירגור עמוק מימעמקי ביטנך,ומרגיש שהרגע הגדול מיתקרב. גם אני כבר לא יכול יותר,ומושפע מהעונג שלך- ואז אני מיתרומם מבן רגלייך,ומכסה את גופך בגופי,ומכניס בבת אחת את הזיו החם,הגדול והפועם שלי ישר לתוך נקיק הניפלאות שלך!!! הוא מחליק פנימה בקלות רבה וחלקה,כמו...כמו....כמו כלום! אני מחבק אותך חזק חזק ומקמר את גבי ומלקק לך את הפיטמות. את מחבקת אותי חזק עם הידיים והרגליים,והזין שלי ממשיך להיכנס ולצאת בקצב מטורף בתוך הכוס שלך. ואז אני מרגיש שזה ממש מייד מגיע,ולוקח את הכרית ושם מיתחת לתחת שלך, כדי להגיע יותר עמוק לתוכך,עמוק עמוק. עכשו אני דוהר איתך עמוק עמוק,הידים שלי תופסות בישני הישבנים שלך, ואני נוגח בתוכך כמו קטר נושף ללא מעצורים. ואז זה בא בפיצוץ אדיר וזעקות פוקן עד שהבית כימעט נופל. את רועדת בכל גופך,ומרגישה איך מיץ האהבה הגועשת שלי נישפך בתוכך. החושים שלנו מיתערפלים,ואנו מחוברים כגוף אחד בסינפוניה ניפלאה. אאאאההההההההההההההה...................... אחרי זה אנו שוכבים חבוקים,זה ביזרועות זו ,ואוזרים כח..... אחר אני עוטף אותך ביזרועותי,ומכסה אותך כמו תינוק ואת נירדמת מותשת ומאושרת בין ידי המלטפו והאוהבות!!!!!!! מקוה שנהנת. B-)

למעלה