נסחפתי היום עם המחזיקים האלה.... סגולים...על הפימו שרון אמיר ונעמה
נ נעמה זמיר New member 1/2/06 #4 מבולבלי מבולבלי אתה קצת טרללי... האחרון מהמם אבל הוא לא עם החרוזים של בית אמיר-זמיר אבל הכל מקסים בלי קשר...
מבולבלי מבולבלי אתה קצת טרללי... האחרון מהמם אבל הוא לא עם החרוזים של בית אמיר-זמיר אבל הכל מקסים בלי קשר...
א אופל כחול New member 1/2/06 #1 ../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif טימטיבו מקסים . . .מהמם. . .שילוב יפהפה . . .אין לי כבר מילים למלכה מוכשרת של חרוזים ושילובי פימו . . .
../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif טימטיבו מקסים . . .מהמם. . .שילוב יפהפה . . .אין לי כבר מילים למלכה מוכשרת של חרוזים ושילובי פימו . . .
פ פינקי 1 New member 2/2/06 #8 מדהים מקסים מיוחד איך את הופכת כל חרוז למשהו משהו פשוט מדהים ואיך אחרי כאלה תוצרים אפשר להגיד שהפימו לא חבר שלך איך? תפור עלייך
מדהים מקסים מיוחד איך את הופכת כל חרוז למשהו משהו פשוט מדהים ואיך אחרי כאלה תוצרים אפשר להגיד שהפימו לא חבר שלך איך? תפור עלייך
T timatibo New member 2/2/06 #9 וווווואיייי, לא יודעת מה קרה לי אתמול...החרוזים עם הפרחים הם מזכוכית...סורי....קבלו תיקון...אלה כן זמיר-אמיר....
וווווואיייי, לא יודעת מה קרה לי אתמול...החרוזים עם הפרחים הם מזכוכית...סורי....קבלו תיקון...אלה כן זמיר-אמיר....
נ ניב המתוקה New member 2/2/06 #10 את מדהימה ../images/Emo45.gif רק את יכולה לקחת חרוז אחד ולהפוך אותו למשהו כזה מקסים!! ושאלה : איפה את קונה את החישוקים האלו עם האבנים הנוצצות ???
את מדהימה ../images/Emo45.gif רק את יכולה לקחת חרוז אחד ולהפוך אותו למשהו כזה מקסים!! ושאלה : איפה את קונה את החישוקים האלו עם האבנים הנוצצות ???
T timatibo New member 2/2/06 #13 זה נקרא "רונדל" וברבים "רונדלים" וקונים בחנויות החרוזים,מגיע משובץ בצבעים שונים. את הגדולים במיוחד-קניתי באתונה.
זה נקרא "רונדל" וברבים "רונדלים" וקונים בחנויות החרוזים,מגיע משובץ בצבעים שונים. את הגדולים במיוחד-קניתי באתונה.