נסיגה עונתית?

tlingit

New member
נסיגה עונתית? ../images/Emo60.gif

האם ראש השנה ויום כיפור גורמים ל"עודף" הרהורים אצל מתאמנים? מתאמנים שנמצאים בשלבים שונים של האימון נכנסים ל"חשבון נפש" כביכול בלי קשר לשלב באימון שבו הם נמצאים (אם כי באימון יש לא מעט אלמנטים של חשבון נפש בעצם) ומכך מגיעים לנסיגה/יאוש. ברור שבאימון יש עליות וירידות אבל האם אתם מרגישים שיש לתקופה זו השפעה מיוחדת?

חגים ומועדים ל... מחשבה

לחגים שמציינים סיום והתחלה חשבון נפש וסליחה יש מן הסתם השפעה על כולנו. גם על אלה שנמצאים באימון. אני משתמשת בנושא הסיום וההתחלה כפלטפורמה לחשיבה אישית ומשותפת לקידום האימון. שאלות כמו: איפה אני רוצה לראות את עצמי היום בעוד 12 חודשים (תחילה של השנה הבאה) ? מה אני מוכן לעשות כדי לקדם את הסיכויים שלי להיות שם ? או - ממה אני רוצה להיפרד בסיומה של שנה ? מה אני מבקש לא לפגוש יותר בשנה הזו ? מה אני מוכן לעשות כדי לקדם את הסיכויים שלי להיות שם ? ובאשר לחשבון הנפש - היום עשיתי אימון שנגע בין השאר בצורך של המתאמנת לעשות completion פנימי חשוב - לפני שתעבור לשלב הבא בחייה. שוחחנו על זה גם בהקשר של יום כיפור. החגים גם משפיעים על מתאמנים בקונטקסט של היחד המשפחתי שמגיע במסות שכאלה. יש שמתחברים ליחד הזה ממקום של חום וטוב ויש שמתחברים אליו דווקא מהמקום המעיק והמאיים. גם זה עולה באימונים בתקופה הזו. ימים טובים, ענת

למעלה