ליאיר ו-WELIS מה דעתכם על תקלות ביום הלידה -
כשהלידה במרקורי בנסיגה ולא בעיות ביחסים עם האמא,או בעיות התקשור של הילד??.
השאלה שלי לדיון עולה מחוויה אחרת שעברתי כשמרקורי היה בנסיגה,אני בן מזל אריה, נשוי-35 שנים לבת מזל עקרב (בנוסף שנינו נולדנו ב-4 אוגוסט ו-4 נוב' והשמש הלידתית במפותינו בריבוע מדויק בניהן,)
בנוסף ביום חתונתי מרקורי היה בנסיגה באריה,מס' שנים אחרי חתונתי התחלתי להתעניין באסטרולוגיה.
בכל כתבה ובכל ספר אסטרולוגיה קראתי שהזיווג בין אריה ועקרב-"חסר סיכוי",אני קורא ולא מאמין,עד ששמעתי מ-2 אסטרולוגים שדווקא ההיפך, יש ביננו "גיבוי הדדי".,,,אז בעניין המזלות -הבעיה נפתרה.
אבל הוויכוח עם האסטרולוגים "ההיסטריים" ממרקורי בנסיגה-נמשך,בכל פעם שקראתי שחתונה(חתימה על חוזה-הכתובה) בזמן מרקורי בנסיגה יכולה להשפיע לרעה על חיי הנישואין של 2 בני הזוג עד כדי גירושין וכל פעם הגבתי שזה ממש לא נכון ,אני נשוי -35 שנים ומאמין שאשאר נשוי לאישתי עד יומי/יומה האחרון,,,,
הויכוח שלי עם ההיסטריים ממרקורי נמשך שנים רבות עד לפני כחודש,עד שקראתי הסבר מעניין(לדעתי מבריק) של חובבת אסטרולוגיה בפורום אחר ,היא כתבה כך,,,"חתונה בעת מרקורי בנסיגה אינה משפיעה בהכרח על חיי הנישואין של בני הזוג,אלא יכולה לגרום לתקלות,שיבושים ועיכובים ביום הנישואין".
,,,ואני קורא את הפירוש וצוחק,,, וצוחק,,,וצוחק,,,,,,
אם יש משהו שאשתי ואני זוכרים מיום נישואינו, זה את התקלה הענקית שארעה ביום נישאנו.
גרנו ליד הורי אשתי בבת ים והחתונה נערכה ברמת גן (תוכננה לשעה-20.00),סוכם עם חמי שהוא מסיע קודם את חמותי וגיסתי ביום החתונה לאולם וחוזר להסיע אותנו בשעה-18.00.
חמי יצא בשעה-16.00 מבת ים מחשש להתקע בפקקים,,,,,וכאן התחילו התקלות והשיבושים,בשעה-18.00 הוא לא הגיע,גם בשעה-19.00 לא,בשעה 19.30 נמאס לנו לחכות בבית(אז לא היו פלאפונים)וירדנו לחכות לבושים ולהמתין ליד הבית,מצד אחד עמד פח הזבל הענקי המסריח של השיכון לידנו ומצד שני עוברים ושבים רואים חתן וכלה עומדים ומחכים וכל אחד מהעוברים צוחק עלינו לפי סיגנונו,מגיעה השעה-20.00 וגיסי-אין,
למזלי היה ברשותי רכב צבאי מצ'וקמק(הייתי בקבע)מסוג רנו 4 שלא היה נעים להגיע אתו לחתונה כחתן וכלה,אבל "באין ציפור שיר-כל זרזיר זמיר" ,מעט אחרי השעה-20.00 בלית ברירה ,עלינו לרנו הצבאי הגענו לאולם אחרי -21.00 ,,, וזה עוד לא נגמר,כשהגענו לחניה של האולם שתאמנו יומיים קודם,השומר מסרב לתת לי להכנס,אומר לי-"רק חתן וכלה",אני מסביר לו,אני החתן והוא לא מאמין לי,רק אחרי שאשתי יוצאת מהרכב והוא רואה את שמלת הכלה,הוא מסכים לתת לנו להכנס.
הגענו לתוך האולם רק ב-21.30 כשאורחינו נראו המומים לחלוטין.
זה-מרקורי בנסיגה עם התקלות והשיבושים!!!.
לכן אני חושב שהאישה שתלד במרקורי בנסיגה-אולי תסבול מתקלות,(המים ירדו לפני הזמן,האמבולנס יאחר,אולי תלד באמבולנס וכו',,,)
וא שום דבר אחר-מה דעתכם???