נסיגת מרקורי ולידה - דחוף

tgn13

New member
נסיגת מרקורי ולידה - דחוף

מעניין אתי לדעת בבקשה אם אני אמורה ללדת ב- 31/10 ונסיגת מרקורי השנה מתקיימת בין ה- 4/10-26/10, האם יחסיי עם התינוקת שאמורה להיוולד יהיו בעיתיים ולא טובים? אני מזל תאומים (13.6.74) ומושפעת ישירות מהמהלכים הללו.
ייתכן שאלד אפילו מוקדם יותר כמו שבדר"כ קורה אז מה קורה כשזה ממש באמצע התהליך?

מתלמד8

New member
tgn13 -נא להירגע מהקישקוש ששמו מרקורי בנסיגה

לי סיפרו שחתונה בזמן מרקורי בנסיגה משפיעה לרעה על חיי הנישואין, אני בן מזל אריה, התחתנתי כשמרקורי היה בנסיגה באריה,אני נשוי יותר מ-35 שנה ואני מאמין שאמשיך את הנישואין עוד-35 שנים בכיף,לצערי 2 אסטרולוגיות מכובדות בארץ עשו ממרקורי בנסיגה-"אסון עולמי"(אסור להתחתן,אסור ללדת,לא לערוך מסיבות וכו',,,) ,מרקורי נסוג 4 פעמים בשנה,כל נסיגה נמשכת כ-3 שבועות,כלומר כ-3חודשים בשנה,לפי זה ברבע שנה מתוך שנה נולדים ילדים שאוטומטית מסתכסכים עם הוריהם?.

יש אסטרולוגים הזויים שמוסיפים "לימים האסורים" 5 ימים לפני הנסיגה ו-5 ימים אחרי הנסיגה שזה עוד-40 ימים ,כלומר שיותר מ-4 חודשים בשנה ,,,אסור לנשום!! -זה נראה לך???

שתהיה לך לידה קלה ובמזל טוב.

tgn13

New member
הלוואי שהיית צודק אבל יש לי נסיון מר עם זה ונוכחתי לדעת שכל

הפעמים בהן התחלתי למשל עבודה חדשה, היה לי מאוד רע שם ופיטרו אותי או שאני התפטרתי לאחר זמן מה בו הייתי ממש אומללה. גם הסכמים הקפדתי לא לעשות כי לא רוצה שיהיו בעיות. אני לא אומרת שהבת שלי בטוח תריב איתי אבל זה עושה לי הרגשה קצת כבדה.תודה על תגובתך הריאלית, אני מכבדת אתה.

מתלמד8

New member
tgn13 -לדעתי את צריכה להיות רגועה גם אם -

את חושבת שנסיגת מרקורי משפיעה עליך ,מרקורי נעצר ב-25/10/14 ואת אמורה ללדת ב-31/10 כלומר כשאת תלדי בשעה טובה ,זה יהיה-5 ימים אחרי עצירת מרקורי.

שיהיה במזל טוב.

Y. Welis

New member
לא קשור ליחסים, אלא ליכולת התיקשור של הילד

כפי שתיתבטא בעתיד - רק כשיצטרך להתחיל לנסח דברים (כיתה א' ומעלה). תראפיה בזמן תוכל לסייע.
&nbsp
מצד שני - מעודד מאמץ יתר מצידו, שיכול לסייע לו בהמשך. אבל היום עם המיחשוב זו כבר בעיה מינורית.

מתלמד8

New member
ליאיר ו-WELIS מה דעתכם על תקלות ביום הלידה -

כשהלידה במרקורי בנסיגה ולא בעיות ביחסים עם האמא,או בעיות התקשור של הילד??.

השאלה שלי לדיון עולה מחוויה אחרת שעברתי כשמרקורי היה בנסיגה,אני בן מזל אריה, נשוי-35 שנים לבת מזל עקרב (בנוסף שנינו נולדנו ב-4 אוגוסט ו-4 נוב' והשמש הלידתית במפותינו בריבוע מדויק בניהן,)
בנוסף ביום חתונתי מרקורי היה בנסיגה באריה,מס' שנים אחרי חתונתי התחלתי להתעניין באסטרולוגיה.

בכל כתבה ובכל ספר אסטרולוגיה קראתי שהזיווג בין אריה ועקרב-"חסר סיכוי",אני קורא ולא מאמין,עד ששמעתי מ-2 אסטרולוגים שדווקא ההיפך, יש ביננו "גיבוי הדדי".,,,אז בעניין המזלות -הבעיה נפתרה.
אבל הוויכוח עם האסטרולוגים "ההיסטריים" ממרקורי בנסיגה-נמשך,בכל פעם שקראתי שחתונה(חתימה על חוזה-הכתובה) בזמן מרקורי בנסיגה יכולה להשפיע לרעה על חיי הנישואין של 2 בני הזוג עד כדי גירושין וכל פעם הגבתי שזה ממש לא נכון ,אני נשוי -35 שנים ומאמין שאשאר נשוי לאישתי עד יומי/יומה האחרון,,,,
הויכוח שלי עם ההיסטריים ממרקורי נמשך שנים רבות עד לפני כחודש,עד שקראתי הסבר מעניין(לדעתי מבריק) של חובבת אסטרולוגיה בפורום אחר ,היא כתבה כך,,,"חתונה בעת מרקורי בנסיגה אינה משפיעה בהכרח על חיי הנישואין של בני הזוג,אלא יכולה לגרום לתקלות,שיבושים ועיכובים ביום הנישואין".

,,,ואני קורא את הפירוש וצוחק,,, וצוחק,,,וצוחק,,,,,,

אם יש משהו שאשתי ואני זוכרים מיום נישואינו, זה את התקלה הענקית שארעה ביום נישאנו.

גרנו ליד הורי אשתי בבת ים והחתונה נערכה ברמת גן (תוכננה לשעה-20.00),סוכם עם חמי שהוא מסיע קודם את חמותי וגיסתי ביום החתונה לאולם וחוזר להסיע אותנו בשעה-18.00.
חמי יצא בשעה-16.00 מבת ים מחשש להתקע בפקקים,,,,,וכאן התחילו התקלות והשיבושים,בשעה-18.00 הוא לא הגיע,גם בשעה-19.00 לא,בשעה 19.30 נמאס לנו לחכות בבית(אז לא היו פלאפונים)וירדנו לחכות לבושים ולהמתין ליד הבית,מצד אחד עמד פח הזבל הענקי המסריח של השיכון לידנו ומצד שני עוברים ושבים רואים חתן וכלה עומדים ומחכים וכל אחד מהעוברים צוחק עלינו לפי סיגנונו,מגיעה השעה-20.00 וגיסי-אין,

למזלי היה ברשותי רכב צבאי מצ'וקמק(הייתי בקבע)מסוג רנו 4 שלא היה נעים להגיע אתו לחתונה כחתן וכלה,אבל "באין ציפור שיר-כל זרזיר זמיר" ,מעט אחרי השעה-20.00 בלית ברירה ,עלינו לרנו הצבאי הגענו לאולם אחרי -21.00 ,,, וזה עוד לא נגמר,כשהגענו לחניה של האולם שתאמנו יומיים קודם,השומר מסרב לתת לי להכנס,אומר לי-"רק חתן וכלה",אני מסביר לו,אני החתן והוא לא מאמין לי,רק אחרי שאשתי יוצאת מהרכב והוא רואה את שמלת הכלה,הוא מסכים לתת לנו להכנס.
הגענו לתוך האולם רק ב-21.30 כשאורחינו נראו המומים לחלוטין.

זה-מרקורי בנסיגה עם התקלות והשיבושים!!!.

לכן אני חושב שהאישה שתלד במרקורי בנסיגה-אולי תסבול מתקלות,(המים ירדו לפני הזמן,האמבולנס יאחר,אולי תלד באמבולנס וכו',,,)

וא שום דבר אחר-מה דעתכם???

מה שכתבת זה נכון מבחינה אסטרולוגית
הכי חשוב זה ההתאמה הבסיסית בין המפות של בני הזוג ( גם יום הפגישה הראשון חשוב, כי הוא התחלת התאריך). בקיצור , בקשר שבין שני בני זוג, אין תאריך קובע יחיד. כמרקורי בנסיגה יש עיכובים ותקלות זמניות. מצד שני, אם מאבדים משהו כשמרקורי בנסיגה, יש אסטרולוגים שטוענים שיש יותר סיכוי שהדבר יימצא בתום הנסיגה.

אכן כן: יום החתונה עלול להיות הניזוק העיקרי, בעוד שהדיאלוג הזוגי עצמו מושפע בעיקר מהתצלובת בין שתי המפות שלהם: הם יפגשו בחייהם את מה שאומרת התצלובת הזו, אבל ביום החתונה יפגשו את מרקורי..בהילוך אחורי.

יהיה מעניין..

ובכן

התכוונתי שהפקטור החשוב בחיי זוג הוא הצלבת המפות שלהם, ולאו דווקא הנעשה ביום החתונה שלהם. מצב הכוכבים ביום הזה משפיע בעיקר על ה..יום הזה, ולא על הנישואים בכלל.

Y. Welis

New member
נסיגת מרקורי לא תפגע בתקשורת הבסיסית, אבל תערים קשיים

ותאלץ השקעה מרובה מהרגיל - שבסופו של דבר תישתלם ותחזק את התיקשורת.
&nbsp
זו משמעות הדיסהרמוניה - מבחנים מחשלים.

למעלה