נסיון אחת שתים שלוש

למה לא בעברית ? האם זה מיועד

לקהל בחו"ל ? או לקהל אנגלו סכסי בלבד ? רוב קהל היעד שפת האם שלו עברית, ואם רמת האנגלית שלו נמוכה לא תשיגי אותו, ואם ידיעת האנגלית שלו סבירה גאותו הלאומית תיפגע ותפסידי אותו. אולי תשיגי סנובה אנגלו סכסית - האם זו הכוונה?

siv30

New member
מאוד, מאוד כבד

למרות שהעיצוב יפה ופרקטי , הקובץ כבד לאללה ולי עם חיבור מהיר של 1.5 לקח משהו כמו דקה שלמה עד שהוא נפתח. יקירתי, לקוחות עם חיבור רגיל לא יתנו לך את מרחב המחייה הזה. השאלה האם זו בעיה של השרת שעליו הקובץ אוחסן (קרי שרתי תפוז) או שזו בעיה של הפלאש (אם כי לא נראה לי שצריכה להיות בעיה כי 200 קילו זה לא נורא). יתכן שיש משהו בעיצוב שלו שגורם לו לעלות לאט (ניסיתי לפתוח אותו בדיסק המקומי שלי הוא עלה יותר מהר).

owolf10

New member
ההתחלה

נראית בהחלט מבטיחה. מאוד יפה, מתאים לשם שבחרת, מבחינה אסטטית. ייחודי. אכן לא הצלחתי להגיע לתוכן הלינקים, ואיני יודעת אם בגלל שאין תוכן עדיין או בגלל שלא היתה לי סבלנות לחכות. בהצלחה. הכיוון, מבחינה אסתטית, נראה לי טוב.

relax

New member
זוהי סקיצה בלבד, התחלה של האתר

לכן לא כל הלינקים פעילים.

relax

New member
ועכשיו הסבר:

ערב טוב! לא להתייחס להודעה הראשונה.. הקובץ השני הוא סקיצה התחלתית לאתר שלי. לא כל הלינקים פעילים. תגובות רבותיי.

motyka

New member
אוי ויי, גוואלד

גודלו של הקובץ כמעט 200 קילו. עד שהוא יעלה אצל צופה סתמי - הצופה יתייאש ויברח.

י יעל י

New member
בעיניי העיצוב נקי ומקסים

ובכלל לא מפריע לי שהלינקים לא כחולים עם קו מלמטה, להיפך. זה בכלל לא מתאים כאן. לדעתי דוקא יש אחידות טובה בקו ובעיצוב וזה תופס יפה את העין. למצוא את גודל הקובץ: כשהקובץ באקספלורר תלחצי על file-properties ושם זה מופיע. מחכה לראות את האתר השלם, בטוח שהוא יהיה יפהפה. יעל

למעלה