נסיון בזוגיות

נסיון בזוגיות

לילה טוב, אני בן 26. חסר נסיון בזוגיות עם בנות. תמיד הייתי בררן לגבי בנות זוג. תמיד הייתי עסוק בדברים אחרים. התחשק לי נורא להיות עם מישהי. הייתי לי ידידה שהתקרבנו מאוד. שכבנו פעמיים (היא הראשונה שלי). אני מרגיש נורא מוזר לגביה. ותוהה אם הרגשות שלי נכונים. היא "בסדר" מכל הבחינות. היא חכמה. היא נראת סביר (לא הטעם שלי בדיוק). היא בן-אדם טוב. היא אוהבת אותי. אבל היא לא מצחיקה אותי. הקול שלה לא מרגש אותי. אני לא מתרגש לראות אותה. יש לה פגם קטן בפנים שמפריע לי. אני חושב שהייתי שמח להציג בתור חברה בנות אחרות שאני אפילו לא מכיר ורואה סתם ככה. יחד עם זאת, אין לי שום אופציה אחרת נראת לעין. חפשתי באתרי הכריות. בפייסבוק. שלחתי הודעות. נסיתי להפגש. לא יצא מזה כלום. אני נראה טוב. יש לי הרבה תכנות טובות. כל הזמן שומע משפטים כמו: איך בחור איכותי כמוך לא מוצא מישהי. אני תוהה אם להשאר בקשר עם אותה ידידה/יזיזה. בהתחלה חשבתי שעם הזמן אוהב אותה יותר ויותר. אבל נראה שאני לא מחכה לראות אותה או מתרגש משיחות איתה. אח"כ התחילו מחשבות של: אני אצבור נסיון בזוגיות. ואח"כ אחליט מה עושים. ממשיכים או חותכים. אבל אפלו להגדיר אותה בתור חברה, קשה לי. אני גם לא מושלם. וחושב שכמו שלי יש מגרעות, אני צריך לקבל את שלה. אבל מצד שני - היא רוצה אותי הרבה יותר ממה שאני רוצה אותה. אני לא רוצה להתפשר בנושא הזה. אבל אם אמשיך לברור אשר לבד עוד הרבה הרבה זמן... לא יודע אם זו אינטואציה נכונה, או פשוט חוסר בגרות. חוסר הבנה שצריך להתפשר ואולי אח"כ דברים יסתדרו? ברור לי שאין תשובות של "נכון/לא נכון" ואני עושה בסופו של יום את הבחירה, אבל בכל זאת אשמח לתגובות

דווקא יש תשובות של נכון\לא נכון...

לא נכון לפגוע בה, ולהמשיך לצאת איתה כשהיא נקשרת ואתה לא. לא נכון להתייחס אליה כאל פוסטר שאתה לא רוצה להציג, נכון לזכור שהיא אדם שלם, כנראה טוב ובריא ממך- אם היא יכולה לאהוב, ולתת לעצמה להיקשר, ולבסוף, הכי נכון להניח לך מהלחץ, לתת לעצמך ספייס, וזמן, אתה בסה"כ צעיר, ודברים עוד יקרו, ואין לאן למהר. ממליצה בחום לוותר על ה"התנסות" הזאת, וכן ללכת לחפש משהו אמיתי, שיאתגר אותך, ולא משהו שמראש תסתכל עליו כאילו הוא מתחת לרמתך ואתה מתפשר. מעבר לזה, את האג'נדה הזו של כמה אתה שווה וכמה אתה ראוי- מומלץ בחום להחליף בהקדם. נשמע, וזה כבר בלי להכיר אותך מעבר להודעה הזו, שאתה חושב את עצמך קצת יותר מדי...

כמה דברים

"בריא ממך- אם היא יכולה לאהוב, ולתת לעצמה להיקשר" זה בדיוק הנסיון עליו אני מדבר. זה כמו שעוברים לגור בדירה לבד בפעם הראשונה. אתה לומד להתגמש עם שותפים. אתה לומד לוותר על דברים שאתה מחפש בבת הזוג שלך. אתה מתבגר. "אתה בסה"כ צעיר" למדתי מהנסיון הדל של חיי - אין אחת שתכנס בדיוק לתבנית הפנטזיה שיש לי בראש. אם אני אמשיך לחכות- אני גם אמצא מאה ואחת תירוצים למה לא לצאת עם בחורה כזו או אחרת. או למה לא לחפש בכלל. סתם מתוך עניין חפשתי בנות באינטרנט - ואפילו דייט אחד לא יצא לי מזה. מי שאתה מעוניין בה- לאו דווקא מעוניינת בך. אני רואה כ"כ הרבה זוגות לא סמטריים. שהבחור יותר מוצלח ואינטלגנט. שהבחורה יותר יפה (ולהיפך). אולי אני פשוט צריך ללמוד להתרגל/להתאהב במה שיש לי. "שאתה חושב את עצמך קצת יותר מדי... " זה בדיוק ההיפך. פחדתי שאני אצטייר כחסר בטחון (מה שדי נכון) ובגלל פחד שאני לא שווה ולא אמצא אחת אחרת, אני חושב להשאר איתה (יש לי מחשבה כזו בראש). לכן כתבתי שאני כן שווה משהו. שלא יחשבו שמדובר פה בבחור עקום שלא מסוגל לתקשר חברתית או נראה רע. רק כדי לאזן את מה שיכל להתפרש בין השורות. פרשת אותי בדיוק להיפך. איך בדיוק מקיימים שיחת יחסנו לאן. כשאני לא יודע לאן אני רוצה את יחסנו? אולי אני צריך עוד זמן. אני רואה אותה אחת לשבוע. כולה חודש. מכיר אותה די הרבה זמן, אבל על בסיס שיחות פייסבוק בלבד.

העניין הוא שאם עד עכשיו לא פיתחת רגשות חזקים

כלפי אף בחורה כשאתה בן 26 אז כן, זה מראה שאתה כנראה מנותק רגשית, בנית חומה מאוד קשיחה או לא יודעת מה, אבל הבעיה נשמעת לי שהיא בך ולא בבחורות שהכרת עד היום. אתה צריך לחפור בעצמך ולבדוק איפה אתה חוסם את עצמך רגשית. כפי שאמרה לך החולמת, אל תפגע בה ואל תשלה אותה רק בגלל שאין כרגע שום דבר אחר באופק.

אל תתפשר

אתה עדיין צעיר וחסר ניסיון אסור לך להתפשר על הראשונה שאוהבת אותך תצא החוצה תכיר תלמד תשכב עם בחורות העולם פתוח בפנייך . רק אל תתפשר

יש משהו מעודד בהודעה שלך

הבעיה שלי כל הזמן הייתה פחד מקשר מיני. פשוט חששתי מזה כל השנים. הבחורה הזו פרצה את המחסום הזה מבחנתי. אני מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמי. ופתאום בא לי תאבון להתחיל עם הרבה בנות. שכבתי איתה בפעם הראשונה כי ממש רציתי לשבור את המחסום הזה. פעם שניה כבר הרבה יותר נהנתי. בשלישית וברביעית- כבר הרגשתי טבעי. היה לי כיף כמו שדמיינתי שסקס צריך להיות. אני לא מנצל אותה. באמת כיף לי איתה. באותם רגעים שאנחנו שוכבים או סתם מחובקים במיטה. מה שגורם לי לתהות הוא שאני עדיין לא מתרגש לדבר איתה, סתם ככה. מצד שני - אני לא סובל. שמח יותר לשמוע אותה. אני חושב שככל שאנחנו שוכבים יותר, אני מתקרב אליה רגשית. אמונם לא מתרגש ברמות כמו שהייתי רוצה. אבל יותר כיף לי לשמוע ממנה. אני תוהה אם להמשיך לשכב איתה- כי נעים לי איתה פיסית. אני הרבה פחות לחוץ. לא חשבתי שאהיה ככה רגוע עם בחורה. זה נותן לי בטחון עצמי. אגו. אני סוף סוף מתחיל להנות מלשכב איתה. עצם העבודה שהיא מקבלת אותי כמו שאני עם כל הגחמות שלי- יש בזה משהו מעודד. כיפי. לא צריך להציג משהו שונה. כמו שאני- ככה היא אוהבת. מצד שני, אני עדין מפנטז להכיר בנות חדשות. יש לי תבנית בראש לאיך נראת הבחורה האולטמטיבית מבחינתי- וזו שאני שוכב איתה רחוק מזה. אבל מבחינת אופי - אני חושב שהקבלה המוחלטת של הבחורה הזו אותי - כמו שאני בדיוק אני לא חושב שאני אמצא את זה אצל אף אחת. הפחד לאבד משהו שאולי רק בדיעבד אבין שהיה טוב- מתשק אותי מלעזוב.

24 ברבלה

New member
גבר... לא חידשת כלום

סיפור חיינו אין גבר אחד שלא עוברת לו המחשבה הזו בראש שם המשחק הוא התבגרות תתבגר ותבין ואם לא אתה עלול לאבד אותה ורק אז להעריך כך או כך אתה עובר תהליך למידה ומטעויות לומדים.. אני מסכימה חלקית עם קודמתי... תחליט מה שתחליט רק אל תמשוך את הבחורה האומללה שמתחילה להיקשר אליך

פלא68

New member
אתה דפוק

היית בתול. באה בחורה והסכימה להיכנס איתך לקשר מיני, ואתה מיד מתחיל, לא בא לי, את לא ניראית לי ועוד. יאללה, תבסס מעט את הניסיון המיני שלך, צא איתה ותלמד לרגש אותה. אחרי שתצבור ניסיון תשקול את ההמשך. ופעמיים זה נחשב שאתה עדיין בתול. ותאמין לי שאתה לא חייב היום לעשות את הבחירות עד לגיל 100....אפשר לזרום מעט.

פלא68

New member
שנאמר - אתה דפוק

את הלב שלך כבר שברת. ואת זה אתה לא מסוגל לראות. איש אינו יודע מה יתרחש בהמשך. אתה תלמד מעט על מין - ותמשיך או שלא.

למעלה