נסיון ווילד בעזרת תוכנה....

Variety

New member
נסיון ווילד בעזרת תוכנה....

היי, הורדתי את התוכנה "BrainWave Generator" מהלינק שפרסמתי למעלה, זה פועל על עקרון ששומעים צלילים מיוחדים (בלי מסרים תת-הכרתיים עד כמה שידוע לי), שמשנים את גלי המוח לפי הפרשי הצלילים (תקראו את התאוריה באתר זה מאוד מעניין). בקיצר, כיוונתי את התוכנה ל Awaken Mind, ושמעתי את זה (צריך אוזניות סטריו כדי לשמוע - כאלה אם הבדל L - R) ולאט לאט ממש הרגשתי שאני משתק את הגוף, ואז איבדתי את המודעות לכמה שניות (כי היה מאוד משעמם), ושהיא חזרה, הייתי בויברציות חלשות - שמעתי צלילים מהמוח וקצת תמונות. בזמן שהגוף השתתק היה לי עקצוצים - זה היה נוראי, הרגשתי כאילו הרבה יתושים עוקצים אותי בנקודה אחת - ממש נוראי - החלטתי להתעלם מזה, זה היה מאוד קשה, אבל הצלחתי. זה מדי פעם חזר. טוב נו, פעם הבאה אני אמשיך יותר זמן. אבל העקצוצים האלה ממש נוראיים. חלומות פז, Variety-

Variety

New member
למה שלא תקרא?!

אולי תראה כמה התוכנה מעולה. היא משתמשת ביכולת של המוח לשנות את הגלים שלו, אז הוא משתנה לפי הגלים שהתוכנה משדרת (בעזרת אוזניות), ואתה יכול לעשות גלים שיגרמו לך להרדם, לחלוםחלום צלול וכו... אני משתמש באלה שעוזרים להרדם ולשמור על מודעות. זה טוב לווילד! חלומות פז, Variety-

ליטן א

New member
לא חייבים אוזניות....

אפשר סתם שני רמקולים בחדר - ליצירת "סראאונד"

חלמן

New member
חשבתם

אולי שיש לאנשים חדר גדול!!! והמחשב בפינה.. והמיטה בפינה... אם זה יהיה מרחוק זה משנה???? ומאיפה אני יכול להביא ת´תוכנה... ועוד משהו.. שלא כל כך קשור... למה אני לא זכרתי היום ושלשום ת´חלום????. א-כ-ז-ב-ההההההה

למעלה