נסיון לדיון-

The Mad Hatter

New member
נסיון לדיון-

למרות שנראה לי שהדיון הזה היה פה, זה לא שהפורום שוחה בהודעות או משהו. אז עד שמישהו יצוץ עם משהו מקורי יותר, לאיזה ספר מבין הספרים ששייכים לסדרת ה...לא-שייכים (פירמידות, ראי-נוע, אלים קטנים וכו') היו יכולים להיות תת-סדרה טובה (ואם יש רעיונות אחרים לתת-סדרה אתם מוזמנים לכתוב. או משהו. מה שבא לכם). ואם לא, הנה תהיה- מי מנצחת בקרב מבטים-סוזאן או גראני? אני רק מקווה שלא יסגרו את הפורום בקצב הזה...:/

Fingertip

New member
בקשר לספרים...

The Truth לא
ראי-נוע הוא לא ספר לא קשור... הוא קשור לסדרת המכשפים... אהד.

The Mad Hatter

New member
בספר לא קשור-

הכוונה היא לספר שהגיבורים הראשיים שלו לא שייכים לתת סדרה. גם בthe truth יש את המשמר, אם אני לא טועה P: ולדעתי-אני לא חושבת שsmall gods יכול להיות תת סדרה טובה במיוחד, כי זה סיפור סגור (אני לא מצליחה להתנסח פה...P:), אבל תמיד היתה לי חיבה לomnians האלה. את פירמידות לא ממש אהבתי (אולי זה בגלל שלא הבנתי?), ראי-נוע היה נחמד ואת the truth...אני צריכה לקרא שוב בשביל להחליט. טוב, עדיין אין לי תשובה... ~ספוילר לlords and ladies?~ גם אני חושבת שגראני היתה מנצחת בקרב מבטים, אבל היא עדיין הפסידה ל...מכשפה המודרנית הזו שהשם שלה ברח לי-לפחות מבחינה טכנית.

Fingertip

New member
../images/Emo58.gif ל-LaL....

אבל התחרות לא הייתה מבטים אחת עם השנייה, אלא עם השמש
וחוצמזה, אם גיטה לא הייתה מתערבת, אני בטוח שאזמה הייתה מנצחת בדרך אחרת... אהד.

DviRincewind

New member
מה שמיוחד ב-The truth

זה לראות איך נראה המשמר לעיניים זרות. כי בתכל'ס, זה די קל לגלות חיבה לקומנדר ויימס כשאתה קורא ספר מנקודת המבט שלו, אבל TT מציג נקודת מבט מעניינת עליו מעיניו של וויליאם. לא ככה?

Fingertip

New member
בקשר לקרב המבטים (../images/Emo58.gif ל-ToT)

לדעתי גראני תנצח, ולו רק בגלל העובדה שסוזן תהיה מופתעת במיוחד. ב-ToT היא הייתה מופתעת מנאני, ואזמרלדה עולה פי כמה וכמה על גיטה בקרבות מבטים... חוצמזה, לגראני יש הרבה יותר נסיון בזה, ואפילו מול סבא של סוזן. לא
אהד.

alond

New member
LOL ../images/Emo58.gif

בדיוק סיימתי עכשיו את maskerade ויש שם משחק פוקר בין מוות וגראני. אחרי שמוות "מפסיד" הוא שואל מה גראני הייתה עושה אם הוא היה מנצח... LOL

למעלה