נסיון להעלות תמונה.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
נסיון להעלות תמונה.

אני לא בטוח אם הצלחתי לכווץ אותה

naja

New member
הנסיון הצליח.

זו הייתה הנחשת jungle carpet שלי. ועכשיו הפיתון דם הזכר.

naja

New member
ההקטנה של התמונות מורידה את האיכות.

גם ככה התמונות לא הכי טובות והכיווץ שלהן לא משפר את העניין. במציאות הנחשים האלה נראים הרבה יותר טוב. זו הפיתונת דם הנקבה.

naja

New member
הכוונות היו טובות.

הביצועים הרבה פחות.... בהזדמנות ככשיהיה לי כוח להבין איך המצלמה פועלת אני אצלם תמונות חדשות.

k a t h y

New member
יפים!!!

תוסיף גם עוד תמונה של הבורמזי שלך אם לא קשה לך...

naja

New member
תודה תודה.

האמת היא שמכ הבורמזים הלבקנים שראיתי עד היום הוא היחיד עד כמה שזכור לי שהגוף שלו ברובו צהוב ולא לבן. בד"כ כשהם מתבגרים אז הצבע הלבן שולט.

התמונות נראות טוב בהרבה מאלו

שפרסמת בעבר הקטנת התמונה עוזרת. יופי של ג'נגל ממש לצלם אותו באיכות טובה יותר ולעשות פוסטר.

naja

New member
לדעתי הן הרבה פחות חדות.

על המחשב שלי הן נראות הרבה יותר טוב(בגודל ממוצע של 800KB).

gaichuk

New member
האיכות לא רעה בכלל...

השאלה הנשאלת היא האם אתה מכווץ כיווץ אוטומטי או מקטין ל249KB? אני מניח שיש לך מערכת הפעלה XP... 800KB זה ב-BMP או JPG?

gaichuk

New member
אני אסביר את עצמי...

ההקטנה שעשית דומה לזו שמתאפשרת במערכת XP. אתה שולח לעצמך את התמונה ואז אתה נשאל אם להקטין או לשמור באותו הגודל. גודל התמונה למעשה לא ממש משתנה אלא הנפח שלה (שהוא בעצם פונקציה של הרזולוציה-איכות/חדות). נסה בעזרת IMAGE של IRFAN לעשות RESIZE ושנה את הגודל ל-249 KB שזהו הגודל המקסימלי שניתן לשלוח לפורום ישירות. תתקבל תמונה באותו גודל+- עם רזולוציה נמוכה אמנם מהמקור אבל יותר טובה מההקטנה האוטומטית. בהצלחה. נשמח לראות עוד תמונות.

gaichuk

New member
ולדוגמא....

תמונות שקיבלתי מחבר (שלא אוהב נחשים) שראה באינטרנט ושלח לי. אני חושב שקוראים לנחש SAMSON ...

gaichuk

New member
ועוד דוגמא...

קצת ניסחפתי קודם. הגודל של התמונה הוא הנקודה. הנחש יפה בפני עצמו.

אני לא מבין כלום במחשבים אבל

אני יודע איך נראה נחש יפה וזה בורמזי ממש ממש יפה נראה שהוא גם הטרו לירוק, לכתמים שלו חסרים השוליים שיש לבורמזים רגילים.

naja

New member
בקשר לבורמזי.

תודה על המחמאות. בקשר לזה שהוא הטרו לירוק- קשה לי להאמין מאחר והוא בקע ב97 ואני משער שאז בורמזי אלבינו הטרו לירוק עלה לא מעט אבל מי שייבא אותו לארץ היה אחד שהתמחה ביבוא חיות זולות(וכמובן שרובן היו חולות...) וקשה לי להאמין שהוא היה קונה אחד כזה ומוכר אותו במחיר שאז הוא מכר. אבל.....אני מאוד מקווה שהשנה נצליח לברר אם הוא הטרו לירוק או לא...

naja

New member
אתה שואל שאלות קשות.....

הדרך היחידה שמצאתי לכווץ תמונות( המלצה של טל פסטמן) היא להוריד אותן למצגת powerpoint ואז להקטין אותן בעזרת הכלים(פשוט להוריד גודל באחוזים). אם יש לך שיטה אחרת ואתה יכול להסביר אותה בצורה קלה(למאותגרים...) אז אני אשמח לשמוע ולהקטין עוד כמה תמונות.

למעלה