נסיון למשחק
האלתיומטר

האבק

New member
נסיון למשחק ../images/Emo47.gif האלתיומטר../images/Emo47.gif

אז המשחק הזה יהיה מן משחק "חידות באפילה". אני מפרסם פה כ-10 שאלות בנושא חומריו האפלים ואתם מפרסמים את התשובות רק בתוכן ההודעה . אתם יכולים לפרסם את כל התשובות או רק את אלה שאתם יודעים. בסוף כל משחק זה שענה על הכי הרבה תשובות נכונות, או שענה עליהם ראשון - הוא הזוכה
אם הזוכה יגיע לכנס עולמות - יקבל מתנה
אז ככה השאלון 1. על כמה עולמות מספרים לנו בטרילוגיה? 2. מה ליירה ופאן עושים בתחילת הספר? 3. מה עושה הקוף הזהוב כשקולטר מנקה את ליירה במערה? 4. איזו מתנה קיבלה ליירה בתחילת הספר הראשון? 5. מה צריך היה האב מק'קפיי כדי לשלוח את הפצצה על ליירה? 6. מה צורת הדמון של לורד קרלוס לאטרום? 7. מה צורת הדמון של פארדר קוראם? 8. איזה דב נהרג במהלך הספר? 9. את גופתו של מי אוכלים? 10. מי הצליח לשלוט ברפאים? חידון מהנה

L 0 L

New member
../images/Emo204.gifעונה

1. על כמה עולמות מספרים לנו בטרילוגיה? 6 נרא לי 2. מה ליירה ופאן עושים בתחילת הספר? נכנסים לחדר ההסברה ומתחבאים בארון 3. מה עושה הקוף הזהוב כשקולטר מנקה את ליירה במערה? 4. איזו מתנה קיבלה ליירה בתחילת הספר הראשון? את האלתיומטר 5. מה צריך היה האב מק'קפיי כדי לשלוח את הפצצה על ליירה? 6. מה צורת הדמון של לורד קרלוס לאטרום? 7. מה צורת הדמון של פארדר קוראם? חתולה 8. איזה דב נהרג במהלך הספר? יופיר 9. את גופתו של מי אוכלים? 10. מי הצליח לשלוט ברפאים? גברת קוטלר בע הרבה אני לא יודעת

Sunflower Fairy

New member
נאמ../images/Emo204.gif

עד כמה שאני זוכרת, וזה.
1. יותר מידי >< המ, רגע.. *סופרת* 5 בערך. 2. מתחבאים בארון
3. מלטף לה את השיער או משהו כזה, לא?
[לליירה, לא לקולטר] 4. אלתיומטר?
(או שיש מתנה אחרת שהיא מקבלת ואני לא זוכרת?) 5. שיער!! או סתם חתיכה כלשהי מהגוף שלה.
[אה, לא, זה הארי פוטר והפולימיצי. ><] 6. זה לא צ'ארלס לאטרום?
נראה לי לטאה, לא? 7. חתולה!! עם מלאמלא צבעים, וזה. 8. יוריק.
וגם יופור, אבל הוא לא נחשב. 9. לי סקורסבי. *מייבבת* 10. קולטר המזוויעה. טוב, אם הצלחתי לענות פה על יותר משלוש שאלות נכון אני נותנת לעצמי צל"ש.
עשיתי היום פסיכומטרי וזה ייבש לי לחלוטין את המוח, כך שאם יש פה משהו הגיוני אני אתפלא מאוד.

Sunflower Fairy

New member
אוי ואבוי../images/Emo204.gif

עכשיו הסתכלתי בתשובות שלי.
איזה שטויות כתבתי שם! טוב, נו, הייתי תחת השפעת הפסיכומטרי, זה לא נחשב.

~לא הסתכלתי על תשובות של אחרים~

השאלון 1. על כמה עולמות מספרים לנו בטרילוגיה? אממ.. העולם של ליירה, העולם שלנו, צ'י-טגסטה (או איך שלא כותבים את זה), המולפה, המוות.. זה 5, אבל אם מחשיבים גם עולמות שלא ממש היינו בהם אבל סיפרו לנו, כמו העולם של הגליוויספים וזה של הלורד עזריאל אז זה 7 נראה לי 0_ס 2. מה ליירה ופאן עושים בתחילת הספר? מתגנבים אל תוך חדר ההסבה ואחר כך מתחבאים שם בארון הבגדים.. 3. מה עושה הקוף הזהוב כשקולטר מנקה את ליירה במערה? הורג עטלפים ותולש להם את הכנפיים לשם ההנאה, או משהו כזה.. 4. איזו מתנה קיבלה ליירה בתחילת הספר הראשון? האלתיומטר 5. מה צריך היה האב מק'קפיי כדי לשלוח את הפצצה על ליירה? אממ.. קורבן או דמון..(?) 6. מה צורת הדמון של לורד קרלוס לאטרום? זה היה קל יותר אם הייתי זוכרת מי זה.. 0_ס 7. מה צורת הדמון של פארדר קוראם? חתולה מדהימה ביופייהP: 8. איזה דב נהרג במהלך הספר? יופור משהו 9. את גופתו של מי אוכלים? אממממ..... ניחוש- יופור..? אני לא זוכרת.. 10. מי הצליח לשלוט ברפאים? קולטרP:

אממ.. אם ב-6 הכוונה

ללורד צ'ארלס.. שזה לורד בוריאל.. אז הדמון שלו זה נחש.. ואם זאת לא הכוונה אז אני לא יודעתP:

ועכשיו אני:

1. מספרים על שלושה אני חושבת, אבל כל פעם שהסכין חותך נוצר עוד עולם, לא? 2. מתחבאים בארון. 3. אוכל עטלפים. 4. אלתיומטר. 5. הוכחה לכך שהיא "חווה". 6. נחש. 7. חתולה יפהפיה בצבעי סתיו. 8. יופור רקניסון. 9. לי סקורסבי. 10. ויל.

Fairywitch

New member
מנסה לענות בלי להציץ:

1. על כמה עולמות מספרים לנו בטרילוגיה? וואו, הרבה
אבל יש 3 עיקריים, שלנו, של ליירה, של המולפה. יש גם עולמות שעובירם בדרך, ואני זוכרת בעיקר את עולם המתים... 2. מה ליירה ופאן עושים בתחילת הספר? מתגנבים לחדר ההסבה. 3. מה עושה הקוף הזהוב כשקולטר מנקה את ליירה במערה? לא זוכרת. מכין אוכל אולי? 4. איזו מתנה קיבלה ליירה בתחילת הספר הראשון? אלתיומטר 5. מה צריך היה האב מק'קפיי כדי לשלוח את הפצצה על ליירה? שיער שלה 6. מה צורת הדמון של לורד קרלוס לאטרום? מי זה?
7. מה צורת הדמון של פארדר קוראם? לא זוכרת
8. איזה דב נהרג במהלך הספר? יופור רקניסון, אאל"ט. 9. את גופתו של מי אוכלים? שכחתי את השם, אבל זה ההוא עם הכדור הפורח. 10. מי הצליח לשלוט ברפאים? וויל וליירה אולי?

Fairywitch

New member
שעובירם=שעוברים

ויש גם את העולם הזה שהכול לבן בו או משהו כזה...

אנסה את מזלי

1. על כמה עולמות מספרים לנו בטרילוגיה? ארבעה. 2. מה ליירה ופאן עושים בתחילת הספר? מתחבאים בארון... 3. מה עושה הקוף הזהוב כשקולטר מנקה את ליירה במערה? תופס עטלפים או חיות ואוכל. 4. איזו מתנה קיבלה ליירה בתחילת הספר הראשון? אממ, האלתיומטר? 5. מה צריך היה האב מק'קפיי כדי לשלוח את הפצצה על ליירה? שיער או חלק מגופה. 6. מה צורת הדמון של לורד קרלוס לאטרום? נחש. 7. מה צורת הדמון של פארדר קוראם? - 8. איזה דב נהרג במהלך הספר? יוריק. 9. את גופתו של מי אוכלים? לי סקורבי. 10. מי הצליח לשלוט ברפאים? -

האבק

New member
../images/Emo22.gif והתשובות

1. גם התשובה 6 וגם התשובה 7 מתקבלות. העולמות שמופיעים: ליירה, שלנו, מולפה, צ'יטגטסה, העולם של עזריאל, עולם המתים. מי שספר גם את עולם הגליווספים (ה-7) זה גם בסדר. 2. מתחבאים בחדר ההסבה. 3. תולש כנפי עטלפים. 4. אלתיומטר כמובן
5. חתיכה מהשיער שלה, שאותה הוא גנב מהתליון של הגב' קולטר. 6. [זה צ'ארלס לאטרום, התבלבלתי] : והדמונית שלו היא נחש. 7. חתולה. 8. יופור
9. לי סקורסבי. 10. הגב' קולטר. מישהו הצליח לענות על הכל נכון?

Fairywitch

New member
יש לי 5 תשובות נכונות../images/Emo13.gif

אחרי קריאה אחת זה בסדר בעיניי

למעלה