נסיון לפירוש חלום

גלי ר

New member
נסיון לפירוש חלום

רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי בתהליך של פירוש החלום. אני מרגישה שהתהליך הוא מצויין עבורי. ושיש בחלומות האלו שלי מסר עבורי והמלצה על איך להמשיך לחיות חיים שיהיו בריאים ומאוזנים. אלישוע יש לך רעיון מה הפירוש של "תחליף מזון לתינוקות שמורכב מעינים וטחול של כבשים"? ולכל מי שיש הערה או הארה, אשמח לשמוע תודה גלי החלום: אנחנו נמצאים בקיבוץ, באיזה אירוע משפחתי. מזג האוויר נעשה גרוע, ערפל וגשם. ולכן המטוסים לא יכולים לנחות. אנחנו רואים מטוסים גדולים מבעד לערפל, אבל ברור שתנאי הראות לא מאפשרים להם לנחות. שעת אחר צהרים. הסערה מתחזקת, גשם ורוח חזקה כולם בורחים מרחבת הדשא אל הבנין שבסמוך. התינוק נמצא עם האיש שלי אי שם בשטח האירוע, אני לא יודעת בדיוק איפה, אז אני רצה עם כולם אל הבנין ושם בפתח, בתוך כל הבלגן של אנשים רצים ומשבי גשם, אני עומדת וצועקת שוב ושוב את השם של האיש שלי עד שהוא מוצא אותי ומגיע עם התינוק. הוא מחבק אותי ואומר לי שזה היה חכם מיצידי שלא התרוצצתי לחפש אותו בכל השטח בתוך הסערה אלא עמדתי בפתח הבניין בדיוק בנקודה היחידה שדרכה כולם צריכים לעבור. אני צוחקת ובוכה בהקלה ומחבקת אותו ואת התינוק, ונרגעת. ברור לנו שנצטרך להשאר בקיבוץ עוד יום או יומיים עד שהסערה תחלוף. אני רצה ומחפשת את הקופסא של הסימלאק שהבנו. יש הרבה בלגן בגלל הסערה אבל בסוף אני מוצאת את הקופסא, יש בא מספיק לארוחה אחת או שתיים, וברור לנו שנצטרך להשאר בקיבוץ עוד יום יומיים. זו בעיה אמיתית. בקיבוץ מציעים לנו להשתמש בתחליף מזון לתינוקות שמורכב מעינים וטחול של כבשים. זה מאוד לא מוצא חן בעיני. התעוררתי מוטרדת. בהרגשה ששכחתי להכין את הבקבוק לארוחה הבאה. וזה באמת היה נכון. ורצתי מהר להכין את הבקבוק לפני שהתינוק יתעורר.

היי גלי

אני זוכר שכבר העלית את החלום הזה בעבר. זה היה זמן קצר לאחר השרשור על האם הדרך מוצאת אותי או אני אותה. תחליף מזון מעינים וטחול של כבשים ? לא יודע. תראי כל הסיפור הוא על הקשר בינך ובין עצמך. אין קשר ישיר או נגיעה ישירה לילדך ואישך הם מהווים רק את הגורמים המעוררים את החלימה. את חיה בעולם, הקיבוץ הוא החיים על פני האדמה, האורחים הנוספים הם כולנו בני משפחת האדם החיים איתך כאן בעולם הזה, רק אורחים לכמה רגעים במסיבת החיים. יום אחד לפתע החיים מצ'תקמקים להם ומצאת את עצמך נבלעת לתוך מצב של חוסר יכולת להגשים את עצמך. לאט לאט איבדת את האחיזה בחיים ולא מצאת מקום להניח את רגלייך ולנוח בו. כל זה קרה לא רחוק מהזמן שבו חצית את קו מחצית חיי הפוטנציאל של אישה ממוצעת ( יש דבר כזה? ). משהו בך לא היה בטוח שישאר כאן, וברור למה. משהו שני רצה לאחוז בכוח וגם זה ברור למה. השארת עיניינים לא גמורים מאחור. כאילו שאת חצוייה ולא נמצאת במקום אחד. חלקך מטייל בסביבה וחלקך בנקודה אחרת ראויה יותר. נחלקת לשניים. חלק ממך בחוץ וחלק אחר במחסה מבפנים. החלק שבפנים הוא האינטואיציה, הקול הפנימי שמדריך אותך ( תקראי את החתימה של I WAS HOPPING ) מצאת לעצמך פיתרון, מחסה, תשובה, תרופה, בית חולים, בית הבראה ? ), בכל מקרה קיימת עבורך אפשרות להשאר מוגנת יחסית מפני תלאות החיים. מצאת מעבר בין ההכרות את קוראת לעצמך להגיע בעקבות הקול הפנימי. ואז הצד הזכרי שבך אומר לצד הנקבי, טוב מאוד שהלכת בעיקבות הקול הפנימי שלך. ועכשיו, למרבה הבעסה ברור לך שתאלצי להשאר "בקיבוץ" עוד כמה עשרות שנים נוספות
כי הסערה כאן גם כשהיא חולפת היא חוזרת. ככה זה בקיבוץ הזה. חבל שהסימילאק לא הספיק ל 8 ימים. הכי טוב להיות תמים כמו כבשה וללכת אחרי הקול הפנימי. אולי עיני הכבשה מלמדות על תום ויושר ואמונה ברועה ( החיים ) והטחול זה תכלת, ציצית שכולה תכלת, ניקיון וטוהר פנימיים. כמו אחרי גשם. מקווה שנתן משהו.

גריני

New member
מהו הטחול שלנו, אלישוע?

מה הוא מסמל? מה מתוכנו מתנקז לתוכו? כבשה אומנם מסמלת תמימות, אבל יש בה גם סמליות אחרת (אותה כבר כתבתי לגלי, ויש לי תחושה שלזה כיוון החלום) = "עדר כבשים", לא ללכת "כצאן לטבח"...

קשור לחיסוניות וכמחסן דם רזרבי

מבנה הטחול - הטחול מורכב משני סוגי רקמה: מוך לבן: רקמה הדומה לרקמת לימפה רגילה, ובה מיוצרים בעיקר לימפוציטים ומונוציטים (תאי דם לבנים - מערכת החיסון ). מוך אדום: רקמה ספוגית מלאת דם וורידים גדולים. פירוק תאי הדם האדומים מתרחש במוך האדום. תפקידי הטחול - הטחול מתפקד כמאגר דם, מייצר תאי דם לבנים, ומפרק תאי דם אדומים פגומים או מתים. כשהגוף זקוק לתוספת דם, הטחול מתכווץ בהשפעת אדרנלין, ומוציא מתוכו תוספת תאי דם לזרם הדם. הטחול מייצר גם נוגדנים. מחלות הטחול - הטחול הוא מושב "מאוד חשוב" למחלות השונות, כגון זיהומים, שאתות וכו'. המחלות הללו יכולות להיות מחלה בפני עצמם, הוא סימפטום של מחלה. ילדים קטנים חסרי טחול, רגישים מאוד לזיהומים ע"י חיידקים. לעומת זאת, אצל מבוגרים חסרי טחול לא נמצאה עלייה ברגישות לגבי זיהומים.

גריני

New member
"מוך לבן"....../images/Emo12.gif

בדיוק כמו כבשים..... הממממ... מעניין גלי? מה את אומרת?

גלי ר

New member
תודה גריני

תודה גריני על המשך התמיכה בתהליך הפירוש. זה באמת תהליך שתורם לי. אני מרגישה שאני נעזרת בתשומת הלב הנהדרת שיש כאן במקום הזה כדי לתת לתהליכים פנימים להמשיך ולפעול. אני רוצה לשתף אתכם בצעד נוסף שעשיתי - שלחתי במייל את הליינק לחברים וחברות טובים שלי, וקיבלתי מהם תגובות מדהימות - חלקן גם בתגובות בפורום. אני מצרפת כאן בהשמטות קלות מייל של חברה טובה שלי שהיא הילרית. קראתי את הדברים שלה כבר כמה פעמים ואני ממשיכה לחשוב ולעכל את מה שהיא אומרת לי. היא כתבה: "תודה על שכיתבת אותי!!! קראתי בעניין רב את התכתובת כולה מן ההתחלה ועד הסוף ואני מציינת בפניי כי אכן מצאת מקום של תמיכה אמיתית ופירגון ללא התערבות האגו - בפורום הנ"ל. אשרייך!!! אני מרגישה שלמדתי שיעור או שניים ממה שאת מספרת שם, אז שוב תודה!!! ובכל זאת קשה לי שלא להגיב את מה שאני חשה כלפי כל עניין המחלה שהסעירה את פסטורליות חייך, זה לא חדש מה שאני חשה, אך ראיתי את זה מבצבץ הן מתוך החלום והן מתוך דברייך בתכתובת עם האחרים בפורום. אתמול בשיחה סתמית שהיתה לי עם ___ (הבן שלה) על לימודים ובחינות בגרות הוא אמר לי :"את יודעת אמא, יש אנשים שצריכים שהמורה תחלה או תיעדר כדי ששיעור יתבטל וכך יוכלו להרשות לעצמם שעה חופשית, אני לא מרגיש ככה, כשאני מרגיש שלא מתאים לי ללמוד אני פשוט מייצר לעצמי שעה חופשית. זה די מגוחך שאנשים מחכים שמשהו חיצוני יקבע להם מתי יש להם רשות לנוח...". והוא בן 17 ... מה שאני מנסה לומר הוא שאין קשר בין זה ש"חופשת הלידה" שלך נסתיימה באופן רישמי, לבין זה שאת אמורה או צריכה לחזור למעגל העבודה. המחלה הזאת ניתנה לך במתנה על מנת שתהיה לך לגיטימציה בעיני עצמך לפרוש מן ההתנהלות הרגילה שאת קוראת לה "חיים" ולבדוק תוך כדי מצב של פניות ומנוחה עמוקים ואמיתיים - מה את באמת רוצה. ואני לא מתכוונת לזה שתספרי שוב שמה שאת רוצה באמת זה ____ או איזה סטרט אפ אחר מדהים או לשפר את חייהם של עוד מליון בני אדם אחרים על הפלנטה באופן מרשים. אני מתכוונת לחיים שלך הפרטיים.(וברור לי לגמרי שהחיים שלך היו ממש פסטורליים ואולי אפילו אידאליים לפני גילוי המחלה - זה גם מופיע בחלום, אבל... ) אני מתכוונת להיכנס עמוק פנימה ללב שלך ולשאול אותו מה הוא באמת רוצה, כי כמו שלמדת היטב לסמוך על הגוף שלך עלייך ללמוד לשחרר את הראש לגמרי ולאפשר ללב שלך להוביל את הדרך החדשה של התנהלות חייך כי רק הוא יודע באמת איך לשחרר אותך מן ההתנהלות הישנה ומן הדפוסים החזקים המחזיקים בך ואשר יצרו את המחלה. אני אכן מסכימה עם זו ( clipsa) שכתבה שימין הוא צד של נתינה וכי יש חוסר איזון בולט בין מה שאת נותנת למה שאת מרשה לעצמך לקבל... ואת זה כדאי לשים במקום ראשון, כמובן... היו עוד כמה דברים בחלום שמשכו את תשומת ליבי - אבל עליהם אולי נשוחח בע"פ... (גלי) אהובה, אני מעריצה כל צעד שאת עושה בדרך ואני יודעת שאין צעד שגוי, יש אולי רק צעדים ארוכים יותר וקצרים יותר. ואני רואה שאת מתמודדת באופן נפלא ומופלא, אין בי ולא היתה בי כוונה לבקר או לומר שאני יודעת טוב יותר, אבל לא לומר מרגיש לפעמים כמו לשקר - אז אמרתי..." *** תודה לכם גריני, אלישוע, דניאל, קליפסה, דון-דונה, ונדי2 freearth10 ועוד, תודה לכולכם. אשמח לשמוע עוד מכל מי שרואה דברים אותם הוא רוצה להראות לי. גלי

הילדה נטע לי שנפטרה אמש על שולחן

הניתוחים בגלל נסיון לתקן פזילה ( עיניים, לייזר.. ) תרמה את ליבה לילדה נורה אבו מוך. מוך לבן = לאבו מוך לבנהיה.

למעלה