נסיון לפתוח מנהג פורום חדש ...

mikadany

New member
נסיון לפתוח מנהג פורום חדש ...

שמתי לב שיש בפורום שרשורי יום חמישי (הדברים הטובים שקרו השבוע ושרשור אוכל), אבל אין שום שרשור קבוע להעביר את השביזות של יום ראשון. אז... בנסיון להפיג את השביזות שלי (שכרגע לפחות מאיימת להשתלט עלי סופית ולגרום לי לקחת יום חופש) אני מכריזה בזאת (כמובן, ברשותכם) על שרשור - הדברים הטובים שהולכים לקרות השבוע. ככה השבוע יעבור מדבר אחד טוב לאחר ויעבור (אני מקווה) יותר מהר. הדברים הטובים לשבוע הקרוב: 1. היום בערב נסגור סופית את המקום לחתונה (מלון השרון). 2. מחר בערב קבעתי לי פגישה אצל מעצבת לחיפוש שמלות כלה (וגם ביום רביעי אצל מעצבת אחרת). 3. בימים הקרובים אני הולכת להיות כמה פעמים בבימ"ש, מה שמבחינתי זה טוב כי זה מפיג קצת את השגרה של המשרד. 4. עוד מעט מגיע סוף החודש והמשכורת... 5. במהלך השבוע נלך לסרט (כנראה עידן הקרח 2) עם שובר מתנה. זה מה שעולה לי בראש כרגע - אתם מוזמנים להוסיף את הדברים הטובים שלכם!!!

פ א ב

New member
נשמע כמו TO DO LIST של דבר טוב../images/Emo13.gif

להיות פרודוקטיבית.
להנות מחתונה ביום רביעי.
לטעום חגיגת אוכל חלבי ביום חמישי (אצל הורי).
לעשות קניות ולארח בשישי.
להתארח בשבת בצהרים

Darth Foofoo

New member
אני בעד

בשבועות האחרונים אני עסוקה רק בדברים טובים. קודם כל האתר שלי שהולך וקורם גידים ואפילו העיצוב קיבל חותמת ממעצב אתרים מאוד מוכשר שאני מאוד תופסת ממנו . הדירה שלנו שכל יום אני מוסיפה בה עוד משהו והופכת אותה יותר לקן החם שלנו והמבצר שלי הפרטי . אני חייבת לומר שיש לה ריח מדהים של ניקיון וסבון טוב כזה ( התחרפנתי אבל זה באמת ככה ) וכל מה שבישלתי בשבועות האחרונים היה ממש מעדן ( גם דברים שניסינו לראשונה ) ואפילו נגמלתי מתסמונת הפיתה ועליתי לתסמונת הלחם החי ( העוגות קצת גבהו לאחרונה ). הדברים הרעים מתחילים להכנס לפרופורציות , פתאום כולנו נושמים יותר לרווחה , דברים נסגרים וכן רואים דרך להיות אופטימיים בגזרה המאוד קשה שהיתה בשנתיים האחרונות. עברה עלינו שבת מדהימה . ואני יכולה לומר שממש טוב לי הטוב הזה מגיע מבפנים .

ללצה

New member
דברים טובים השבוע ../images/Emo57.gif

השבוע יש לחצי יומולדת וזה יוצא בדיוק ביום של עבודה מטורף לשנינו , אבל בכל מקרה אני מנסה לסדר שנוכל לצאת בערב לבלות. יש חג- שזה תמיד טוב ביום שישי- נחגוג את היומולדת עם כל החברים בפיקניק בשבת- ארוחה שווה אצל אמא שלי, ובערב עובדים..... חבל אבל ..... אין בררה

Mורני

New member
דברים טובים שיקרו השבוע

חברה הכי טובה שלי נוחתת ביום רביעי לחודש לחתונה שלה
אנחנו נוסעים לחג אצל אמא של הגבר , יהיה הרבה מנוחה . הולכים השבוע לסרט "צופן דה וינצי" ומחכים בשקט שיום רביעי יגיע ומהר

דברים טובים להשבוע

|כוכב| הגמילה של החמוד שלי הקטנצ'יק תמשיך חלק |כוכב| האבחון של האמצעי יעבור בשלום |כוכב| אולי אני אצליח לעשות קצת קניות לא יזיק |כוכב| המצב בחנות ישתפר
|כוכב| אולי נעשה הליכה סוף סוף .... |כוכב| אני אפסיק להיות אמא חד הורית והבעל שלי יהיה קצת יותר בבית

דברים טובים שצפויים

הובטח לי מאמא לקבל זוג קרוקס השבוע
לא עובדים ביום שישי כי שבועות
ביום חמישי בערב הולכים לארוחה אצל ההורים של אורן, שהסכמתי להגיע אליה ממש בקלות (מה שמאוד לא אופייני לי).
יש מזג אויר יפה, אולי אלך לים.
בינתיים השבוע התחיל טוב, מקווה שימשיך ככה. שבוע טוב לכולם!

למעלה