התמונות של הטונות שתפסתי: תמונה 1
פ פלמידה New member 8/1/03 #11 אני תפסתי אותם באשדוד ליד המים החמי זרקתי קרוב וזה אני בתמונה השתמשתי במרמיר חי ובבורי
פ פלמידה New member 8/1/03 #12 התמונות של הטונות שתפסתי: תמונה 1 כן למרות שאני קטן טפסתי את הטונות (זה אני בתמונות)
פ פלמידה New member 8/1/03 #14 תמונה 3 כן למרות שאני קטן אני טפסתי את הדגים האלה קרוב לחוף עם פתיון בורי קטן או מרמיר קטן(זה אני בתמונות)
תמונה 3 כן למרות שאני קטן אני טפסתי את הדגים האלה קרוב לחוף עם פתיון בורי קטן או מרמיר קטן(זה אני בתמונות)
Z zoharfi New member 8/1/03 #15 יפה,יפה פלמידה... איך דגת על חי, עם מצוף או משקולת? היכן תקעת את הקרס בגוף דג הפיתיון ? תן קצת יותר פרטים, כדי שגם אני אוכל להשלות את עצמי שאני הולך לתפוס דג כזה...
יפה,יפה פלמידה... איך דגת על חי, עם מצוף או משקולת? היכן תקעת את הקרס בגוף דג הפיתיון ? תן קצת יותר פרטים, כדי שגם אני אוכל להשלות את עצמי שאני הולך לתפוס דג כזה...
פ פלמידה New member 8/1/03 #16 איך תפסתי אותם תפרתי את הדג החי בראש בגב ובזנב ב3 דגים ובאחד בראש ובגב עם משקולת בזריקה
J joko7 New member 8/1/03 #17 שו הדא תפרתי? אני יודע שנהוג לנעוץ את הקרס באמצע הגב של הדג מעל עמוד השדרה שלו מבלי לפגוע בעמוד השדרה,,אבל "לתפור" את הדג?? אחרי התפירה אתם גם מגהצים אותו על מנת שיהיה יותר אוירודינמי בהטלה?
שו הדא תפרתי? אני יודע שנהוג לנעוץ את הקרס באמצע הגב של הדג מעל עמוד השדרה שלו מבלי לפגוע בעמוד השדרה,,אבל "לתפור" את הדג?? אחרי התפירה אתם גם מגהצים אותו על מנת שיהיה יותר אוירודינמי בהטלה?
1 1רודי New member 8/1/03 #19 לא מובן../images/Emo35.gif מה הכונה? את אותו הדג החי תפרת בשלוש מקומות? ועל אותו התלאי שלושה פתיונות כאלה עם משקולת זריקה? הסבר בבקשה.
לא מובן../images/Emo35.gif מה הכונה? את אותו הדג החי תפרת בשלוש מקומות? ועל אותו התלאי שלושה פתיונות כאלה עם משקולת זריקה? הסבר בבקשה.