נסיון נואש להבין את המוח הגברי

T a l 1 2 3 4

New member
נסיון נואש להבין את המוח הגברי

שלום. אני חדשה כאן, רק עכשיו נודע לי על הפורום הזה, אתכם הסליחה. בעקבות שיחה שקיימתי עם ידיד שלי הוא המליץ לי לפנות אליכם לקבל תשובה, לנסות להבין איך הראש שלכם עובד. אתמול שמעתי יציאה של החבר שלי לשעבר שאמר שהוא העדיף לשכב איתי במסגרת טיול בחו"ל כי הוא מעדיף זונה שהוא מכיר מאשר זונה מקומית. אני, כמובן, אחרי ששמעתי את זה כל הפיוזים שלי נשרפו וגם נכון לרגע זה, קרוב לעשרים וארבע שעות אחרי, כשאני נזכרת בזה העצבים שלי עולים לרמות מאד מאד מסוכנות. ולעומת זאת, הידיד שלי טוען שזו שפה וולגרית של גברים מסויימים ושאני לא צריכה לקחת את זה אישית אלא לחשוב על זה כעל יציאה מטומטמת מאד של האקס. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

babylon_a1

New member
אני חושב שרוב האנשים....

תוהים מה הבעיה.. אם יש אדם וולגרי אז בסדר יש הרבה כאלה..הם ראו כבר יותר גרועים זוג שיצא שנה - ואחרי שהם נפרדו הבחורה גילתה שהוא היה מצלם אותה ברגעים אינטימים ומראה לכל החברים שלו חבר של שרון איילון (לשעבר) שכב עם חברה שלה בעודו תומך בה בגלל שאחותה חלתה בסרטן כל כך הרבה ליכלוך יש בין אקסים שלא נראה שהמקרה שלך יוצא דופן זה אפילו לא נראה לי ליכלוך - אדם וולגרי שרצה למצוא חן בעיני מישהו אני מודה בצורה מעט יוצאת דופן, אבל זה מה שזה נראה

seeyou

New member
יש לך בסיס לתבוע אותו...../images/Emo22.gif

לפני כחצי שנה היה פסק דין על מעשה דומה... אם יש לך אומץ,תפני לעו"ד. לא חשוב מה עשיתם במיטה במסגרת המערכת היחסים שהיה לכם! יוסי

חיבוקון

New member
למה לבזבז את האנרגיות במקומות

מיותרים? אז האקס אמר..מספיק שאת יודעת שהוא טמבל..וזהו! לא? במקום זה תתרכזי בלהכיר בחור..לא טמבל!

למעלה