*נסיון נואש להחיות את הפורום*

Awaken

New member
*נסיון נואש להחיות את הפורום*

אוקיי יכול להיות שזה סקר די מפגר מי שלא רוצה שלא יענה... אז ככה... שכל אחד יכתוב מי החבר להקה (ממיידן כמובן) הכי "אהוב" עליו והכי "לא אהוב" עליו. חוץ מזה שידרג את השאר... ושיכתוב למה הוא בחר את המקום הראשון ולמה הוא בחר את המקום האחרון. אוקיי אז ככה: 1) Adrian Smith 2) Janick Gers 3) Nicko Mcbrian 4) Steve Harris 5) Dave Murray 6) Bruce Dickinson אני הכי אוהב את אדריאן סמית' לא יודע בדיוק למה.... אני תמיד מתחבר לשירים שהוא כותב. הוא כתב את פאשנדל ולפי דעתי זאת יצירת מופת. בכלל רוב השירים שהוא כתב הם מהאהובים עלי של מיידן.... חוץ מזה אני חושב שהוא גיטריסט ענק... ויש לו הרכב צדדי שנקרא psycho motel שזה הרקב בן זונה.... אממ אין אף אחד שאני לא אוהב משם אבל אפשר להגיד שהכי פחות "אוהב" זה ברוס דיקינסון. כן כן תגידו שאני משוגע אבל הוא תמיד נראה טיפה... איך להגיד... שוויצר. עכשיו אני חוזר ומדגיש שאני לא לא אוהב אותו, פשוט אם הייתי צריך לדרג את מי הייתי הכי אוהב, הייתי שם אותו אחרון...

HelloweeN

New member
אני הכי אוהב את ניקו מקבריין!

כי יש לו תיפוף וסטייל מטורף!! ורגל מהירה בטירוף! ובכלל, הוא תופף בכמה מן האלבומים הטובים שיותר שנוצרו בהבי מטאל (של איירון). אחרי ניקו, בא ברוס, פשוט מהיותו מלך, עם קול ענק!

MetalliKosta

New member
סקר נחמד

למרות שהוא מזכיר לי את הסקרים של "מי החבר היי פייב האהוב עליכם?" אבל חפיף... לדעתי דיקנסון הכי כלי,גיטריסטים טובים יש הרבה,קול כמו שלו יש רק אחד. ואחריו האריס בגלל כושר הכתיבה הגאוני שלו.

אני אגיד על פנטרה!!! כי ככה בא לי!

וכי אני לא מכירה את מיידן! אז ככה... 1. פיל אנסלמו (דאאאאאאאא!!!) ולאאא... לא בגלל שהוא כוסון עללל... הוא פשוט הבנאדם הכי גאון בעולם... מכל הבחינות יעני... הדיבור שלו עושה לי טוב בלב
(הינה אני אימו שוב...)... כשאני שומעת את הקול שלו.. אני מזילה דימעה.. באמת.. הקול שלו מרגש אותי.. אם מישהו אחר היה שר את השירים האלה זה לא היה אותו הדבר
... אני אוהבת אותו בגלל שמאחורי ה"רדנק" המטורף הזה מיסתתר בנאדם רגיש שמגדל נחש להנאתו.. נחש יפה דווקא.. היצתלמתי עם כזה באילת.. אבל אני גולשת מהנושא כהרגלי... אז בקיצור.. הוא הגבר שלי... מבחינתי הוא הדבר הכי מושלם בעולם.. עם כל החסרונות שלו.. ויש לו המון.. בשבילי הוא תמיד יהיה מושלם!
*שומעת ברקע את השיר until the day i die i'll spill my heart for you של story of the year* 2. רקסי סקסי הבסיסט הנועז.. כי הוא פשוט בנאדם כלי והוא בנזונה של בסיסט ויש לי משיכה לא מוסברת לבסיסטים והוא גם ניראה סבבה.. וחוץ מזה יש לו קעקוע בננננננננננזונה של קאובויז פרום הל על היד!!!! זה הקעקוע הכי ע-נ-ק בעולם!!!! 3. דיים וויני פאול.. כי הם האחים הכי כלים בעולם ודיימבאג הוא פשוט הגיטריסט הכי טוב שקיים והוא אפילו לא פריק כמו רוב הגיטריסטים!!! וויני פאול... אין מילים יעני.. כולם אוהבים את וויני...

MetalliKosta

New member
האמת יש לי וידוי

אני גם לא ממש אוהב את מיידן,אני בכלל לא מכיר אותם! אבל היי פייב הם הכי הכי טובים!!! יעני הבלונדיני ההוא וואי איזה קול שווה יש לו!!! וזה עם השיער שחור הוא הכי כלי יש לו קעקוע כזה שווה של לב שבור,יעני אין הוא מושלם!! והם גם נגנים גדולים!!!1!!~~~!!

אנ די וי

New member
מה פנטרה על הבוקר ?!

את רוצה ללכת לדבר על פנטרה , לכי לפורום פנטרה אבל ... אוי ! אין פורום פנטרה בתפוז בכל אופן .. הכי אהובים עלי הם ברוסי והאריס ברוס בגלל הקול הייחודי שלו והאריס בגלל היותו בסיסט מחונן והכותב המוכשר ... גארז הוא הכי שנוא עלי... כיוון ש... טוב ראיתי אותם בכל מיני הופעות והוא נתן כזה שואו מתלהב כזה וזה עומו. אגב תמיד הייתה לי חיבה לפול דיאנו

חחח לך הבייתה...

פנטרה כניראה לא מספיק מסכנים בשביל שמישהו יפתח להם פורום בתפוז... ואם מפריע לך שכתבתי על פנטרה אז יכולתה לא ליפתוח את ההודעה.. כי כתבתי בכותרת שזה על פנטרה... אז דבר בפה סגור בבקשה.

טוב

חבר הלהקה במועדף עליי הוא אדריאן מכיוון שהוא אחלה גיטריסט , השני המועדף אצלי ללא פסק יהיה סטיב האריס כי לדעתי בלעדיו הלהקה לא הייתה קיימת , עוד אחד מן המעודפים עליי הוא קליב בור (לשעבר מתופף מיידן76-82) אחלה מתופף , ואין לי אף אחד שהוא שנוא עליי .

למעלה