נסיון נוסף - שטויות מבחינות בגרות:

ערן חדד1

New member
נסיון נוסף - שטויות מבחינות בגרות:

מחברות בחינות הבגרות. השטויות הבאות עוררו צחוק עד כדי דמעות ואני משתף אתכם היום במקבץ שטויות שליקטתי מתוך יותר מ 300 בחינות בגרות שבדקתי עד היום (אמצע הדרך...יש עוד שבועיים לסיוט): מובאים להלן ציטוטים מדויקים מתןוך מחברות הבחינה ויש להדגיש שחלק גדול מהשטויות הבאות הופיעו במספר מחברות (כלומר אותה שטות שחוזרת על עצמה, ולוא דווקא באותה כיתה אלא בבתי ספר שונים ומתלמידיםפ שונים: * "הלחות בחיפה גבוהה ביותר בהשוואה ליתר התחנות בשל נמל חיפה". * נמלי הים של קולומביה ממוקמים בחוף הצפוני כדי לספק מים לגידולים החקלאיים שנמצאים בקירבתם". * ככל שעולים לגובה קר יותר, פחות גשם ויותר לחות". * שבר סן אנדריאס בקליפורניה נוצר מכוחות חיצוניים ומשמש כאגן ניקוז". * "אנשים מהגרים מרצועת השלג אל רצועת השמש בארה"ב משום שברצועת השלג הטמפררטורה בחורף גבוהה יותר מרצועת השמש שבה בחורף הטמפרטורה מאוד נמוכה". * "בשנות ה 80 ארה"ב צימצמה את ייצוא עודפי המזון שלה משום שלא רצתה להרעיל מדינות אחרות בתוצרת שלה שהיתה מורעלת". * "ברזיל מדינה מאוד מפותחת ובריטניה לא מפותחת". * "איטליה נמצאת באפריקה והיא מדינה נחשלת, סומליה מדינה מפותחת מאוד". * תחנת כח סולארית חייבת לקום במקום גבוה כדי שתהיה קליטת שמש חזקה במקום הגבוה כי ככל שעולים לגובה מתקרבים אל השמש החזקה". * "במדינות מתפתחות הריבוי הטבעי גבוה מאוד בגלל שהילודה מאוד נמוכה והתמותה מאוד גבוהה". * "רעידת האדמה ליד אינדונזיה התרחשה כי יש שם אוקיאנוס והוא גורם לאדמה לרעוד בגלל הרוח והמים". ושתי השטויות הבאות שברו את השיא והופיעו במספר מחברות: ** "סופת טורנדו נוצרת ממפגש בין זרם הגולף החם לבין זרם לברדור הקר". ** "תופעה פיסית הרסנית בארה"ב - פקקי תנועה ועומסי תחבורה במיוחד בערי המגלופוליס בצפון מזרח ארה"ב, שיוצרים זיהום אוויר ומחסור במקומות חניה. אנשים נאלצים לאחר לעבודה, להחנות את הרכב על המדרכות אוז גוררים להם את הרכב והם משלמים קנס". זהו להפעם, אני מבטיח לשוב עם מקבץ שטויות נוסף, שמן הסתם יהיה בנגלה הבאה של הבגרויות, ואם לא אז אני חושב שהשטויות שהובאו להלן, ושבטח עוררו בכם גלי צחוק, מספיק חמורות ועצובות... מדי יום, כשאני נתקל בשטות אני רושם אותה בפורום של אתר סיזנט אתר מזג האוויר המוביל שכתובתו - www.seasonet.com באתר זה תוכלו לקרא מאמרים גיאוגרפים, להתעדכן בכל מיני אירועים גיאוגרפיים בעולם כולל תמונות ולהתעדכן בתחזית ויש גם פורום. הירשמו ובואו ערן

תמרה 11

New member
ואי, חלק מזה נשמע אבל מה זה מוכר!

טוב, נראה איך הציון בספטמבר... מצחיק נורא, תודה. אתה בטוח שאין לך עוד?

pixilated

New member
כן כן....

המורים לגיאוגרפיה מחכים לבדוק את הבחינות לא רק בשביל הכסף,אלה בשביל להקרע עלינו מצחוק!!!!!!!! חופשי......צחקו

ערן חדד1

New member
השטות התורנית להיום - "הריבוי הטבעי

הגבוה במדינות העולם השלישי הוא דבר טוב שיעזור לאותן מדינות משום שככה יש יותר אזרחים שישלמו מיסים והמדינה תרוויח הרבה כסף" - חחחחחחחחח

ערן חדד1

New member
"יש הטוענים שצונאמי זה גל ענק והם ט

טועים"... ועוד שטות מאותה מחברת - "רעידת האדמה ליד אינדונזיה נוצרה בשל האיים המבודדים וביניהם הים ואז הרוח מתחזקת ויצרה את הצונאמי"... אני נגנב מרמת ההמצאות....

למעלה