נסיון נוסף

VooLKan

New member
נסיון נוסף

הנה עוד מודל בתהליך עם זרימת רשת שונה אין פה "מושלמות" אבל אני מתאמן על זה, זה לא קל :)

omern25

New member
דווקא לא רע - יש משהו ביד ש

לא מסתדר לי- בחיבור ו האמה לא נראית כמו שצריך נראה לי שצריכה להיות יותר רחבה (התמונה מהזווית הקדמית זה נראה ככה) יש לך תמונה מהפרונט זה יעזור להעריך את זה- דרך אגב הזרימת רשת זה בNURBS הכוונה?

VooLKan

New member
צודק

גם אני לא מבסוט מהיד, אני חושב על למחוק אותה להתחיל מחדש איתה לא התכוונתי לNurbs אלא פשוט הסתכלתי על רשתות של אנשים אחרים ועשיתי זרימה אחרת שאני דווקא מאוד אוהב

omern25

New member
התכוונתי לשאול

אם בנית את המודל בNURBS כי ממה שאני יודע הזרימת רשת נקבעת לפי הCURVES כמו במידול ראש (PATCH MODELING)

eldarinn

New member
הגוף המרכזי עשוי טוב

הידיים יוצאות קצת "פלסטיק". אני חושב שהנפח לא בכיוון הנכון. תסתכל על רפרנס שרירים.

sherban

New member
הפרופורציות סה"כ נכונות

אבל אין לו שכמות ואין לו צלעות. מה שגורם לשרירי המסור להראות קצת כמו "טיירים" ולגב להראות כמו עור נפול של זקן. בלי עצמות - שבולטות בחלקים שונים בגוף - הגוף נראה נטול צורה. לדוגמא - הצלעות אמורות לבלוט מעל שרירי הבטן ולהגדיר אזור זה. שרירי המסור אמורים להשתלב ביניהן בצדדים. גוף הוא לא רק שרירים. צריך שיהיה גם שלד שמחזיק אותם.

VooLKan

New member
צודק

מסכים איתך לגמרי רק אם תוכל לסמן לי על התמונה שלי איפה אתה מתכוון לא יודע מזה שרירי מסור הגיע המזמן שאני אדע :) תודה על ההערה

למעלה