נסיון עם... "ראוטר לינוקס, freesco"

dov98

New member
אני כתבתי אם שמת לב בעיקר

על משאבי מערכת. תעשה נסיון: תפעיל בו זמנית כמה שיותר צרכני USB ותבדוק משאבי מערכת. תראה שיש הפסד גדול. פשוט קראתי חומר על הנושא ורק USB2 ישפר את המצב.

eladts

New member
כל הנושא של משאבי מערכת

זה צרה שקיימת רק בWINDOWS 9X! במערכות נורמליות המחשב מנהל את הזכרון יותר ביעילות ואין את הבעיה הזו. כמו שכתבתי אני בבית תמיד עובד עם 4 מכשירי USB (בWINDOWS 2000) ואין שום בעיות.

eladts

New member
הנה לינק בנושא

כפי שניתן לראות הבעייה היא בעייבה בתכנון של WINDOWS 9.X, לא מחסור בזכרון!

eladts

New member
אני משתמש בUSB

כדי שכשאני מפעיל את הנייד בבית אני מחבר רק שני כבלים - חשמל וUSB וזהו, המחשב מחובר גם למקלדת, גם לעכבר, גם לרמקולים (YST55D של ימהה, פשוט רמקולים מעולים) וגם לרשת. למה לקנות PORT REPLICATOR ב$500 כשUSB HUB עושה את העבודה?

maCr0T

New member
לא הבנתם....

דיברתי על מחשב ייעודי, במקרה של מודם USB, הוא ישתמש בחצי MBPS.... דוב, התוסף שדיברתי עליו הוא תכנה. maCCC

eladts

New member
הבנו יופי

כל מה שאני טוען זה שUSB מספיק טוב גם בשביל שרת שהוא גם תחנת עבודה, בתנאי שהוא לא מריץ WINDOWS 9X, שרק שם יש את הבעיות שדב דיבר עליהן.

dov98

New member
אתה צריך להאמין לי שקראתי

חומר שלא מדבר על מערכת ספציפית. אבל מדוע אינך עושה בדיקה קטנה: תפעיל את כל צרכני הUSB שלך ותגיד לנו כמה משאבי מערכת נשארו פנויים! בכל אופן USB2 יודע להעביר 45M . זה יודע רק 12

eladts

New member
ויש גם FIREWIRE

400M - פי 4 מFAST ETHERNET! ואני חושב שUSB 2 אמור להגיע עד 480M.

eladts

New member
תגיד לי בדיוק מה אתה רוצה שאבדוק

כל הקונספט של SYSTEM RESOURCES לא קיים ב 2000 כמו ב)9X. תגיד לי בדיוק מה לבדוק, ואני אכתוב כאן את התוצאה. כרגע אני בבית, אז כל 4 מכשירי הUSB שלי מחוברים (מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת).

dov98

New member
לא יכול להיות שלא ניתן לבדוק

משאבי מערכת בכל מערכת הפעלה.

eladts

New member
לפי מה שהבנתי מהלינק שנתתי

באחת ההודעות הקודמות משאבי מערכת זה אזור מיוחד בזכרון שבו, וק בו, אפשר להכניס דברים מסויימים. הקונספט הזה לפי מה שאני מבין קיים רק ב9X, ולכן אי אפשר לבדוק אותו במערכת אחרת, כי הוא פשוט לא קיים. אם תרצה, משאבי המערכת במערכות שאינן 9X הם כל הזכרון.

למעלה