נסיון צביעה ראשון שלי !

Emblem Wearer

New member
נסיון צביעה ראשון שלי !

לצערי פטרי לא הספיק לצבוע את השער המיועד ולכן איאלץ לעשות זאת בעצמי... זה נסיון ראשון שלי לצבוע בפוטושופ, בשטאנץ המקובל. בבקשה תנו ביקורת בונה ועצות... (נ.ב: זה לא הפורמט של השער... והרקע לא סופי).

moshikgulst

New member
תגובה.

נסיון מאוד יפה יש לך שם... שאלה: באיזה טכניקה צבעת את הרקע הימני(הפרצוף הגדול)? אהבתי את הקומפוזיציה שבו הכל מצביע על הדמות האמצעית. באופן אישי, אולי הייתי מדגיש את זה עם איזו הילה דקה מאחורי הדמות המרחפת שלו או אולי אפילו מגדיל אותו קצת מהאחרות. גם המשחק שנוצר בין הדמויות בקידמה לבין הפרצופים שמאחור מעניין מאוד. החלוקה לשלוש רקעים פוגעת באינטרקציה שבין הדמויות, ואולי תשים איזשהו גורם מקשר ביניהן ברקע - אולי איזשהו קו גרפי אופקי או עיטור כלשהו שיחבר ביניהן. כמובן יכול להיות שזאת הכוונה שלך, ואז תתעלם מכל מה שכתבתי. בקשר לצביעה, ייתכן ומקור אור יותר חזק ולא קדמי כפי שעשית היה מוסיף יותר דינמיות לשער מעט סטטי זה. אולי מקור אור בצבע תכלת/ צהוב בהיר היה מוסיף עניין, משום שהדמויות עומדות ולא מבצעות שום פעולה דינמית שתעניין ת'עין. בסה"כ, עבודה מאוד יפה, מוצלחת ובעלת לוק מקצועני.

בעקבותיך

בעקבותיך ניסיתי גם אני לצבוע את הקומיקס בפוטושופ, וגם אצלי זו פעם ראשונה. אך אינני מתקרב לקרסוליך.

Supermans girl

New member
באמת כל הכבוד.. ../images/Emo45.gif

סגנון הצביעה של הבחור ברקע הימני ממש יפה.. מזכיר את סגנון הצביעה של סקוט וויליאמס- צבעי מים סטייל.. בקיצר הצביעה טובה, "נסיון הצביעה הראשון שלך"?? טוב, נאמין
. לגבי הציורים עצמם- טובים ומעניינים. אהבתי במיוחד את איש המנעול. הערה- רואים הבדלים בסגנונות של שניכם (את הבחורה כמדומני פטרי צייר וזה נראה לעין בבירור שזה אינו אותו סגנון). כמה החוברת עולה?

Emblem Wearer

New member
לא בדיוק...

פטרי לא צייר את הבחורה. למעשה, אם ראית ציורים דומים סגנונית - הם היו שלי (ייתכן כי פטרי צבע אותם או שהיתה צביעה משותפת). ולגבי "הפעם הראשונה" - ציינתי שזו הפעם הראשונה שאני צובע בפוטושופ ב"שטאנץ המקובל", כלומר נסיון ראשון שלי לעבוד עפ"י כללי הצביעה ה"מקובלים". ברור שזו לא הפעם הראשונה בחיי שאני רואה פוטושופ, אבל גם כמעט לא השתמשתי בתוכנה זו בשנים האחרונות (כאמור - פטרי הוא הצובע המרכזי שלנו).

למעלה