נסיון ראשון בבצק סוכר...
שלום לכולם, בהמשך לעזרתכן בנושא עוגות יום ההולדת לילדיי, החלטתי לנסות לעבוד עם בצק סוכר לא בעוגות עצמן, אלא בסוכריות, שזה לפי הבנתי הדבר הפשוט ביותר שאפשר לעשות עם החומר בלי שיתפשל. מצאתי מתכון בעיתון, אבל אין לי מושג לאיזו כמות זה עשוי להתאים - אודה לעזרה, וגם אם יש תיקונים או המלצות למתכון ולהכנה עצמה: 150 גר' בצק סוכר RMF 1 שפופרת ג'ל צבע מאכל 100 גר' אבקת סוכר להחדיר בעזרת קיסם עץ מעט צבע מאכל לבצק, ללוש היטב עד שהבצק הופך רך והצבע נספג בו היטב. מדי פעם לטבול את הידיים באבקת סוכר ולהמשיך לעבד את הבצק. לפזר כף אבקת סוכר על משטח עבודה ולרדד לעלה בעובי 3 ס"מ (??!!). לקרוץ צורות [האם אפשר להשתמש בקורצני עוגיות מפלסטיק?] להדק למקל ארטיק ולהניח לייבוש ולהתקשות. המון תודה! דיאנה
שלום לכולם, בהמשך לעזרתכן בנושא עוגות יום ההולדת לילדיי, החלטתי לנסות לעבוד עם בצק סוכר לא בעוגות עצמן, אלא בסוכריות, שזה לפי הבנתי הדבר הפשוט ביותר שאפשר לעשות עם החומר בלי שיתפשל. מצאתי מתכון בעיתון, אבל אין לי מושג לאיזו כמות זה עשוי להתאים - אודה לעזרה, וגם אם יש תיקונים או המלצות למתכון ולהכנה עצמה: 150 גר' בצק סוכר RMF 1 שפופרת ג'ל צבע מאכל 100 גר' אבקת סוכר להחדיר בעזרת קיסם עץ מעט צבע מאכל לבצק, ללוש היטב עד שהבצק הופך רך והצבע נספג בו היטב. מדי פעם לטבול את הידיים באבקת סוכר ולהמשיך לעבד את הבצק. לפזר כף אבקת סוכר על משטח עבודה ולרדד לעלה בעובי 3 ס"מ (??!!). לקרוץ צורות [האם אפשר להשתמש בקורצני עוגיות מפלסטיק?] להדק למקל ארטיק ולהניח לייבוש ולהתקשות. המון תודה! דיאנה