נסיון ראשון בציור בפוטושופ...

gRAFIx

New member
נסיון ראשון בציור בפוטושופ...

היי לכולם, השבוע ביקרתי באתר הנפלא www.digitalart.org ויצא לי לראות עבודות מעולות שנעשו בפוטושופ. אז הייתי חייב לנסות. התחלתי מאפס, השתמשתי ב-Wacom tablet 9x12, ולקח יומיים. זה ציור ניסיוני אז אפשר לראות שניסיתי כלים שונים במהלך הציור ובגלל זה יש סגנונות שונים בחלקים שונים של הציור. תגובות יתקבלו בברכה...

ranmor

New member
אין לי זמן להגיב עכשיו אבל זה

מדהים!!!! מבטיח תגובה בקרוב!

PurpleGoat

New member
וואו!!! ../images/Emo2.gif

נסיון ראשון? אני חושבת שאני אלך לי.. לקפוץ.. ממקום גבוה

enbalush

New member
../images/Emo2.gif

מדהים!!! איזו שליטה על חומריות, הלשון, מתכת, טקסטורה של שיער וכו...ממש מצויין, רק הגוף בליירי מדי לטעמי...אבל באמת אהבתי! תגלה קצת שיטות עבודה....זה נעשה רק בפוטושופ? WACOM זה עט-עכברית?

Dracos Love

New member
האהאהאהא../images/Emo108.gif

*מגכחת* שאמרת עט עכברית האסוציאציה שעלתה במוחי היא.. (ראה תמונה) האממ.. כן שיהיה. אני רק באתי לבקר בפורום, ולראות אנשים מוכשרים. *הולכת לבכות בפינה על זה שאני לא מוכשרת* *ואין לי תוכנות גרפיות שוות*

ranmor

New member
עכשיו יש לי זמן!

דבר ראשון, כל הכבוד.... אם לא היית אומר שזה נעשה בפטושופ הייתי חושב שזה תמונה.... הייתי בהלם... כשנרגעתי, הסתובבתי קצת באתר שלך והבנתי שאתה מקצוען, לא רק בגלל שאתה מצייר מגיל 0 ועוסק בגרפיקה ממוחשבת כבר הרבה זמן, אלא גם בגלל שרואים שאתה נהנה מזה ושיש לך חוש גרפי מצוין. כל הכבוד על הניצול המקסימלי של התוכנה שלפי מה שהבנתי מהאתר אתה פחות עובד בפוטושופ... אתה לומד מהר
עכשיו לשאלות! אנא שתף אותנו המסכנים שעדיין מנסים להבין איך עושים צל...
איך עשית את השיער?? אני לא מבקש הסבר מפורט, רק את הרעיון הכללי... איך עשית את הנקבוביות ואת הנמשים הקטנים האלה על הפנים? ודבר אחרון, למדת באיזשהו מקום באופן מקצועי? ואם כן איפה? סליחה על הנאום... אני רק רוצה ללמוד.
תודה!

roychu

New member
../images/Emo12.gif

אני גם יגיב עוד מעט, כי צריך ללכת לבית-ספר אבל וואו, כבוד לי שאנשים מקצוענים נכנסים לפה
ברוך הבא, ואני יותר מאשמח לראות עוד עבודות שלך!

gRAFIx

New member
../images/Emo9.gif תודה על התגובות

לא ציפיתי לגל כזה של תגובות, דווקא ראיתי בפורום הזה הרבה אנשים מוכשרים. אני אנסה לענות על כל השאלות שלכם: מכיוון שפוטושופ זה לא דבר חדש בשבילי לא הייתי צריך ללמוד שום דבר אלא רק למצוא את הכלים הנכונים לעבודה כזו. הכלים העיקריים: dodge, burn, paint brush set to multiply or screen, smudge tool והרבה שינויים של עובי המכחול... לפני שהתחלתי חיפשתי tutorial טוב שיתן לי קצת מושג בציור בפוטושופ ומצאתי שני טוטוריאלים שמצורפים למטה (מומלץ לקרוא!). שיער זה הרבה smudge- מריחות צבע במכחול דק ביותר (1-3 פיקסלים). אין יותר מידי סודות, רק תרגול וניסיון. אההה.. והנקבויות עשיתי בעזרת בחירה של איזורים> noise > ולבסוף gaussian blur למדתי את כל התוכנות שאני יודע לבד. תגידו לי אם לא עניתי על משהו...

Humus_Chipsalat

New member
מה?????????????????????????????????

נסיון ראשון? המממ.. מעניין כמה מהר מתים משתיית אקונומיקה...

knight18

New member
גם אני פתחתי שם עכשיו עמוד...

גם אני פתחתי עכשיו עמוד באתר הזה
עדיין מחכה לאישור העבודות ואתה מוזמן לבדוק גם את העבודות שלי ב: sorezki.deviantart.com

למעלה