נסיון ראשון חריטת סוגי סנדביץ שונים,קוטר 22 גובה 13,המון לכלוך ואבק דק
Y yulevi New member 18/4/10 #1 נסיון ראשון חריטת סוגי סנדביץ שונים,קוטר 22 גובה 13,המון לכלוך ואבק דק
Z zvika f New member 18/4/10 #4 יחי הדבק האדום לו כל הפרויקט היה מבוצע עם סנדביץ אדום אזי הוא היה יפהפה (כעת הוא רק יפה -לטעמי)
Y yulevi New member 19/4/10 #7 זו התנסות החברים הראו הרבה עבודות עם בירץ לכן ניסיתי וזה עדיין לא מדבר אלי צביקה אין הרבה מהסנדביץ האדום אחרי הערתך אני מתלבט אם לפרק רבע לוח אדום ולנסות,מרתיע אותי האבק המוגזם,ההנאה שלי גדולה יותר בחריטת העץ כמו שהוא קרוב לטבעיותו
זו התנסות החברים הראו הרבה עבודות עם בירץ לכן ניסיתי וזה עדיין לא מדבר אלי צביקה אין הרבה מהסנדביץ האדום אחרי הערתך אני מתלבט אם לפרק רבע לוח אדום ולנסות,מרתיע אותי האבק המוגזם,ההנאה שלי גדולה יותר בחריטת העץ כמו שהוא קרוב לטבעיותו
Y yulevi New member 19/4/10 #9 שינויים לא הייתי מרוצה מהתוצאה וביצעתי שינויים על ידי הוספת בסיס חדש ורחב,מ 2 שכבות סנדביץ בירץ ששכבות הביניים חומות
שינויים לא הייתי מרוצה מהתוצאה וביצעתי שינויים על ידי הוספת בסיס חדש ורחב,מ 2 שכבות סנדביץ בירץ ששכבות הביניים חומות
Y yulevi New member 19/4/10 #10 גימור את הבסיס ליטשתי עם נייר 150 גימור wood finish oil הגימור בנייר 150 יצר קונטרס לגימור עם צמר פלדה של השלב הראשון
גימור את הבסיס ליטשתי עם נייר 150 גימור wood finish oil הגימור בנייר 150 יצר קונטרס לגימור עם צמר פלדה של השלב הראשון