נסיון ראשון

קסנדרה*

New member
נסיון ראשון

זה נסיון, איני יודעת עד כמה יצר טוב. דואט עם עצמי. קסנדרה

מר בד

New member
קסנדרה - מה קורה כאן?

קודם היה נסיון ראשון. אח"כ אומרת - נסיון שני קובץ מה קוראים DOC. קודם אומרת - קובץ מה קוראים DOC אני לא פותחת, אח"כ שמה קובץ מה קוראים DOC עם שתי גרסאות. עכשיו רק גרסה ראשונה עם קובץ מה קוראים jpg. כבר לא רוצה גרסה שנייה עם קובץ מה קוראים DOC. אז, את לוקחת קובץ שלך ולא באה בלובה יותר בחיים שלך! *** חוץ מזה אהבתי את הדואט העצמי הזה (בהמשך לשסעת שלך). כשאת "מצלמת" מה Word וודאי שאת קודם מכבה את אפשרות האיות האוטומטי, זה שמסמן לך מילים באדום. אהבתי מאד קסנדרה! מעניין מה תהיה גרסה שלוש שלך והאם גם היא תעלם... מר בד.

קסנדרה*

New member
מר בד הצילווווווווווווווווווווווווו

שיפרתי את הגירסה ואיני מצליחה להעלות אותה כתמונה רק כקובץ והכל נמחק ועכשיו יש לי דמעות. לא מצליחה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מר בד

New member
קודם מפסיקה דמעות

איך עשית גירסה מה קוראת אחת - עושה גירסה מה קוראת שתיים. אבל, קודם מכבה איות מה עושה קו אדומה מתחת מילה שלה. מנסה שוב. צ'טערת.

קסנדרה*

New member
מר בד עכשיו ברצינות

תראה מה אני עושה. יש מסמך, אני עושה פרינט למסך ומשם נכנסת לצייר ואז ??????????? הפעם הראשונה יצאה בטעות, לא יודעת איך לחזור על השלבים !!!!!!

מר בד

New member
אז ככה ../images/Emo132.gif

ב - word את פותחת את תפריט Tools ובוחרת בתת-תפריט Options. בחלון שיפתח בחרי בטאב של - Spelling & Grammer. שם סמני את Hide Spelling errors in this document (עייני בתמונה המצורפת.) לגבי העתקה עם Print Screen וכניסה לצייר. בצייר כמובן את מבצעת Paste. אח"כ בחרי בעפרון (או כל דבר אחר) ושוב בכלי הסימון (הריבוע המקוקו). סמני את אזור השיר הרצוי לך. בחרי בתפריט Edit ושם באפשרות Copy To, תני שם לקובץ שלך. כעקרון (תלוי בגרסת הצייר) לא יתאפשר לך עדיין לשמור כ JPG. אז, בצעי פתיחה של קובץ בצייר - File-Open ובחרי בתמונה שהרגע שמרת ע"י ה Copy-To. לאחר שהתמונה תעלה תוכלי לבצע File-Save As והפעם לבחור את סוג הקובץ כ JPG. את הקובץ הזה תוכלי בקלות להעלות כמסמך מצורף. בהצלחה!

מר בד

New member
ראשית - בבקשה. שנית, כפי שאמרתי

דואט מאד מיוחד. גם המבנה וגם התוכן - יפה ומיוחד. מר בד.

למעלה