נסיון רצח היהודים בארץ ישראל על רקע לאומני

נסיון רצח היהודים בארץ ישראל על רקע לאומני

נסיון רצח יהודים על רקע לאומני בשטח ישראל ממשיך הנה "הדו קיום הנפלא" עם ערביי ישראל

עגייב

New member
מעניין

דווקא סביב הכביש הזה יש רק כפרים של בדואים בעלי ברית עם המדינה הציוניות ושולחים את ילדיהם לצבא הכיבוש בגאווה... ולזורקי האבנים הייתי קורא ילדים משועממים.. כתבות על רוצחים אמיתיים על רקע לאומני את יכול לחפש מלפני חודש כשבית המשפט החליט שאותו מחבל שרצח נהג מונית ערבי הוא בעצם חולה נפש ולא מגיע לו להיענש כראוי וזאת למרות שהוא הודה שרצח את הבנאדם חסר האונים רק כי הוא ערבי...

מסכנים הצעירים הבדואים.... ../images/Emo4.gif

בצבא ההגנה לישראל הם זוכים לחיבוק כמו אחים. דרוזים, בדואים, רוסים, אתיופים, בנים, בנות - כולם כמעט שווים בצבא. אבל ברגע שהשירות נגמר - הם פושטים את המדים ומתחילים לחפש עבודה כמו אחיהם היהודים - אבל אז הם נתקלים בכל אותם גזענים ששומעים אותם מדברים בערבית ומאשימים אותם ללא אבחנה בכל תחלואי העולם הערבי... בקיצור, שירות צבאי זו התחלה טובה, אבל כנראה לא מספיק כדי להיות בעלי ברית אמיתיים עם הציונים!

מה זה קשור?

אני לא מאשים שום בדואי או דרוזי בתחלואי העולם הערבי. אתמול בפאב ישבתי עם כמה בדואים בקבע,האמת חשבתי שהם פלשתינים.קצת גלשנו יותר מדי להבדלי דת וגזע,אבל בסופו של דבר דיברנו כמו שני חברים. מה לעשות,הישראלים לא מבדילים בין מבטא דרוזי,בדואי או עזתי.

נו, אז אתה רואה שזה קשור?

הישראלי לא לומד להבדיל בין מבטאים, ולמעשה כל מה שמזרחי נראה לו מרחוק אותו הדבר. מסתבר ששירות צבאי לא מספיק כדי להדביר את התופעה.

חחחח צבא כיבוש???

מעניין שאתם קוראים לצהל צבא כיבוש אבל ורצתם לקבל מסיכות אבכ במלחמות המפרץ אני גאה לשרת בצהל הילדים שלי ישרתו בצהל הנכדים שלי ישרתו בצהל וילחמו מול האוייב הערבי באומץ ויכו בו ללא רחמים

מוחמד5

New member
צודק עג'ייב

אלימות פסולה על כל צורותיה כולל המילולית. ובאותה הזדמנות אולי כדאי לשלוח חלק מהאנשים להשתלמות בדיעית הארץ ,לפני שהם קופצים ומגיבים.

פנתר 11

New member
מעניין מאוד.

איך קורה שחייל מירדן, חייל ממצרים ועוד, יורים ןהורגים והם "לא שפויים" ואילו אצלנו כשיש אחד כזה כבר לא מאמינים שהוא כזה?? האמת שאנחנו הלא נורמלים שנותנים להסית נגד המדינה פה במדינה.. אני לא מבין, אם הערבים כל כך סובלים פה, למה הם לא עוזבים??? כשהציעו להחליף אדמות, שאום אל פאחם וכו' יעברו לרשות, מי התנגד? ערביי ישראל, מעניין למה, אולי בגלל שהם יודעים מיהם אחיהם??

העיקר שכבר תפסו אותם...

במשטרה מתכוונים להגיע לכל קבוצת הנערים שהיו על הגבעה (כ-20 במספר), שחלקם יידו אבנים. באזור נצרת אירעו מתחילת השנה שלושה מקרים ובכביש 65 אירעו עוד מקרים כאלו. בכל המקרים התברר שהאירועים לא התרחשו על רקע לאומני. קרא בתשומת לב את המשפט האחרון, לפחות 3 פעמים בקול רם לפני שתגיב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3504743,00.html

לצערי הרב יש עוד יהודים שיורקים עליהם וחושבים

לצערי הרב יש עוד יהודים שיורקים עליהם וחושבים שזה גשם מעניין למה אותם ילדים לא זרקו אבנים על מכוניות שנסעו בתוך שטח הכפר אלא על מכוניות בכביש הראשי

כי בשטח הכפר מי שיתפוס אותם יפליק להם

מכות רצח, ויספר לאבא שלהם - שזה הכי גרוע. כאן הם חשבו ש"אף אחד לא ידע שזה הם" - וקיבלו שיעור מאלף לחיים.

בדיוק, לכן אני לא מדמיין ../images/Emo151.gif

הפרשנות שלי
הרבה יותר נכונה
וריאלית
משלך....

למעלה