נסיון שלישי שלי עם WILD .... דיווח

אלון ב

New member
נסיון שלישי שלי עם WILD .... דיווח

אז הלילה ניסיתי בפעם השלישית ( ברצינות ) את שיטת ה WILD , אפשר להגיד התקדמות אבל מבחינתי אכזבה גדולה ! טוב אז עשיתי את זה איך שהלכתי לישון כי ישנתי דיי הרבה ביום כיפור עצמו ... ניסיתי להקשיב קצת לתיקתוק השעון, מדיי פעם התרכזתי קצת בנשימות, כשנמאס לי נתרכזתי במשפט וספירה בראש "עכשיו יהיה לי חלום צלול 1, ... 2 , ... 3 , ... ) ואז ( אחרי חצי שעה בערך ) הגיעו הוויברציות ( לא ממש חזקות ) ואז אחרי הרבה זמן ראיתי שאני ניתקל באותה בעיה שסיפרו פה אנשים שהם תקועים בשלב הזה ולא מצליחים להיכנס לחלום צלול גם אחרי הרבה זמן של וויברציות ( איזה באסה ! ) אז אמרתי ננסה "לצאת החוצה" , הבאסה שהייתי בשיתוק שינה ולא יכולתי לזוז אבל בכל זאת הוצאתי קצת את הרגליים ( לא האמיתיות ) מחוץ למיטה ואז לאט לאט התחלתי ליגלוש למטה ( שכבתי על הגב ) בצורה מאוזנת עד שהגעתי כמעט עד הריצפה, ניסיתי להסתכל על המיטה לראות אם אני רואה את הגוף שלי שם אבל לא הצלחתי כי מהזווית הזאת ראיתי רק את השמיכה, הבאסה שלא הצלחתי לצאת מהשיתוק שינה ולא הצלחתי לזוז, בסוף נמאס לי מזה והתעוררתי בכוח ( התעוררתי בתוך המיטה ולא מחוץ למיטה ) , בקיצור ממש מעצבן ! אבל עוד לא התייאשתי, לא כל כך מהר. אלון

חלמן

New member
כן זה ממש מעצבן...

כן גם לי זה קרה וגם לוראיטי.. אתה עובר הכל! את הוברציות.. את השיתוק.. ואז אתה מתחיל לראות צלליות וצבעים בעינים ולא קורה כללללוווום!!!! אתה שוכב ולא יודע מה לעשות!!! אני שכבתי על הבטן.. אז אמרתי יאללה נשחק אותה שוחים... (לתת למוח פעולה של התנועות של השחיה.. (יענו חזה)) ולא קרה כלום! גם התאמתי את הנשימות לשחייה.. הרי שאתה מעל המים לוקחים אוייר ואז מוצאים ועושים תנועה.. וכללללווווום כוס אמק.. שמישהו שהצליח ויילד שיעזור.... ועוד משהו.. אולי אני צעיר מידי לווילד??? יענו עדיין לא הצלחתי להכינס לאף חלום צלול.. אולי עדיף קודם שאני יכנס לחלום צלול בשיטה יותר קלה.. (לא שאני מוותר או משהו) ורק ואחר כך ננסה ויילד??. (אחרי שאני ירכוש קצת ניסיון..)

למעלה