נסיון 2 גוגל

ohare1

New member
נסיון 2 גוגל

ל-bravoman אני מכיר את הקשר בין אנדרואיד לגוגל.אסביר את שאלתי שוב.
שידרגתי לגלקסי 2 לפני זמן מה,בעבודה מול גוגל בחיפושים שונים קיבלתי תוצאות יותר מגוונות ,בהרבה מקרים קיבלתי תשובות מפורטות יותר מאשר חיפושים בגוגל (באתם נתונים בדיוק) דרך הפי.סי.אני עובד עם גוגל הרבה שנים,למשל,אנשים שחיפשתי זמן רב מצאתי בסמרטפון מיד,בנושאים אחרים שהתענינתי בהם קיבלתי חומר רב ומגוון יותר.מנוע החיפוש זהה,ועל כן איך תוצאות החיפוש באנדרואיד טובות יותר,אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב הפעם כדי לקבל תשובה רצינית....

AYELET1

New member
בד"כ דווקא בהתקנים ניידים קיבלתי תשובות פחות

טובות לטעמי מאשר במחשב
בכל מקרה התרשמתי שמדובר במסד נתונים שונה במקצת או בסינון שונה.
אבל כן, הגרסה הניידת לא נותנת את אותן תוצאות חיפוש כמו המחשב השולחני... זה ידוע

BravoMan

Active member
תוצאות חיפוש שונות על אותן מילות מפתח?

אם זו השאלה, אז העניין הוא כזה:
מנוע החיפוש של Google הוא מאוד, מאוד, מאוד מורכב.

הוא נוהג לקחת בחשבון לא רק את המילים שאתה כותב לו, אלא גם כל פיסת מידע אחרת שאתה או המחשב שלך יכולים לספק לו, בניסיון להביא לך תוצאות כמה שיותר רלוונטיות.

למעשה 2 אנשים שונים שיושבים על 2 מחשבים שונים אחד ליד השני עשויים לקבל תוצאות חיפוש שונות על אותן מילים בדיוק.

למה?
כי google ינסה לקחת בחשבון את היסטוריית החיפוש שלהם, כולל על אלו תוצאות הם לחצו ואלו לא.
אם אתה מחובר לחשבון ה-Gmail שלך בזמן החיפוש, זה נותן ל-Google עוד יותר רקע עליך.

במכשיר Android, שנבנה להיות חלק בלתי נפרד מהתשתית של Google (איך לא, זה הביבי שלהם!), נעשה שימוש במידע רב עליך לצורך התאמת החיפוש.

הנה דוגמה:
כשעקרת בית ממוצעת תחפש את המילה bleach (מלבין כביסה) היא תגיע כנראה לעמוד פרסום של אקונומיקה או דבר דומה.

מצד שני כשאני מחפש bleach, התוצאה הראשונה היא http://bleach.viz.com ובצדק, היות ואני מעוניין בסדרה ולא בכביסה.

BravoMan

Active member
מכירה את הסדרה "המבוקש" (Person of interest)?

אני קורא לזה "Google בשירות ה-CIA"

אבל אם נדבר ברצינות: הבעיה האמתית כאן היא שרוב האנשים, רואים בזה פיצ'ר שימושי ומתבקש, ולא הפרת פרטיות בוטה.

את יודעת לכמה לגלוג זכיתי כשתפסו אותי מחפש דרך duckduckgo.com?

לפחות, במכשירי Android הם שואלים אותך אם לבצע חיפוש "אישי" ע"י שימוש במידע שזמין בחשבון ה-Gmail שהגדרת...

noa_f

New member
אני מודה בבושה שזנחתי את דאק-דאק-גו...

למה? כי הפיצ'רים של הסמארט-בר של גוגל פשוט היו לי יותר נוחים.

אז המחאה הקטנה שלי נשארת לא להכניס את אנשי הקשר לגוגל קונטקטס...

למעלה