נסיון

שאיבה וחזרה לעבודה

ביתי בת 4 חודשים יונקת מלא. מקבלת פעם ביום בקבוק שאוב של חלב אם. בד"כ היא אוכלת כמות של 150-160 CC בבקבוק. אני בד"כ שואבת את הכמות בשעה 22:00 ואני מצליחה לשאוב גם 180 CC. לצערי, חזרתי אתמול לעבודה - לא לכל היום - רק לחמש שעות. לכן אני שואבת לביתי 2 בקבוקים כדי שאמא שלי, ששומרת עליה תוכל להאכיל אותה. אני מאכילה אותה לפני שאני יוצאת, ואז אחרי שעתיים היא מקבלת בקבוק ראשון, אחרי עוד שעתיים בקבוק שני ושאני חוזרת היא יונקת. בזמן שהיא מקבלת בקבוק - אני שואבת במקביל בעבודה, כשי שמשק החלב לא יתייבש כי אני מתכננת להניק עוד הרבה זמן. אבל, הבעייה היא, שכשאני שואבת בעבודה - בפעם הראשונה יוצא לי 120 CC בלחץ, ובפעם השנייה יוצא לי 80 CC. החזה ךא מספיק להתמלא. עכשיו אני יודעת שכשהיא יונקת, היא לא אוכלת את אותה כמות כמו שאני שואבת. פעם שקלתי אותה לפני הנקה ואחרי והיא העלתה 120 גר'. השאלה- איף יספיק לה מה שאני שואבת? אני צריכה לעשות השלמות של שאיבות כשאני חוזרת מהעבודה? כי אני בטוחה ש-80CC לא יספיקו לה והיא תרצה עוד. מה לעשות? תודה

שאיבה בעבודה

זה נשמע שלא כל כך קל לך לשאוב בעבודה כמו שאת רגילה בבית. אולי זאת הסביבה הפחות רגועה בעבודה, אולי משהו אחר. אבל בינתיים זה בהחלט פתרון טוב להשלים שאיבות בבית. אולי אפשר גם לנסות ולראות אם היא תהיה שמחה עם קצת פחות בבקבוק. אפשר גם לשאוב שישי-שבת ולשמור. תינוקות יונקים בממוצע 750-800 ביממה. אם היא אוכלת 2 בקבוקים של 150 ב 5 שעות, זאת כמות יחסית גדולה לזמן כל כך קצר. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

תודה אורית

פשוט שאני שואבת ב-22:00 החזה שלי גדוש כבר ויוצא 180 אבל שאני בעבודה - בהפרש של שעתיים בין השאיבות - החזה לא מספיק להתמלא

שאיבה

אפילו שלא יוצא אותה כמות, זה נהדר שאת שואבת בעבודה. זה מונע גודש ומאוד עוזר לשמור על כמויות חלב טובות. כל הכבוד! אורית

למעלה