נסיך החלומות של כל אשה כך מרגיש מכל

shongold

New member
נסיך החלומות של כל אשה כך מרגיש מכל

התאורים והחוויות שלכן, כמו גם מה שעבר על האיש בחלקו לפחות. שיר שכבר הוזכר פה בעבר הרחוק, אבל מאד מאד מתבקש כאן ועכשיו ואחרי אי אלו אירועים. ישנן מילים וישנם תיאורים בשיר שמתאימים לו לסיטואציות השונות שנחוו נחווים ועוד נחווה בעזרת השם...שמתאימים בדיוק מופלא! נסיך החלומות מילים: שמרית אור לחן: קובי אושרת איך כבשת בסערה את היבשת נסיך החלומות של כל אישה, ובקסמך נערות נפלו ברשת, יצאו מדעתן ללא בושה? שתי עיניך אש לוחשת, חלומות של אהבה ובליבן תקווה נואשת להישרף איתך בלהבה - ולנטינו, ולנטינו מי היה מאמין שהיית פשוט, שהיית תמים, ולנטינו, שהיית בן אוהב של אמא וחלמת באמת על פרדס וקלמנטינות? ולנטינו, ולנטינו איך שתקת בכאב, איך נשבר בך הלב ואנחנו לא ראינו? ולנטינו, ולנטינו. איטלקי יפה עם נשמה נרגשת, בלי פת לחם ובלי פרוטה, איך נפלת, בן אלמוות, אל הרשת אשר טמנו לך בני תמותה. על הברק שבעיניים בנו טירות מפוארות, היית בן שלושים ושתיים - מעט שנים היו מאושרות. ולנטינו, ולנטינו... עוד היום הן נזכרות בלהט בפנים הנפלאים ובמבט. הן פוסעות לאט בצעד ועוד צעד אבל ליבן צעיר איתך לעד. הן ידעו ימים טובים יותר מאלה, עברו מאז הרבה שנים, על אבן לבנה כפלא בכל שנה אודמות השושנים. ולנטינו, ולנטינו. מי היה מאמין שהיית פשוט, שהיית תמים, ולנטינו. שהיית בן אוהב של אמא, וחלמת באמת על פרדס וקלמנטינות. הן ראו בך נסיך, הן ראו אותך בשיא, הן ראו והאמינו - ולנטינו, ולנטינו.

shongold

New member
ובמיוחד שמה את הדגש על הבית הזה:

אחד לאחד 'העלילה' איטלקי יפה עם נשמה נרגשת, בלי פת לחם ובלי פרוטה, איך נפלת, בן אלמוות, אל הרשת אשר טמנו לך בני תמותה. על הברק שבעיניים בנו טירות מפוארות, היית בן שלושים ושתיים - מעט שנים היו מאושרות

shongold

New member
אהבתי מאד מאד את רשמייך זואי חמודה

איזה התרגשות חוויות ..ומה את אומרת גרופיות נוסח שנות השישים וואלה זה הולך ומסתמן כך. והלוואי באמת שימשיך בכיוון . אין ספק הפורום שהגיע מהווה בשבילו את הדלק מצית את הבערה שבתוכו. ונותן לו גב אדיר להשען עליו. מעטים מול רבים..ויוכלו להם ..מזכיר לך משהו מההיסטוריה הרחוקה שלנו..

shongold

New member
השיר פשוט בנאלי עם עם המון תום

כמו האיש בשיר כמו האיש מהנולד....

shongold

New member
שרשרתי את עצמי לדעת וזה נחמד...

אם אני לי מי כבר שנו רבותינו...

שונית 7

New member
הצחקת אותי משהו:עדף השרשורים נובע

כנראה מההתגשות שאחזה בכולנו לנוכח תאורי ההופעה.

shongold

New member
לוא דווקא טלי מחוסר תגובות לשיר

הנחמד שהעליתי כאן. והוא נכון אחד לאחד ואף אחת לא מגיבה ואני נעלבתי עד צאת הנשמה...סתםםםםם! וחוץ מזה טלי עדין אני מחכה למסר הארוך שלך. היכן הוא?!

שונית 7

New member
אם את מתכוונת לולנטינו-את פשוט מדהי

מדהימה אותי כל פעם מחדש .שיר די נשכת וכל כך מתאים לסיטואציה אחד לאחד.לגבי הסר נאלצת להחזיק אותך במתח .אני כנראה אכתב לך מחר התכוונתי קצת להפתח ואני די עיפה היום ולא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. אבל מבטיחה:בוא יבוא שבת שום יקירתי

shongold

New member
בדיוק מתאים אחד לאחד הוא שאמרתי

וסוף סוף עוד משהי 'קוראת' את התמונה כמוני. יפה יפה לך טלי. וכמובן אין לי אלא להשאר במתח עד מחר. ואני כמובן מציאה לך להתחיל מההתחלה..זה הכי פשוט. שתיהיה לך שבת קסומה ומלבבת חומד!

kapit5

New member
../images/Emo79.gifכל כך מרגש-כל כך יפה

מקווה שאת מרגישה יותר טוב ובדרך להחלמה.

kapit5

New member
שון- אתמול נודע לנו שג'קו ניכנס

לפורום לעיתים קרובות.אני בטוחה שהוא נהנה ליקרוא את פניני ההגות שלך והשירים המקסימים.

shongold

New member
וואהו ..מה לעשות עם האינפורמציה

שהעברת..אני כולי..חיל ורעדה..ואנא אנו באים..טוב שיהיה. ושיתבשם מהיופי מהאור והאהבה שכולכן שולחות לעברו ואני כמובן נכללת בכן.מגיע לו ועוד הרבה יותר!!

למעלה