ענתש..בהמשך לפרסומת שמועכת את ה../images/Emo23.gif
אז... יש "פרסומת" (שלצערי היא אמיתית
) בטלויזיה , על ילדה בשם ניצן....כשהיא הייתה בת 3 ,הוריה חזרו איתה מבילוי שהיה מוקדש רק לה ... היא ואימה ישבו במושב האחורי של רכב מסחרי
שתיהן לא חגורות (שלא כהרגלן....וזה מה שאומרים ש"מספיקה רק פעם אחת כדי שיקרה משהו".....).... והייתה נסיעה "רגילה" לחלוטין על כביש מהיר, עד .......שנהג נכנס בהם
מאחורה במלוא המהירות (כנראה בגלל גילופין/עייפות) , גרר את הרכב ,טלטל ,גלגל והעיף אותו למרחק גדול ..... התוצאה המזעזעת : האמא והילדה הועפו למרחק גדול.....האמא יצאה בנס (אין לי מושג איך , אולי בגלל העובדה שהיא יותר כבדה מבחינת המשקל מהילדה) והילדה
הועפה ונחבטה בעמוד ,נגרם לה נזק מוחי קשה ואחרי שבוע נפטרה
....
ילדה בת 3
שלא הייתה חגורה בחגורת בטיחות שבוודאות הייתה מצילה את חייה !!! המקרה היה לפני כמה שנים, הבת היא ביתם של חברה של חברה שלי (אני לא בקשר איתה למעט העובדה שהייתי אצלם פעם אחת בבית וראיתי על הקיר תמונה גדולה של ילדה יפהפייה שאיננה עוד).היא הייתה הבכורה ואחרי התאונה הנוראית נולדו לה 2 אחיות והאמא תמיד מזכירה להן ומראה להן את אחותן הבכורה.....
בתמונות
. כתבתי את זה כי אני חושבת שאחרי שקוראים סיפור כזה ש-מה שנורא בו הוא שהוא לקוח מהמציאות , לא חושבים פעמיים אלא פשוט ח-ו-ג-ר-י-ם חגורת בטיחות (ולא רק את הילדים, גם את עצמכם !) ענת - לך רציתי לומר רק כל הכבוד על ההתמדה בהודעות שלך לגבי עניין הבטיחות - זה חשוב מאוד
וכמה שהסיסמא של חיים הכט ממצה את הכל -
חוגרים הבייתה בשלום סעו בזהירות
ואל תזלזלו בחגורה !